- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.061
kizlar slm...okadar canim sikildiki ikili test sonucum kotu cikti orta duzeyde...bu ucretli kan testini yaptranlar varmi sonuclari nasil cikti yardmci olurmusunz lutfenn..bide bu testi umraniye devlet hastanesi ucretsiz yapiyomus bilginiz varmi
teskr ederim sagol cnmİnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim korktuğuna uğtratmasın bildiğim kadarıyla araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyor yaş sınırı var mı bilemiyorum bir sor isterdeb
Oy masallah. Bence kiz canimKizlar merhabalar ben uzun zamandır yoktum biraz fazla kafaya takmaya başlayınca bilerek uzak durdum ama öylede olmadı. Zamanı vardır elbet bekliyorum simdilik testlere devam ediyorum denemelerimi yapıyorum ama artık erkek bebek için değil olsun da hangisi olursa modundayim. Kardeşim hamile o da istiyordu aylardır çok sevindim duyunca ama bi tarafim buruk tabi bu arada kimse bilmiyo benim bebek istediğimi. Size resim göstersem bakarmısınız en azından yorum yapsaniz anlayan varsa sevinirim
Bende anlamam ama içime kız doğduOy masallah. Bence kiz canim
Canım bebegi olan sayfayı terk etmis alsinda ilk sayfalarda yaziyo neler yapılmış evet orası yoğun değil burası kadarAllahım ne çok şeyler var valla bu erkek bebiş topigine helal olsun bizim kız bebiş topiginden hiç böyle bilgiler paylaşan yok
Yumurta çatladığında bi sıvı serbest kalıyor bazı kişilerde o ağrı sızı yapıyor çatladığı zaman oluyor canımHayırlı akşamlar kızlar bişey soracam
Hani yumurtlama zamanı kasık batmaları sızlamalar oluyorya sonra geçtiği zaman çatlamış mı oluyo? Benim 3 gün önce pikti
2 gün falan kasıklarımda ara ara sızılar oldu böyle tarif edemiyorum ama şuan yok
Yani çatlayana kadarmı oluyo? 16-17.gün pikti 18.günün akşamı silikti benim
Bugün 20.günüm ve o batmalar geçti
11-13-16-17-18.günleri değerlendirdim ama dünü değerlendirmedim nasip artık
Yumurta çatladığında bi sıvı serbest kalıyor bazı kişilerde o ağrı sızı yapıyor çatladığı zaman oluyor canım
Evet çattan sonra çekilir o ağrı sizi gaz sıkışmasi gibi Rabbim emeklerinin mukafatini versin canimHayırlı akşamlar kızlar bişey soracam
Hani yumurtlama zamanı kasık batmaları sızlamalar oluyorya sonra geçtiği zaman çatlamış mı oluyo? Benim 3 gün önce pikti
2 gün falan kasıklarımda ara ara sızılar oldu böyle tarif edemiyorum ama şuan yok
Yani çatlayana kadarmı oluyo? 16-17.gün pikti 18.günün akşamı silikti benim
Bugün 20.günüm ve o batmalar geçti
11-13-16-17-18.günleri değerlendirdim ama dünü değerlendirmedim nasip artık
Evet çattan sonra çekilir o ağrı sizi gaz sıkışmasi gibi Rabbim emeklerinin mukafatini versin canim
Allahım ne çok şeyler var valla bu erkek bebiş topigine helal olsun bizim kız bebiş topiginden hiç böyle bilgiler paylaşan yok
Sagol canım ♥Agzım burnum tıkalı valla 2 gundur hic uyku yok bana gercekten zorlandım bu sefersen nasılsın
Cok sagol canim amin inşallahAllah şifa versin canım gebeyken hastalık atlatmak çok zor..Rabbim tez zamanda kurtarsın sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin
Sodalı suyu ben 3 ay kadar düzenli içtim, fitili de 3,4 kutu kullandım içinde 14 adet oluyor 7,8 adetten önce kalanı da adetten sonra kullandım yumurtlamaya 1,2 gun kala bırak ama canım birde öncesinde kullan dene kiminde akıntıyı azaltıyor kuruluk yapıyor fitil, fitilin amacı rahimi temizlemek alkali hale getirmek içerigi sodyumdan olusuyorfitili ve bu ingiliz sodalı suyu ne kadar kullanayım canım, fitili hergün mü kullanacağım neye iyi geliyor ki bu fitil hiç kullanmadım daha önce
