Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merdiven in çık yap cokkk etkili

Akşam 9 da yaptim en son olanı
10 da deneme oldu çok kafam karıştı tekrar pik oldu anlam veremedim bilemiyorum ne olacak
Sivi alimina dikkat edip tekrar yapsan bu kadar pikken birden catlamada olmaz sanki ama yada sabaha karsi yap istersen bi deneme daha yaparsin silinmişse

Akşam 9 da yaptim en son olanı
10 da deneme oldu çok kafam karıştı tekrar pik oldu anlam veremedim bilemiyorum ne olacak
Canım benim sen heyecanlanmışsın panik yapmıssın 9 da test yaptım 10 da deneme oldu diyorsun koyu piki gördüğün halde neden deneme yaptın ki önce buraya atsaydın ya

Yok canim hicbisey onermedi tutturdu suni sanci diye ben tutturdum sezeryan diye ortak bi karara varamadik
Pilates topu varsa üzerine otur kalk üç ay oldu doğum yapalı normal doğumdu hastanede pilates topu vardı açılmayı artırması için 3 santimle yatmıştım iğleden sonra 3 gibi şunu sancı verdiler ama onla ağrı başlamadı bile gece oldu pilates yapmaktan çok yorulmuştum suni sancıda bir yandan tık yok ama açılmam plates sayesinde artmıştı 5 santim üzerine çıkınca suyunu patlattı hemşire ağrımda ondan sonra başladı hafiften o halde bile platese devam ettim 9 santimi bulunca ıkınma egzersizi verdi ebe platesi bıraktım yatağın kenarına tutunup ağrı gelince aşağıya oturup ıkpnmamı söyledi 10 sabtimde doğuma aldılar çok kısa sürede doğum oldu :) Allah kolaylık versin plates topu yoksa yastık falanda kullanabilirsin

Ya ben anlamadim bi silindi gene pik oldu 2 defa deneme oldu hiç umudum yok kafam karma karisik K Khvekokusu20 bakarmisin
Canim artik yapicagin sey dua etmek. Pikken deneyip oglu olan cok var. Arnas00 da senin durumunda kaldi. O ogrendi cinsiyeti cok sukur erkekmis. Sende stres yapma. Dua dua dua. Rabbime sığın. Hayirli saglikli bi erkek evlat nasip eder ins aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…