Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar kan verdim bugün değerim 92 çıktı dört gün geçti adetinden düşük dimi değer sanırım yine boş gebelik çok moralim bozuldu Salı doktora gidicem

Farklı merkezlerde farklı sonuçlar çıkabiliyormuş, aynı yerde mi verdin? Bir de geç tutunmuştur belki ovulasyondan sonra..

Farklı merkezlerde farklı sonuçlar çıkabiliyormuş, aynı yerde mi verdin? Bir de geç tutunmuştur belki ovulasyondan sonra..
Olabilir canım ama hiç akıntım falan yok beş ay öncede boş gebelikten kürtaj oldum suan da durum aynı sanırım

Hayırlı olsun canm rabbim hayirli ewlat nasip etsin 2 gunde 2 erkek bebek haberi cok guzel ya rabbim bizlerede nasip etsin bolca amin
Amin Allah razı olsun inşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah bence dua kadar etkili hiçbir şey yok ben çok tecrübe ettim ve hep dua ettim... Dilediğine dilediğini bahşeden “O” Bana dua edin kabul edeyim diyor... Erkek evlat istemek ayıp değil günah değil. Hayırlısını sağlıklısını istedikten sonra, peygamberler bile evlat için dua edince Allah kabul etmiş.. özellikle secde de hayırlı sağlıklı evlat için bence çok dua edin.. ben naçizane yapmaya çalıştıklarımı yazdım..

Kizlar hamile olanlar sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi
Dilediğiniz cinsiyette olsun bebişleriniz inşallah
Cinsiyetini öğrenenlere de hayırlı olsun İnşallah sağlıklı hayırlı birer salih evlat olurlar..Darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…