- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.581
neguzel tuttrmussunsaglikla kucagina almayo nasip etsin allah
kiz dedi doktrDoktor tahminde bulundu mu
ki
kiz dedi doktr
yani kiza benzetti sonra gene gittm kiz bence dedi
amin insallah oyle bi mucize olsa keskeYanılmılmışta olabilir gönlündekini duymayi nasip eylesin Rabbim
2 prensesim var biri tutuyor diğeri tutmuyorkızlar bebişi olan varsa baksın tutuyomuEki Görüntüle 2541088
Ne yalan soyliyim bu takvimin tutmadigina sewindim diger cin takvimlerinden farklı kafami karıştırmisti görünce simdi icim biraz rahatladi2 prensesim var biri tutuyor diğeri tutmuyor
Yaş ekleyerekte aynı eklemeden de
Benimde aklımı hep bu takvimler karıştırıyor
Diğerleri hangisi cnmNe yalan soyliyim bu takvimin tutmadigina sewindim diger cin takvimlerinden farklı kafami karıştırmisti görünce simdi icim biraz rahatladi
Evet onu yazmistim ben kuzum yarin bakarim21 0cak-20 Şubat kız
21 şubat-20 Mart erkek ...gibi
Böyle bi listeydi
Canm ben bu takvime bakiyorum ve çoğunluk tutanlarda buna bakmis oluyor bu senin attiginla cok farkliI
Diğerleri hangisi cnm
Birisi bi teyzenin ayları sıralayıp cinsiyet tahmininde bulunduğunu söylemişti ama yazıyı bulamadım
Bunda yas ekliyomuyuz kuzumCanm ben bu takvime bakiyorum ve çoğunluk tutanlarda buna bakmis oluyor bu senin attiginla cok farkli
AminnnnnnAmin Allahu teala razı olsun darısı hepinize olsun inşAllah ☺
Canm yaş ekleyende var eklemeyende o konuda tam bi netlik yok otomatik hesaplama ile uyusan bi takvim hesaplama da yas ekleniyor ben temmuz ayinda deneme yaptim eklesemde erkek eklemsemde işimi sansa birakmiyim dedim artik rabbim ne nasip eder bilmiyorumBunda yas ekliyomuyuz kuzum
Amin kuzum rabbim gonlundekini nasip etsinCanm yaş ekleyende var eklemeyende o konuda tam bi netlik yok otomatik hesaplama ile uyusan bi takvim hesaplama da yas ekleniyor ben temmuz ayinda deneme yaptim eklesemde erkek eklemsemde işimi sansa birakmiyim dedim artik rabbim ne nasip eder bilmiyorum
Sağol canm rabbim hepimize nasip etsin ınsallahAmin kuzum rabbim gonlundekini nasip etsin
Kizlar simdi bugün benim edetimin 9. Günü teste inşallah yarın başlıycam gecen ay 13. Gün çatladı ..doktora da bugün gittim test piklesince yine gitcem Şimdi ben ilişkiyi bugünden itibaren bırakayım mı yoksa bugün sonkez olsun mu Ben bırakma taraftarıyım Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?