- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.041
Aynen canim iyice herşeyi öğren vücudunu tani ondan sonra inşallah olurya aslında evet ama tüm bu yazılanları okuyorum da daha ben vücudumu tanımıyorum ki ne zaman ne olur ne kadar sürer falan bi kafamda oturmalı bunlar hem bi şeyler için diyorsunuz ya onları falan ben daha hiç bilmiyorum yavaş yavaş hepsi otursun testleri 2 ay falan bi yapayım sonra inşallah diye düşünüyorum
Inşallah canım inşallahCok sagol canim
Hiç bilmiyorum ki canım cok sagol
İnşallah canım cok sagol
İnşallah oglus tutunuyordur canım
Aynen bol bol dua canım ♥ ph ı yuksek suyu marketlere bak 8 in üstünde al canım içine eczaneden alacağın sodyum bi karbonattan (diger adı İngiliz sodası) koy 1 lt suya 1 cay kaşığı kadar gunde 2 cay kasıgından fazla kullanma ama. Fitili de eczaneden alacaksın biokadın yada neo penatron gibi fitiller var birini alırsın.
fitili ve bu ingiliz sodalı suyu ne kadar kullanayım canım, fitili hergün mü kullanacağım neye iyi geliyor ki bu fitil hiç kullanmadım daha önceCok sagol canim
İnşallah canım cok sagol
Aynen bol bol dua canım ♥ ph ı yuksek suyu marketlere bak 8 in üstünde al canım içine eczaneden alacağın sodyum bi karbonattan (diger adı İngiliz sodası) koy 1 lt suya 1 cay kaşığı kadar gunde 2 cay kasıgından fazla kullanma ama. Fitili de eczaneden alacaksın biokadın yada neo penatron gibi fitiller var birini alırsın.
inşallah bakalım hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah acelemiz yok RABBİM neyi nasip ederse ne zaman isterse o zaman olacak biz böyle yazıyoz çiziyoz falan ama en doğrusunu RABBİM bilir elbetteAynen canim iyice herşeyi öğren vücudunu tani ondan sonra inşallah olur
Allahım ne çok şeyler var valla bu erkek bebiş topigine helal olsun bizim kız bebiş topiginden hiç böyle bilgiler paylaşan yokya aslında evet ama tüm bu yazılanları okuyorum da daha ben vücudumu tanımıyorum ki ne zaman ne olur ne kadar sürer falan bi kafamda oturmalı bunlar hem bi şeyler için diyorsunuz ya onları falan ben daha hiç bilmiyorum yavaş yavaş hepsi otursun testleri 2 ay falan bi yapayım sonra inşallah diye düşünüyorum
bende hep şeye şaşırırdım ya sizlerde de olur muydu bilmem, kadın doğum doktorlarının hep genelde 1 kızı 1 oğlu var dikkatimi hep çekerdi ve ben derdim bunlar kesin işi biliyor bi şeyler yapıyorlar diye bi araştırayım dedim iyiki demişim aman ALLAH ım resmen yüzde 51 ihtimal bile olsa bi ihtimal varmış yani çok şaşırmıştım meğer planlı oluyormuşAllahım ne çok şeyler var valla bu erkek bebiş topigine helal olsun bizim kız bebiş topiginden hiç böyle bilgiler paylaşan yok
Bu fitiller ne işe yarıyorCok sagol canim
İnşallah canım cok sagol
Aynen bol bol dua canımph ı yuksek suyu marketlere bak 8 in üstünde al canım içine eczaneden alacağın sodyum bi karbonattan (diger adı İngiliz sodası) koy 1 lt suya 1 cay kaşığı kadar gunde 2 cay kasıgından fazla kullanma ama. Fitili de eczaneden alacaksın biokadın yada neo penatron gibi fitiller var birini alırsın.
Ben çok anlamam ama içime kız doğduKizlar merhabalar ben uzun zamandır yoktum biraz fazla kafaya takmaya başlayınca bilerek uzak durdum ama öylede olmadı. Zamanı vardır elbet bekliyorum simdilik testlere devam ediyorum denemelerimi yapıyorum ama artık erkek bebek için değil olsun da hangisi olursa modundayim. Kardeşim hamile o da istiyordu aylardır çok sevindim duyunca ama bi tarafim buruk tabi bu arada kimse bilmiyo benim bebek istediğimi. Size resim göstersem bakarmısınız en azından yorum yapsaniz anlayan varsa sevinirim
Kizlar merhabalar ben uzun zamandır yoktum biraz fazla kafaya takmaya başlayınca bilerek uzak durdum ama öylede olmadı. Zamanı vardır elbet bekliyorum simdilik testlere devam ediyorum denemelerimi yapıyorum ama artık erkek bebek için değil olsun da hangisi olursa modundayim. Kardeşim hamile o da istiyordu aylardır çok sevindim duyunca ama bi tarafim buruk tabi bu arada kimse bilmiyo benim bebek istediğimi. Size resim göstersem bakarmısınız en azından yorum yapsaniz anlayan varsa sevinirim
Canım sen nasıl hamile kaldın neler yaptınCok sagol canim
İnşallah canım cok sagol
Aynen bol bol dua canımph ı yuksek suyu marketlere bak 8 in üstünde al canım içine eczaneden alacağın sodyum bi karbonattan (diger adı İngiliz sodası) koy 1 lt suya 1 cay kaşığı kadar gunde 2 cay kasıgından fazla kullanma ama. Fitili de eczaneden alacaksın biokadın yada neo penatron gibi fitiller var birini alırsın.
Kizlar merhabalar ben uzun zamandır yoktum biraz fazla kafaya takmaya başlayınca bilerek uzak durdum ama öylede olmadı. Zamanı vardır elbet bekliyorum simdilik testlere devam ediyorum denemelerimi yapıyorum ama artık erkek bebek için değil olsun da hangisi olursa modundayim. Kardeşim hamile o da istiyordu aylardır çok sevindim duyunca ama bi tarafim buruk tabi bu arada kimse bilmiyo benim bebek istediğimi. Size resim göstersem bakarmısınız en azından yorum yapsaniz anlayan varsa sevinirim
Haziran da başladık denemelere 4 ay oldu. En son eylül 27 de değerlendirdik. Ama mart ayında başlamıştım testlereHoş geldin canım vardır zamanı elbet kaç aydır deneme yapıyorsun bayağı oldu yoksun
Şubat ayından beri de burayı iyi takip ediyordum biraz ara vermek iyi gelir belki dedimHoş geldin canım vardır zamanı elbet kaç aydır deneme yapıyorsun bayağı oldu yoksun
Haziran da başladık denemelere 4 ay oldu. En son eylül 27 de değerlendirdik. Ama mart ayında başlamıştım testlere
Erkek diyorum seni bi yere etiketliyorum oraya at fotoyuKizlar merhabalar ben uzun zamandır yoktum biraz fazla kafaya takmaya başlayınca bilerek uzak durdum ama öylede olmadı. Zamanı vardır elbet bekliyorum simdilik testlere devam ediyorum denemelerimi yapıyorum ama artık erkek bebek için değil olsun da hangisi olursa modundayim. Kardeşim hamile o da istiyordu aylardır çok sevindim duyunca ama bi tarafim buruk tabi bu arada kimse bilmiyo benim bebek istediğimi. Size resim göstersem bakarmısınız en azından yorum yapsaniz anlayan varsa sevinirim
Hemen olur zannettim kızımda olduğu gibi olur diye bekledimCanım çok olmamış ki daha
Hemen olur zannettim kızımda olduğu gibi olur diye bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?