Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Maşallah gelecek ay belli olur inşallah cinsiyet o zmn hayırlısı olsun hakkında cnm ama ilk gebelik çok takma kız olsa da güzel olur
Insllah guzel haber veririm sizlere canm ilk ama biz 3 kiz kardesiz ablamin 2 kardesimin 1 kizi var benimkide kiz olursa büyük bi çöküş yaşarız tabiki saglikli hayirlis olmasi öncelik ama gonulden gecen erkek olması

Haa anladım cnm gönlünden geçenin hayırlısını nasip etsin inş Rabbim hepimize

Bende iyi olmaya çalışıyorum boğaz ağrısı burun akıntısı derken hastalıktan kurtulamadık bel ağrım var kaşık ağrısı öyle istee canım 35 haftalık az kaldı bizimde
Maşallahhhh dün gibiydi yaaa maşallah maşallah valla seni gerdeğe gönderdiğimiz anı hatırlıyorum da din gibi haaa

Canm nasıl geçiyo kaç aylik oldun ay dün gibi zeyno ile birlikte ugurlamistik seni
Çok sağol canım sıkıntılıyiz biraz agrilarim var 35 haftalık olduk sekiz ay bitiyor işte o zaman nasıl gergindim yaa günler çok çabuk geçiyor şimdide doğum gerginliği başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…