Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canim iyice herşeyi öğren vücudunu tani ondan sonra inşallah olur

Inşallah canım inşallah

fitili ve bu ingiliz sodalı suyu ne kadar kullanayım canım, fitili hergün mü kullanacağım neye iyi geliyor ki bu fitil hiç kullanmadım daha önce

Aynen canim iyice herşeyi öğren vücudunu tani ondan sonra inşallah olur
inşallah bakalım hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah acelemiz yok RABBİM neyi nasip ederse ne zaman isterse o zaman olacak biz böyle yazıyoz çiziyoz falan ama en doğrusunu RABBİM bilir elbette

Allahım ne çok şeyler var valla bu erkek bebiş topigine helal olsun bizim kız bebiş topiginden hiç böyle bilgiler paylaşan yok

Allahım ne çok şeyler var valla bu erkek bebiş topigine helal olsun bizim kız bebiş topiginden hiç böyle bilgiler paylaşan yok
bende hep şeye şaşırırdım ya sizlerde de olur muydu bilmem, kadın doğum doktorlarının hep genelde 1 kızı 1 oğlu var dikkatimi hep çekerdi ve ben derdim bunlar kesin işi biliyor bi şeyler yapıyorlar diye bi araştırayım dedim iyiki demişim aman ALLAH ım resmen yüzde 51 ihtimal bile olsa bi ihtimal varmış yani çok şaşırmıştım meğer planlı oluyormuş

Kizlar merhabalar ben uzun zamandır yoktum biraz fazla kafaya takmaya başlayınca bilerek uzak durdum ama öylede olmadı . Zamanı vardır elbet bekliyorum simdilik testlere devam ediyorum denemelerimi yapıyorum ama artık erkek bebek için değil olsun da hangisi olursa modundayim. Kardeşim hamile o da istiyordu aylardır çok sevindim duyunca ama bi tarafim buruk tabi bu arada kimse bilmiyo benim bebek istediğimi. Size resim göstersem bakarmısınız en azından yorum yapsaniz anlayan varsa sevinirim

Eklentiler

• IMG-20191007-WA0002.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu fitiller ne işe yarıyor

Ben çok anlamam ama içime kız doğdu

Kız mı acaba nub gözükmüyor erkek olunca yukarı doğru çıkıntı oluyor

Canım sen nasıl hamile kaldın neler yaptın

Hoş geldin canım vardır zamanı elbet kaç aydır deneme yapıyorsun bayağı oldu yoksun

Erkek diyorum seni bi yere etiketliyorum oraya at fotoyu

kizlar slm...okadar canim sikildiki ikili test sonucum kotu cikti orta duzeyde...bu ucretli kan testini yaptranlar varmi sonuclari nasil cikti yardmci olurmusunz lutfenn..bide bu testi umraniye devlet hastanesi ucretsiz yapiyomus bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…