Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inşallah tutunmustur canım Çok geçmiş olsun sana da Niye o kadar enfeksiyon cıktı ki O erken doğuma da sebep olur Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım

Yok canim suan test yapmiyorum. Doktora gittim catlamamis yumurtan var 45mm olmus dedi. Ilac kullaniyorum suan adetin 3. Gunu tekrar gidicem.
Sen nasilsin? Son dusuncen nedir bebisle ilgili
Hayırlısı olsun hakkında cnm Vala cnm dediğim gibi bu sene kalacak gibi ocak şubatta yapmayı düşünüyorum bilmiyorum kararsızım çocuklarımda çok yaramaz

Ben Fuat demir e gidiyorum canım ama uzun zamandır tanıyor beni 0 yuzden kolaylıkla yaptı takibi. 12.gun basla testlere
Benim aklımdaki doktorlardan biri de o gebe kaldığımda . Şimdi devlete gidiyorum özele gidip boşuna para vermek istemiyorum. Devlette bildiğin iyi bi doktor var mı

Ben ilçedeyim canım, valla bilmiyorum ki enfeksiyonun nedenini doktorda ateşin yoksa kullanma dedi 2 gun sonra randevum var bakalım
Bence de kullanma canim bi akrabam o ikaclar yüzünden bebeğini kaybediyordu Biykisel birşeyler le gecirmeye çalış Zaten doğumuna az kaldı Inşallah oglusunu bi al kucağına ondan sonra bak enfeksiyonlarin çaresine

Evet canım içmeyeceğim. Katlanıcam artık mecbur. Sen nasılsın agrı sızı var mı

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin insAllah. Artik 3 haftan kalmis insAllah hizli gecer de bebegini kucagina alirsin.

sonrası bol bol dua yakarış hayırlısıyla değil mi fitil ne canım phı yüksek su nerden alayım ? bu arada herkeslere günaydın hayırlı bir hafta dilerim herkese

Canım 34 üncü hafta bitiyor 35 olacagım 38 de alacak doguma 3 haftaya düştük sayılır. Sen nasılsın dua et bana
oy maşallah RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah. bu vesileyle bütün hamile arkadaşlara da sabırlar dilerim

Ben iki marka kullandim canim laboquik ve miratech ikiside ayni gösterdi şaşmadı
teşekkürler canım. haftasonu yazdıklarını sabırsızlıkla okudum şimdi inşallah RABBİM gönlündekini verir sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı bir erkek evlat nasip etsin RABBİM hayırlısıysa

Amin canim çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin muradını versin Inşallah Sen önümüzdeki ay mı deneme yapıcaksın

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
Cok sagol canim
Inşallah tutunmustur canım Çok geçmiş olsun sana da Niye o kadar enfeksiyon cıktı ki O erken doğuma da sebep olur Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım
Hiç bilmiyorum ki canım cok sagol
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin insAllah. Artik 3 haftan kalmis insAllah hizli gecer de bebegini kucagina alirsin.
İnşallah canım cok sagol
Kasiklarimin icinde gaz var gibi bi agri var o da belime vuruyor akinti dünden beri yok zaten
İnşallah oglus tutunuyordur canım
sonrası bol bol dua yakarış hayırlısıyla değil mi fitil ne canım phı yüksek su nerden alayım ? bu arada herkeslere günaydın hayırlı bir hafta dilerim herkese
Aynen bol bol dua canım ph ı yuksek suyu marketlere bak 8 in üstünde al canım içine eczaneden alacağın sodyum bi karbonattan (diger adı İngiliz sodası) koy 1 lt suya 1 cay kaşığı kadar gunde 2 cay kasıgından fazla kullanma ama. Fitili de eczaneden alacaksın biokadın yada neo penatron gibi fitiller var birini alırsın.

Amin canim çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin muradını versin Inşallah Sen önümüzdeki ay mı deneme yapıcaksın
ya aslında evet ama tüm bu yazılanları okuyorum da daha ben vücudumu tanımıyorum ki ne zaman ne olur ne kadar sürer falan bi kafamda oturmalı bunlar hem bi şeyler için diyorsunuz ya onları falan ben daha hiç bilmiyorum yavaş yavaş hepsi otursun testleri 2 ay falan bi yapayım sonra inşallah diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…