Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurta gelişmeye baslamıs mı kac mm?
Bence bugun son ilişki olsun en kötü ihtimalle 15. Gun catlarsa bile 6 gun olmus olur oda ideal

Yumurtanın ml ini söylemedi cnm bende soramadim
Çünkü rutin kontrol diye gittim yumurta takibinden söz etmedim Sadece birkaç gün sonra gelsem yumurta gelişimine bakarmisiniz dedim tamam dedi.pik olunca yada pike yaklaşınca gitcem

13. yada 14. Gün çatlıyor cnm genelde ondan ilişkiyi kessem dedim

Kızlar benim iki oğlum var çok şükür bilen arkadaşlar var zaten yedi ay önce süpriz hamile kaldım tesadüf yumurtlama gününden iki gün önceki ilişkiden malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bebek gelişmedi geçen ay tekrar denedik yine yumurtlama günün den iki gün önce ilişkiden hamile kaldım bu sefer de kendiliğin düştü tutunamadı bugün bi komşuma anlattım bana senin rahmin kız bebekleri istemiyor atıyo dedi okadar canımı sıktı kı kız erkek inanın umrumda değil hayırlı evlat olsun tabi gönlümden de bi kızım olsa diyorum ama illa da olsun demek ne haddi Allah nasip ederse olacak sizle paylaşmak istedim bebeklerimin tutunamaması erken ilişkiden olabilir mi iki gebelikte de progestoron hormonu en az 11 olması gerekirken benim birin de 7 birinde 6 çıktı

Canim uzme kendini stres yapma rabbim ınsllah sana saglikli bi gebelik kiz bebek nasip eder ben inanmıyorum rahim kizi istemese dollenemsinede izin vermez dedigin gibi hormonunun düşük oldugundan kaynaklaniyor olabilir dr ne diyor peki

Canım böyle bir inanıs var kiminde kız bebek durmuyor kiminde erkek bebek. Bizde de derler bu lafı cok ama bence seninki progesteron hormonundan kaynaklı ilac içmen gerekli ben aylardır içiyorum

Rabbim gönlünüze göre versin Inşallah canım Sıkma canını ALLAH büyük

Tam boyle degildi canm burclar gibiydi iki aydanda belli gunleri almisti tek ay olarak degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…