- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.161
Evet canim. Hakkinda hayirlisi olsun ins14 gün gecti iliskinin üzerinden canim silik dahi olsa cikardi herhalde.
Amin insAllah canim. Sen ne yaptin?Evet canim. Hakkinda hayirlisi olsun ins
Tek iliski ile sans cok düşük oluyor canm bende denedim test ettim hayirlisi bu sefer yumrutlamayi piki degerlendir derimCanim bugün test yaptim negatif yani tutmamis canim
Henuz bisey yok yumurtlama olursa deneme yapicam ins.Amin insAllah canim. Sen ne yaptin?
Kaç haftalık oldun cnm senTek iliski ile sans cok düşük oluyor canm bende denedim test ettim hayirlisi bu sefer yumrutlamayi piki degerlendir derim
9+3 oldum cnmKaç haftalık oldun cnm sen
Şimdilik sadece 8 899eylulgelini hamişNe yapıyorsunuz kizlar kimler deneme yaptı hamiş olan varmı cinsiyeti belli olan baya bı sayfa birikmiş yine
Maşallah gelecek ay belli olur inşallah cinsiyet o zmn hayırlısı olsun hakkında cnm ama ilk gebelik çok takma kız olsa da güzel olur9+3 oldum cnm
Insllah guzel haber veririm sizlere canm ilk ama biz 3 kiz kardesiz ablamin 2 kardesimin 1 kizi var benimkide kiz olursa büyük bi çöküş yaşarız tabiki saglikli hayirlis olmasi öncelik ama gonulden gecen erkek olmasıMaşallah gelecek ay belli olur inşallah cinsiyet o zmn hayırlısı olsun hakkında cnm ama ilk gebelik çok takma kız olsa da güzel olur
Bende iyi olmaya çalışıyorum boğaz ağrısı burun akıntısı derken hastalıktan kurtulamadık bel ağrım var kaşık ağrısı öyle istee canım 35 haftalık az kaldı bizimdeŞimdilik sadece 8 899eylulgelini hamişiwashereonce doğum yaptı Guzellerim bu günlerde doğum yapmayı bekliyor bildiğim o kadar sen naptın kaç aylık oldun
Haa anladım cnm gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin inş Rabbim hepimizeInsllah guzel haber veririm sizlere canm ilk ama biz 3 kiz kardesiz ablamin 2 kardesimin 1 kizi var benimkide kiz olursa büyük bi çöküş yaşarız tabiki saglikli hayirlis olmasi öncelik ama gonulden gecen erkek olması
Maşallahhhh dün gibiydi yaaa maşallah maşallah valla seni gerdeğe gönderdiğimiz anı hatırlıyorum da din gibi haaaBende iyi olmaya çalışıyorum boğaz ağrısı burun akıntısı derken hastalıktan kurtulamadık bel ağrım var kaşık ağrısı öyle istee canım 35 haftalık az kaldı bizimde
Aminn cnm insallahHaa anladım cnm gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin inş Rabbim hepimize
İnşallah seni de ben gonderirimmmMaşallahhhh dün gibiydi yaaa maşallah maşallah valla seni gerdeğe gönderdiğimiz anı hatırlıyorum da din gibi haaa
Canm nasıl geçiyo kaç aylik oldun ay dün gibi zeyno ile birlikte ugurlamistik seniNe yapıyorsunuz kizlar kimler deneme yaptı hamiş olan varmı cinsiyeti belli olan baya bı sayfa birikmiş yine
Çok sağol canım sıkıntılıyiz biraz agrilarim var 35 haftalık olduk sekiz ay bitiyor işte o zaman nasıl gergindim yaa günler çok çabuk geçiyor şimdide doğum gerginliği başladı bendeCanm nasıl geçiyo kaç aylik oldun ay dün gibi zeyno ile birlikte ugurlamistik seni
Hele o gün Bi gelsin de kim gönderirse göndersinİnşallah seni de ben gonderirimmm
Hee bende öyle dedim dün gibiydi vallaCanm nasıl geçiyo kaç aylik oldun ay dün gibi zeyno ile birlikte ugurlamistik seni
İsim düşündün mü paşayaÇok sağol canım sıkıntılıyiz biraz agrilarim var 35 haftalık olduk sekiz ay bitiyor işte o zaman nasıl gergindim yaa günler çok çabuk geçiyor şimdide doğum gerginliği başladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?