- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.141
sonuç ne peki
Neden kiz diye düşündün ki canm daha 8 haftaliksin ve belirtiler heskesde ayni olacak diye birsey yok ki tabi kiza alistirip erkek denmesi kadar guzel bi durum olamaz ama umutsuzluga kapilma hemen yaBakalım işte 8. Haftadayım kızım olacak gibi hissediyorum .. belirtilerim aynı yönde bulantı kusma, kese konumu falan.. ben de çok umutlanmıştım..Allah hayırlı sağlıklısını versin öncelikle.
Burada herşeyi deneyip kızı olanlar var . “Kızım olacakmış” diye aratınca çıkıyor ben onları da okudum. Herşeyi denemişler sonuca şok olmuşlar doğal olarak.. ben de gebelik planlıyordum kız bebek ihtimalini kabul ederek girdim bu yola.
Olabildiğince elimden geleni yaptım denemedim dememek için..
ama keşke kesin bir yolu olsa..
Neden kiz diye düşündün ki canm daha 8 haftaliksin ve belirtiler heskesde ayni olacak diye birsey yok ki tabi kiza alistirip erkek denmesi kadar guzel bi durum olamaz ama umutsuzluga kapilma hemen ya
Yok canm cuma dewlette 2 li test yaptircam sonucu alinca ozele gitcemCanım sen naptın gitmedin mi daha doktora
Yok canm cuma dewlette 2 li test yaptircam sonucu alinca ozele gitcem
Aminn ınsallah canm hepimizin insallah sen pacayi yirttin darisi bizeHadi hayırlısı inşAllah gönlünce olsun
Valla sabırsızlıkla bekliyorum senin cinsiyeti de hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah ☺Yok canm cuma dewlette 2 li test yaptircam sonucu alinca ozele gitcem
Kaç haftalık oldunAminn ınsallah canm hepimizin insallah sen pacayi yirttin darisi bize
Aminn ınsallah canm hepimizin insallah sen pacayi yirttin darisi bize
Ben nasil bekliyorum bilemezsin insllah burdan mujdeli haberi paylasmayi cok istiyorumValla sabırsızlıkla bekliyorum senin cinsiyeti de hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah ☺
Sen bi n3 zmn deneyeceginr karar ver benceKızlar hazır birkaçınız burdasınız bana 273627342 nci kez akıl verinbu hafta yeni kutu hapa başlayacam acana bu kutudan sonra hapı bırakıp testlere mi başlasam e dersiniz küçüğü 3 ay sonra 2 yaşına basıyor
Bugun 12 oldu canmKaç haftalık oldun
Ya aslında biliyor musn çocuklar beni çok bunaltıp daralttıpımda hayattan soğuyorum Allahım diyorum ben bunları nie doğurdum üstüste diyorumSen bi n3 zmn deneyeceginr karar ver benceher uzaklasip gelince fikrin degismis oluyor
Yani zorlanmayacağımı bilsem çoktan yapmıştım daaa kaldıramam ye korkuyorumSen bi n3 zmn deneyeceginr karar ver benceher uzaklasip gelince fikrin degismis oluyor
Way ben dogum ani geldi aklina ve heves ettin demek ben simdiden nasil dogurcam korkusu yasiyorumYa aslında biliyor musn çocuklar beni çok bunaltıp daralttıpımda hayattan soğuyorum Allahım diyorum ben bunları nie doğurdum üstüste diyorummesela bugün iyiler oyun oynuyoruz falan birden küçük kızımın doğum anı geldi aklıma hastanede eşimle bebeğimle yattığımız anlar falan çok güzeldi yine canım çekti doğumu dünde eşimle çocukların bebeklik videolarını izlerken eşimin gözleri doldu duygulandım dedi bebek kokusu özledim dedi bende Bi heves yaptım
Neden kiz diye düşündün ki canm daha 8 haftaliksin ve belirtiler heskesde ayni olacak diye birsey yok ki tabi kiza alistirip erkek denmesi kadar guzel bi durum olamaz ama umutsuzluga kapilma hemen ya
Ocak şubat gibi yapsam seneye bu aylar doğar küçük kızım 3 yaşına yakın olur yapaym deil miWay ben dogum ani geldi aklina ve heves ettin demek ben simdiden nasil dogurcam korkusu yasiyorumcanm bence sen ilac falan kullanma birak kendini takip et yaş araliklari cok acilmadan yap 3. Cocugu cekil kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?