Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bakalım işte 8. Haftadayım kızım olacak gibi hissediyorum .. belirtilerim aynı yönde bulantı kusma, kese konumu falan.. ben de çok umutlanmıştım..Allah hayırlı sağlıklısını versin öncelikle.
Burada herşeyi deneyip kızı olanlar var . “Kızım olacakmış” diye aratınca çıkıyor ben onları da okudum. Herşeyi denemişler sonuca şok olmuşlar doğal olarak.. ben de gebelik planlıyordum kız bebek ihtimalini kabul ederek girdim bu yola.
Olabildiğince elimden geleni yaptım denemedim dememek için..
ama keşke kesin bir yolu olsa..

K Khvekokusu20 ya cnm ben 3 gündür kafayı yiyecem lütfen açıklık getir de kafam rahatlasın beynimi yemek üzereyim yumurta geliştirmek için kullanılan fitil neydi adı ya ne diyorduk ona vallahi internette araştır araştır öldüm. Bide sen onu kullandın mı

Neden kiz diye düşündün ki canm daha 8 haftaliksin ve belirtiler heskesde ayni olacak diye birsey yok ki tabi kiza alistirip erkek denmesi kadar guzel bi durum olamaz ama umutsuzluga kapilma hemen ya

Kızlar hazır birkaçınız burdasınız bana 273627342 nci kez akıl verin bu hafta yeni kutu hapa başlayacam acana bu kutudan sonra hapı bırakıp testlere mi başlasam e dersiniz küçüğü 3 ay sonra 2 yaşına basıyor

Sen bi n3 zmn deneyeceginr karar ver bence her uzaklasip gelince fikrin degismis oluyor

Sen bi n3 zmn deneyeceginr karar ver bence her uzaklasip gelince fikrin degismis oluyor
Ya aslında biliyor musn çocuklar beni çok bunaltıp daralttıpımda hayattan soğuyorum Allahım diyorum ben bunları nie doğurdum üstüste diyorum mesela bugün iyiler oyun oynuyoruz falan birden küçük kızımın doğum anı geldi aklıma hastanede eşimle bebeğimle yattığımız anlar falan çok güzeldi yine canım çekti doğumu dünde eşimle çocukların bebeklik videolarını izlerken eşimin gözleri doldu duygulandım dedi bebek kokusu özledim dedi bende Bi heves yaptım

Way ben dogum ani geldi aklina ve heves ettin demek ben simdiden nasil dogurcam korkusu yasiyorum canm bence sen ilac falan kullanma birak kendini takip et yaş araliklari cok acilmadan yap 3. Cocugu cekil kenara

Neden kiz diye düşündün ki canm daha 8 haftaliksin ve belirtiler heskesde ayni olacak diye birsey yok ki tabi kiza alistirip erkek denmesi kadar guzel bi durum olamaz ama umutsuzluga kapilma hemen ya

Kızımda ne yaşıyorsam aynısı, kusuyorum.. bakıyorum kızı olup da sonra oğlu olanların şikayetleri daha az. Daha hafif geçmiş gebelikleri. Kese konumuna göre de kızımla aynı. Ne bilim umudum kalmadı öyle.. başta daha bir umutluydum, sağdan yumurtlamıştım erken yumurtlamıştım falan.. annenin içine doğar ya, öyle kız doğuyor içime.. Allah bilir tabi

Way ben dogum ani geldi aklina ve heves ettin demek ben simdiden nasil dogurcam korkusu yasiyorum canm bence sen ilac falan kullanma birak kendini takip et yaş araliklari cok acilmadan yap 3. Cocugu cekil kenara
Ocak şubat gibi yapsam seneye bu aylar doğar küçük kızım 3 yaşına yakın olur yapaym deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…