- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.021
Cok sagol canim. Kalsın bencede toparlan iyice her anlamdaYaa bide üstüne hamilelik zor valla rabbim yardımcın olsun. Valla benim aynı daha Bişey yapmadım bakalım ne olacak bu sene kalacak galiba
Inşallah tutunmustur canım Çok geçmiş olsun sana da Niye o kadar enfeksiyon cıktı ki O erken doğuma da sebep olur Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canımBebiş tutunca da koyu cıkar canım inşallah ogluş tutmustur. Ayy canım sorma ya kanda yuksek miktarda enfeksiyon cıktı, idrarda az miktarda cıktı, kolesterol ve glukoz yuksek cıktı, bogazım mahvolmuş bide üstüne gripacilde ki doktor bi sürü ilac falan verdi kafon dogumcu kullanma bitki çayları iç dedi cok fenayım napcam bilmiyorum
Evet canim merkezeyim senEvet canımsen merkezde misin
Hayırlısı olsun hakkında cnmYok canim suan test yapmiyorum. Doktora gittim catlamamis yumurtan var 45mm olmus dedi. Ilac kullaniyorum suan adetin 3. Gunu tekrar gidicem.
Sen nasilsin? Son dusuncen nedir bebisle ilgili
Ben ilçedeyim canım, valla bilmiyorum ki enfeksiyonun nedenini doktorda ateşin yoksa kullanma dedi 2 gun sonra randevum var bakalımEvet canim merkezeyim sen
Benim aklımdaki doktorlardan biri de o gebe kaldığımda . Şimdi devlete gidiyorum özele gidip boşuna para vermek istemiyorum. Devlette bildiğin iyi bi doktor var mıBen Fuat demir e gidiyorum canım ama uzun zamandır tanıyor beni 0 yuzden kolaylıkla yaptı takibi. 12.gun basla testlere
Bence de kullanma canim bi akrabam o ikaclar yüzünden bebeğini kaybediyordu Biykisel birşeyler le gecirmeye çalış Zaten doğumuna az kaldı Inşallah oglusunu bi al kucağına ondan sonra bak enfeksiyonlarin çaresineBen ilçedeyim canım, valla bilmiyorum ki enfeksiyonun nedenini doktorda ateşin yoksa kullanma dedi 2 gun sonra randevum var bakalım
Malesef yok canımBenim aklımdaki doktorlardan biri de o gebe kaldığımda . Şimdi devlete gidiyorum özele gidip boşuna para vermek istemiyorum. Devlette bildiğin iyi bi doktor var mı
Evet canım içmeyeceğim. Katlanıcam artık mecbur. Sen nasılsın agrı sızı var mıBence de kullanma canim bi akrabam o ikaclar yüzünden bebeğini kaybediyordu Biykisel birşeyler le gecirmeye çalış Zaten doğumuna az kaldı Inşallah oglusunu bi al kucağına ondan sonra bak enfeksiyonlarin çaresine
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin insAllah. Artik 3 haftan kalmis insAllah hizli gecer de bebegini kucagina alirsin.Bebiş tutunca da koyu cıkar canım inşallah ogluş tutmustur. Ayy canım sorma ya kanda yuksek miktarda enfeksiyon cıktı, idrarda az miktarda cıktı, kolesterol ve glukoz yuksek cıktı, bogazım mahvolmuş bide üstüne gripacilde ki doktor bi sürü ilac falan verdi kafon dogumcu kullanma bitki çayları iç dedi cok fenayım napcam bilmiyorum
Kasiklarimin icinde gaz var gibi bi agri var o da belime vuruyor akinti dünden beri yok zatenEvet canım içmeyeceğim. Katlanıcam artık mecbur. Sen nasılsın agrı sızı var mı
sonrası bol bol dua yakarış hayırlısıyla değil miCanım önce bi kac ay sıkı takip yapmalısın vucudunu tanımalısın kacıncı gun pik yapıyor kac saat pik yapıyor kac saat sonra siliniyor agrı akıntı durumu nasıl oluyor bilmelisin. Tabiki bir taraftan da fitil ve ph ı yuksek su içmelisin eşine takviye kullandırmalı, alkali beslenmelisiniz. Sonrası bol bol dua
oy maşallah RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah. bu vesileyle bütün hamile arkadaşlara da sabırlar dilerimCanım 34 üncü hafta bitiyor 35 olacagım 38 de alacak doguma 3 haftaya düştük sayılır. Sen nasılsın dua et bana
testinin markası ne asice :) bende alacağım inşallahAy bi durabilsemHeyecan korku karıştı gitti Daha test var canim
Ben iki marka kullandim canim laboquik ve miratech ikiside ayni gösterdi şaşmadıtestinin markası ne asice :) bende alacağım inşallah
teşekkürler canım. haftasonu yazdıklarını sabırsızlıkla okudum şimdi inşallah RABBİM gönlündekini verir sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı bir erkek evlat nasip etsin RABBİM hayırlısıysaBen iki marka kullandim canim laboquik ve miratech ikiside ayni gösterdi şaşmadı
Amin canim çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin muradını versin Inşallah Sen önümüzdeki ay mı deneme yapıcaksınteşekkürler canım. haftasonu yazdıklarını sabırsızlıkla okudum şimdi inşallah RABBİM gönlündekini verir sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı bir erkek evlat nasip etsin RABBİM hayırlısıysa
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinEvet canım malesef bir sürü sıkıntı cıktı bendenaptın nasılsın, keske pazara denkgelmseydi doktora giderdin. Sen dun doktora gitmiştin yanılıyor muyum kac mm demişti yumurtaya? Ya bu testlerin yeniden pik yapması kafayı yedirecek bana yumurtayı vucuttan gec atıyorsun sanırım
Burda eşitlenmiş testin
Canım testlerini buraya at takip yaparız doktora gidersen aynı zmanda cok guzel olur
Kız sende mi konyalısın
Evet canım bende konyalıyım
Cok sagol canimGecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
Hiç bilmiyorum ki canım cok sagolInşallah tutunmustur canım Çok geçmiş olsun sana da Niye o kadar enfeksiyon cıktı ki O erken doğuma da sebep olur Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım
İnşallah canım cok sagolCanim cok gecmis olsun Allah sifa versin insAllah. Artik 3 haftan kalmis insAllah hizli gecer de bebegini kucagina alirsin.
İnşallah oglus tutunuyordur canımKasiklarimin icinde gaz var gibi bi agri var o da belime vuruyor akinti dünden beri yok zaten
Aynen bol bol dua canımsonrası bol bol dua yakarış hayırlısıyla değil mifitil ne canım phı yüksek su nerden alayım ? bu arada herkeslere günaydın hayırlı bir hafta dilerim herkese
ya aslında evet ama tüm bu yazılanları okuyorum da daha ben vücudumu tanımıyorum ki ne zaman ne olur ne kadar sürer falan bi kafamda oturmalı bunlar hem bi şeyler için diyorsunuz ya onları falan ben daha hiç bilmiyorum yavaş yavaş hepsi otursun testleri 2 ay falan bi yapayım sonra inşallah diye düşünüyorumAmin canim çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin muradını versin Inşallah Sen önümüzdeki ay mı deneme yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?