Erkek bu bebiş bence11. Haftada
Rahimi temizliyor canım alkali hale getiriyorBu fitiller ne işe yarıyor
Canım ben beslenmeme biraz dikkat ettim, eşim takviye aldı oda beslenmesine dikkat etti, ben karbonatlı su içtim, eşim ph ı yuksek su içti, fitil kullandım, doktor takibi ve test ile takip yaptım catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra olmak üzere 2 ilişki ile hamile kaldımCanım sen nasıl hamile kaldın neler yaptın
Amin inşallah canımAnladım canım teşekkür ederim:)
İnşâllah çatlamıştır Allah hepimizi muradımıza erdirsin
Aminnn Allah razı olsunn canimm çok mutlu ettin beni dua ettiğin içinnAmin Allah razı olsun canım cümlemize versin inşÂllah seni de muradına kavuştursun
Kız topiğinden biliyorum seni inşâAllah sağlıklı sâliha bir kızın olur seninde
Hayırlısı ile insallah bebeğin tutunmuşturAmin Allah razı olsun canım cümlemize versin inşÂllah seni de muradına kavuştursun
Kız topiğinden biliyorum seni inşâAllah sağlıklı sâliha bir kızın olur seninde
Yok canim suan test yapmiyorum. Doktora gittim catlamamis yumurtan var 45mm olmus dedi. Ilac kullaniyorum suan adetin 3. Gunu tekrar gidicem.
Sen nasilsin? Son dusuncen nedir bebisle ilgili
Cok sagol canim amin inşallah ♥
Sodalı suyu ben 3 ay kadar düzenli içtim, fitili de 3,4 kutu kullandım içinde 14 adet oluyor 7,8 adetten önce kalanı da adetten sonra kullandım yumurtlamaya 1,2 gun kala bırak ama canım birde öncesinde kullan dene kiminde akıntıyı azaltıyor kuruluk yapıyor fitil, fitilin amacı rahimi temizlemek alkali hale getirmek içerigi sodyumdan olusuyor
Erkek bu bebiş bence
Rahimi temizliyor canım alkali hale getiriyor
Canım ben beslenmeme biraz dikkat ettim, eşim takviye aldı oda beslenmesine dikkat etti, ben karbonatlı su içtim, eşim ph ı yuksek su içti, fitil kullandım, doktor takibi ve test ile takip yaptım catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra olmak üzere 2 ilişki ile hamile kaldım
Hayırlısı ile insallah bebeğin tutunmuştur
Aminnn Allah razı olsunn canimm çok mutlu ettin beni dua ettiğin içinn
Canım burda hamile kalan arkadaşlardan tamamına yakını kullandı bu fitili sakıncalı oldugunu düşünmüyorum sende enfeksiyon var diye hamile kalma demiştir doktorun kontrole gel deme amacı da enfeksiyon gectimi bakmak için, fitilden dolayı degil yani cunku hamilelikte de mantar enfeksiyon gibi durumlarda veriyorlar bu tür fitilleriYa canım bişey dikkatimi çekti sen biokadın'dan bahsediyorsun dimi vajinal fitil?
Ben 3 sene önce bi operasyon olmuştum vajinal septum teşhisiyle ,eşimle aramızda 2 sene boyunca bişey olmuyodu malesef o yüzdenmiş meğerse haberim yoktu çok sıkıntı yaşadım o konudadoğuştan dediler neyse operasyondan sonra doktor bana biokadın fitil verdi " 2 kutu kullanacaksın ,1 ay ilişki yasak sonra kontrole gelirsin" dedi 1 ay sonra ilk defa denedik o ay kontrole gitmeme gerek kalmadan hamile kaldığımı öğrendim çok şükür Rabbim'e☺ o fitili enfeksiyon kapmıyım diye verdi diye biliyorum neyse işte oğlum oldu. Ama tabi ben fitile bağlamıyorum nasip öyleydi yalnız onu kullanırken hamile kalmak sakıncalı değilmi? Doktor bana 1 ay yasaklamıştı ilişkiyi .. sen ne zaman ne kadar kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?