- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.121
Canim biokadin bende asiri bel agrisi yapti.Arkadaşlar nette bu fitille ilgili şöyle bi yazı buldum.
Gebelik kategori C.
Çocuk doğurma potansiyeli bulunan kadınlar/ Doğum kontrolü (Kontrasepsiyon) Ürün spermisid olabilir ve gebe kalma arzu ediliyorsa kullanılmamalıdır.
Siz ne düşünüyorsunuz
Arkadaşlar nette bu fitille ilgili şöyle bi yazı buldum.
Gebelik kategori C.
Çocuk doğurma potansiyeli bulunan kadınlar/ Doğum kontrolü (Kontrasepsiyon) Ürün spermisid olabilir ve gebe kalma arzu ediliyorsa kullanılmamalıdır.
Siz ne düşünüyorsunuz
Gunaydın canım ben deneme aşamasında kullandım aşırı kuruluk yaptığı için 2 ay ertelemek zorunda kalmıştım kiminde kuruluk yaptığını söylemişti arkadaşlar
Bendede asiri kuruluk yapti ki hatta ben bu ay uzayan cizgi bile gormedim test olmasa anlamazdim gerci degerlendiremedim ama bide ravzam kuzum sana birsey soracam sen incir yedigin ay yumurtan gecmi olustu benim bu ay yumurtam gec incir yedigim icin oldu anladim yoksa antibotikmi yapti onda anlamdim
Sağolun kızlar o zaman kullanmıycam.Canim biokadin bende asiri bel agrisi yapti.
Kızlar göbek düşmesinden dolayı hamile kalınamayabiliyormuş duydunuz mu ?
Evet o bendede oldu dedim hatta kendi kendime hamiemiydim diye adet oldum demekki ondan olabilr her bunyeye gelmiyo deneme yapmadan onceki ay denemek lazim tipni ovalisyon testi gibiCanim biokadin bende asiri bel agrisi yapti.
Gunaydin canim benim de degisti dedigin gibi hatta bu yuzden bu ayim bosa gitti yumurtlamayi yakalim piki gordum catladi ama malesef esim yoktu isteydi ve patronu izin vermediGünaydın incir yedim geçen ay çok yumun değişti ya kapida ağacı olunca dayanamadım gömüldüm ama düzenli adetim bile 28 günde olurken 32 güne attı beni
Canım vardır bundada bir hayr nasip onemuzdeki aylar inseAllah gönlünce olurGunaydin canim benim de degisti dedigin gibi hatta bu yuzden bu ayim bosa gitti yumurtlamayi yakalim piki gordum catladi ama malesef esim yoktu isteydi ve patronu izin vermedi
Bendede asiri kuruluk yapti ki hatta ben bu ay uzayan cizgi bile gormedim test olmasa anlamazdim gerci degerlendiremedim ama bide ravzam kuzum sana birsey soracam sen incir yedigin ay yumurtan gecmi olustu benim bu ay yumurtam gec incir yedigim icin oldu anladim yoksa antibotikmi yapti onda anlamdim
canım eş için phı yüksek su demişsin ya eczaneden mi alınıyor o su?Cok sagol canim amin inşallah ♥
Sodalı suyu ben 3 ay kadar düzenli içtim, fitili de 3,4 kutu kullandım içinde 14 adet oluyor 7,8 adetten önce kalanı da adetten sonra kullandım yumurtlamaya 1,2 gun kala bırak ama canım birde öncesinde kullan dene kiminde akıntıyı azaltıyor kuruluk yapıyor fitil, fitilin amacı rahimi temizlemek alkali hale getirmek içerigi sodyumdan olusuyor
Erkek bu bebiş bence
Rahimi temizliyor canım alkali hale getiriyor
Canım ben beslenmeme biraz dikkat ettim, eşim takviye aldı oda beslenmesine dikkat etti, ben karbonatlı su içtim, eşim ph ı yuksek su içti, fitil kullandım, doktor takibi ve test ile takip yaptım catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra olmak üzere 2 ilişki ile hamile kaldım
doktora gidip 25 mm 27 mm gibi bilgileri nasıl alıyorsunuz kızlar ne diyorsunuz da ölçüyorlar birde bunu yapan doktorlar galiba özel doktorlar değil mi ?
Canim evet ozel hast. Gidince yumurta takibi yaptirmak istiyorum diyosun yardimci oluyolar.doktora gidip 25 mm 27 mm gibi bilgileri nasıl alıyorsunuz kızlar ne diyorsunuz da ölçüyorlar birde bunu yapan doktorlar galiba özel doktorlar değil mi ?
doktora yumurtlama olmuş mu diye mi soruyorsunuz yani ya da erkek istiyoruz hocam bunun için doğru zaman için yardımcı olur musunuz diyorsunuz :)Doktor ultrason cihazıyla ölçüyor mm o şeklide görebiliyor özel hastane suyu da zeynoc a 101 den kardelen önermişti yada saka marka olabilir kardelen daha uygun ama heryerdde var mı bilmiyorum bizim buraya gelmiyordu saka kullandık k
doktora yumurtlama olmuş mu diye mi soruyorsunuz yani ya da erkek istiyoruz hocam bunun için doğru zaman için yardımcı olur musunuz diyorsunuz :)
:) ayyy çok güzel bi bilgi bu ehehehh yani bende diyemem hani tersler belki diye düşünür diyemem o yüzden sordum. özele gitmek gerek ama devlette yapmazlarBenim bir kızım olduğu için erkek bebek için diyemedim ama 2 veya 3 kızı olan arkafaslarla yardımcı olan doktorlar olmuş tamamen doktora bağlı ben evde test ile takip edip yumurtlama gunu gidiyordum kac aydır deniyoruz olmuyor bugun tahmini yumurtlama tarihim sorun mu var merak ediyorum diye gittim sende bu şekilde ilerleyebilirsin :)
doktora yumurtlama olmuş mu diye mi soruyorsunuz yani ya da erkek istiyoruz hocam bunun için doğru zaman için yardımcı olur musunuz diyorsunuz :)
sonuç ne pekiDoktorların çoğu inanmıyor yumurtlama günü olayına, hatta bilimsel araştırmalarda kanıtlanmış hiç bir veri yok denediğimiz şeylerle ilgili.. oturdum bir gün yabancı kaynakları bile okudum adamlar gebelerde çalışma yapmışlar ama yine erkek bebek %51 kız bebek %49 çıkmış..
Bence bizim denediğimiz ya tutarsa olayı..
Ben de inanmasam da çabaladım kendimce, en azından denedim demek için..
:) ayyy çok güzel bi bilgi bu ehehehh yani bende diyemem hani tersler belki diye düşünür diyemem o yüzden sordum. özele gitmek gerek ama devlette yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?