Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım cinsiyeti yazağımı söylemiştim ya ben geçen hafta doktora gittim Elhamdulillah çok şükür bebeğim sağlıklı cinsiyeti erkek
Hayırlı olsun canm rabbim hayirli ewlat nasip etsin 2 gunde 2 erkek bebek haberi cok guzel ya rabbim bizlerede nasip etsin bolca amin

Bende bilemedim kafam karıştı önceki yaptıklarimda gece catlamisti
Eşit koyulukdan sonra catlama gelir genelde canm denemek icin guzel zmn aslinda ama tam emin olamadim sen 1 saat sonra tekrar test yap canm duruma gore degerlendirme yaparsin bide catlamadan sonra yaparsin

Merhaba bayanlar annemin dayisi doktor ve yillardir genlerle ilgili arastirmalar yapilmis erkek bebek icin iliskide ilk once kadinin daha sonra erkegin haz almasi gerekiyormus cok denedik biz ailecek ve bu yontem hic yanilmadi sizin de bilginiz olsun

Bu konu cok konuşuldu kimi kadin zevk almamali dedi kimi ilk kadin haz almali iki sekilde deneyip oglu olanda var bizde arada kaldik

Kızlar kan verdim bugün değerim 92 çıktı dört gün geçti adetinden düşük dimi değer sanırım yine boş gebelik çok moralim bozuldu Salı doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…