- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.621
Arayis icindeyim bulursam atcam canmaa onu bilmiyorum bulunca banada vatarmısın :)
20 Aralık - 20 Ocak kızArayis icindeyim bulursam atcam canm
Iyi yaptin beni aramakdan kurtardin20 Aralık - 20 Ocak kız
20 Ocak - 20 Şubat erkek
20 Şubat - 20 Mart kız
20 Mart - 20 Nisan erkek
20 Nisan - 20 Mayıs kız
20 Mayıs - 20 Haziran erkek
20 Haziran - 20 Temmuz kız
20 Temmuz - 20 Ağustos erkek
20 Ağustos - 20 Eylül kız
20 Eylül - 20 Ekim erkek
20 Ekim - 20 Kasım kız
20 Kasım - 20 Aralık erkek
buldum buldum
kızım tutuyo eğer o tarihler hamile kalınan tarih aralığı ise ama tahmini doğum aralığı ise tutmuyo kuzum şuan yeniden hamileyim oda erkek gösteriyo bakalım tutucakmı canımIyi yaptin beni aramakdan kurtardinewet boyleydi tutanlar var miymis peki
Hamile kalinan aralik bence insllah erkektir kac haftalik oldun bide senin dedigin dogum ayi olayini sadece bi sayfada cin takvimine bakis yontemi olarak gormustum hamilr kaldigin aydan dahil 9 ay sayiyorsun doguma denk gelen aydaki cinsiyet oluyormus ama kac kisi bunu uygulamistir bilmiyorumkızım tutuyo eğer o tarihler hamile kalınan tarih aralığı ise ama tahmini doğum aralığı ise tutmuyo kuzum şuan yeniden hamileyim oda erkek gösteriyo bakalım tutucakmı canım
inşallah kuzum ağzın bal yesinHamile kalinan aralik bence insllah erkektir kac haftalik oldun bide senin dedigin dogum ayi olayini sadece bi sayfada cin takvimine bakis yontemi olarak gormustum hamilr kaldigin aydan dahil 9 ay sayiyorsun doguma denk gelen aydaki cinsiyet oluyormus ama kac kisi bunu uygulamistir bilmiyorum
Benim hiç biri tutmuyor20 Aralık - 20 Ocak kız
20 Ocak - 20 Şubat erkek
20 Şubat - 20 Mart kız
20 Mart - 20 Nisan erkek
20 Nisan - 20 Mayıs kız
20 Mayıs - 20 Haziran erkek
20 Haziran - 20 Temmuz kız
20 Temmuz - 20 Ağustos erkek
20 Ağustos - 20 Eylül kız
20 Eylül - 20 Ekim erkek
20 Ekim - 20 Kasım kız
20 Kasım - 20 Aralık erkek
buldum buldum
belkide kuzum eğlence işteBenim hiç biri tutmuyor
Büyük kızım aralık başında küçük kızım ekim başında ama erkek gösteriyor
Takvimlerin hepsi saçmalık galiba
Aminn ınsallah rabbim hayirlisini nasip etsin benimde erkek gösteriyorinşallah kuzum ağzın bal yesinseninde rabbim gönlüne göre versin inşallah 9 haftalık şuan 1 aya belli olur bu aralığa göre erkek gösteriyo bakalım ne olsun :)
Hadi inşallah kuzum hamilemisin ne kadarlıkAminn ınsallah rabbim hayirlisini nasip etsin benimde erkek gösteriyor
11. Haftaya yeni girdimHadi inşallah kuzum hamilemisin ne kadarlık
hadi inşallah yakında erkek haberi alırsın kuzum :)11. Haftaya yeni girdim
Insallah canm insallah sirayla hepimize bu haberi almak nasip olurhadi inşallah yakında erkek haberi alırsın kuzum :)
11. Gün çatladığını bike gördüm canimEn erken 12. Gun mü catlıyor
amin amin amin kuzum :)Insallah canm insallah sirayla hepimize bu haberi almak nasip olur
AminnnnnnnnnnnnnInsallah canm insallah sirayla hepimize bu haberi almak nasip olur
Cnm sen herhangi bir takvime bakmışmıydınHayırlısı inşAllah gönlünce olsun ♥
Naptın peki canım11. Gün çatladığını bike gördüm canim
Olmadı canım ama kafam rahat da değil hadi çatlaması uzun sürerseNaptın peki canım
İnşallah sürmez canımOlmadı canım ama kafam rahat da değil hadi çatlaması uzun sürerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?