- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.601
Tam canım benim düşüncem de öylebirak canm birakk 4-5 gun perhiz ideal olan zaten
Kızım tutuyor, oglum tutmuyorkızlar bebişi olan varsa baksın tutuyomuEki Görüntüle 2541088
Yumurta gelişmeye baslamıs mı kac mm?Kizlar simdi bugün benim edetimin 9. Günü teste inşallah yarın başlıycam gecen ay 13. Gün çatladı ..doktora da bugün gittim test piklesince yine gitcem Şimdi ben ilişkiyi bugünden itibaren bırakayım mı yoksa bugün sonkez olsun mu Ben bırakma taraftarıyım Sizce?
Canim uzme kendini stres yapma rabbim ınsllah sana saglikli bi gebelik kiz bebek nasip eder ben inanmıyorum rahim kizi istemese dollenemsinede izin vermez dedigin gibi hormonunun düşük oldugundan kaynaklaniyor olabilir dr ne diyor pekiKızlar benim iki oğlum var çok şükür bilen arkadaşlar var zaten yedi ay önce süpriz hamile kaldım tesadüf yumurtlama gününden iki gün önceki ilişkiden malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bebek gelişmedi geçen ay tekrar denedik yine yumurtlama günün den iki gün önce ilişkiden hamile kaldım bu sefer de kendiliğin düştü tutunamadı bugün bi komşuma anlattım bana senin rahmin kız bebekleri istemiyor atıyo dedi okadar canımı sıktı kı kız erkek inanın umrumda değil hayırlı evlat olsun tabi gönlümden de bi kızım olsa diyorum ama illa da olsun demek ne haddi Allah nasip ederse olacak sizle paylaşmak istedim bebeklerimin tutunamaması erken ilişkiden olabilir mi iki gebelikte de progestoron hormonu en az 11 olması gerekirken benim birin de 7 birinde 6 çıktı
Canım en az 3 en fazla 6 olacak sekilde ayarla13. yada 14. Gün çatlıyor cnm genelde ondan ilişkiyi kessem dedim
Canım böyle bir inanıs var kiminde kız bebek durmuyor kiminde erkek bebek. Bizde de derler bu lafı cok ama bence seninki progesteron hormonundan kaynaklı ilac içmen gerekli ben aylardır içiyorumKızlar benim iki oğlum var çok şükür bilen arkadaşlar var zaten yedi ay önce süpriz hamile kaldım tesadüf yumurtlama gününden iki gün önceki ilişkiden malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bebek gelişmedi geçen ay tekrar denedik yine yumurtlama günün den iki gün önce ilişkiden hamile kaldım bu sefer de kendiliğin düştü tutunamadı bugün bi komşuma anlattım bana senin rahmin kız bebekleri istemiyor atıyo dedi okadar canımı sıktı kı kız erkek inanın umrumda değil hayırlı evlat olsun tabi gönlümden de bi kızım olsa diyorum ama illa da olsun demek ne haddi Allah nasip ederse olacak sizle paylaşmak istedim bebeklerimin tutunamaması erken ilişkiden olabilir mi iki gebelikte de progestoron hormonu en az 11 olması gerekirken benim birin de 7 birinde 6 çıktı
Işte onu nasıl ayarliycam bilmiyorumCanım en az 3 en fazla 6 olacak sekilde ayarla
Rabbim gönlünüze göre versin Inşallah canım Sıkma canını ALLAH büyükKızlar benim iki oğlum var çok şükür bilen arkadaşlar var zaten yedi ay önce süpriz hamile kaldım tesadüf yumurtlama gününden iki gün önceki ilişkiden malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bebek gelişmedi geçen ay tekrar denedik yine yumurtlama günün den iki gün önce ilişkiden hamile kaldım bu sefer de kendiliğin düştü tutunamadı bugün bi komşuma anlattım bana senin rahmin kız bebekleri istemiyor atıyo dedi okadar canımı sıktı kı kız erkek inanın umrumda değil hayırlı evlat olsun tabi gönlümden de bi kızım olsa diyorum ama illa da olsun demek ne haddi Allah nasip ederse olacak sizle paylaşmak istedim bebeklerimin tutunamaması erken ilişkiden olabilir mi iki gebelikte de progestoron hormonu en az 11 olması gerekirken benim birin de 7 birinde 6 çıktı
Cnm yaş eklesen de eklemesen de tutmuyrmuKızım tutuyor, oglum tutmuyor
En erken 12. Gun mü catlıyorIşte onu nasıl ayarliycam bilmiyorum
Kızıma eklesemde eklemesem tutuyor canım. Ogluma ekleyince tutuyor eklemeden tutmuyorCnm yaş eklesen de eklemesen de tutmuyrmu
Çok sevinirimEvet onu yazmistim ben kuzum yarin bakarim
Daha önce farklı bi Çin takvimi ona baktın mı cnm tutuyormuKızıma eklesemde eklemesem tutuyor canım. Ogluma ekleyince tutuyor eklemeden tutmuyor
Kızım tüm çin takvimlerinde tutuyor canım yas eklesem de eklemesem de Rus takviminde de tutuyor. Ama oglan degişiyor tuttuğu da var tutmadıgı daDaha önce farklı bi Çin takvimi ona baktın mı cnm tutuyormu
EYLÜL KIZÇok sevinirim
Tam boyle degildi canm burclar gibiydi iki aydanda belli gunleri almisti tek ay olarak degildiEYLÜL KIZ
EKİM ERKEK
KASIM KIZ
ARALIK ERKEK
OCAK KIZ
ŞUBAT ERKEK
MART KIZ
NİSAN ERKEK
MAYIS KIZ
HAZİRAN ERKEK
TEMMUZ KIZ
AĞUSTOS ERKEK
Böyle yazıyodu kuzum ama hamile kalınan aymı doğum yapıcağın aya göremi bilmiyorum
aa onu bilmiyorum bulunca banada vatarmısın :)Tam boyle degildi canm burclar gibiydi iki aydanda belli gunleri almisti tek ay olarak degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?