Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim biokadin bende asiri bel agrisi yapti.

Vajen florasını bozup enfeksiyonu tetikliyor.. hamile kalmadan önceki ay doktor kontrolünde kullanılmalı bence

Gunaydın canım ben deneme aşamasında kullandım aşırı kuruluk yaptığı için 2 ay ertelemek zorunda kalmıştım kiminde kuruluk yaptığını söylemişti arkadaşlar
Canim biokadin bende asiri bel agrisi yapti.
Sağolun kızlar o zaman kullanmıycam.

Günaydın incir yedim geçen ay çok yumun değişti ya kapida ağacı olunca dayanamadım gömüldüm ama düzenli adetim bile 28 günde olurken 32 güne attı beni
Gunaydin canim benim de degisti dedigin gibi hatta bu yuzden bu ayim bosa gitti yumurtlamayi yakalim piki gordum catladi ama malesef esim yoktu isteydi ve patronu izin vermedi

Kuzum gec olmadı 3 ay aşırı büyüdü ve çatlama dan söndü ne zaman doktora gitsem 25 mm 27 mm bu çatlamaz söner diyordu nitekim öyle oluyordu ama ben fazladan yiyordum bide inciri bıraktığım ay doktor tup bebekte ilacta bile böyle kaliteli yumurta elde etmiyoruz hamile kalmmassan araştıralım dedi çok şükür o ay hamile kaldım kimi bünyede farklı oluyor onlara dikkat edin kuzum Rabbim tez vakitte hepinize nasip eylesin

doktora gidip 25 mm 27 mm gibi bilgileri nasıl alıyorsunuz kızlar ne diyorsunuz da ölçüyorlar birde bunu yapan doktorlar galiba özel doktorlar değil mi ?

canım eş için phı yüksek su demişsin ya eczaneden mi alınıyor o su?

doktora gidip 25 mm 27 mm gibi bilgileri nasıl alıyorsunuz kızlar ne diyorsunuz da ölçüyorlar birde bunu yapan doktorlar galiba özel doktorlar değil mi ?

Doktor ultrason cihazıyla ölçüyor mm o şeklide görebiliyor özel hastane suyu da zeynoc a 101 den kardelen önermişti yada saka marka olabilir kardelen daha uygun ama heryerdde var mı bilmiyorum bizim buraya gelmiyordu saka kullandık k

doktora yumurtlama olmuş mu diye mi soruyorsunuz yani ya da erkek istiyoruz hocam bunun için doğru zaman için yardımcı olur musunuz diyorsunuz :)

doktora yumurtlama olmuş mu diye mi soruyorsunuz yani ya da erkek istiyoruz hocam bunun için doğru zaman için yardımcı olur musunuz diyorsunuz :)

Benim bir kızım olduğu için erkek bebek için diyemedim ama 2 veya 3 kızı olan arkafaslarla yardımcı olan doktorlar olmuş tamamen doktora bağlı ben evde test ile takip edip yumurtlama gunu gidiyordum kac aydır deniyoruz olmuyor bugun tahmini yumurtlama tarihim sorun mu var merak ediyorum diye gittim sende bu şekilde ilerleyebilirsin :)

:) ayyy çok güzel bi bilgi bu ehehehh yani bende diyemem hani tersler belki diye düşünür diyemem o yüzden sordum. özele gitmek gerek ama devlette yapmazlar

Doktorların çoğu inanmıyor yumurtlama günü olayına, hatta bilimsel araştırmalarda kanıtlanmış hiç bir veri yok denediğimiz şeylerle ilgili.. oturdum bir gün yabancı kaynakları bile okudum adamlar gebelerde çalışma yapmışlar ama yine erkek bebek %51 kız bebek %49 çıkmış..
Bence bizim denediğimiz ya tutarsa olayı..
Ben de inanmasam da çabaladım kendimce, en azından denedim demek için..

sonuç ne peki

:) ayyy çok güzel bi bilgi bu ehehehh yani bende diyemem hani tersler belki diye düşünür diyemem o yüzden sordum. özele gitmek gerek ama devlette yapmazlar

Canım özel de bazı doktorla bir sene olmadan bakmıyor mesela ben bir ay Bi doktora gittim sonraki ay başka doktora gittim muayene etti ama bir sene olmadan tedevi falan yapamam dedi 5 aylık sürecte 4 doktora gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…