Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim o fitil 14 TL ben daha 10 gün önce aldım

Yatıyorum canım dinleniyorum cok sagol sordugun için ☺ sen nasılsın
Dinlen canim bir kaç hafta sonra bu günlerini ararsintez zamanda da rahatsızlığını atlatırsın inşallah
Iyiyim canim heyecanla 2 hafta sonrayı bekliyorum Kasiklarimda gaz kramp tarzı batmalar var..Dediğim gibi psikolojik galiba

Ayy hic deme onu aramayayım bugünleri
Canım benim de ilişkiden hemen sonra belirtiler basladı psikolojik olmayadabilir yani

Günaydın kızlar biokadın fitil kullanan var mı ? Mensten önce mi sonra mı kullandınız ? Olası bi yan etki yaşadınız mı? Bu ilacı kullandığınız ay korundunuz mu? O ay hamile kaldınız mı? Ne kadar a aldınız? Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar nette bu fitille ilgili şöyle bi yazı buldum.

Gebelik kategori C.

Çocuk doğurma potansiyeli bulunan kadınlar/ Doğum kontrolü (Kontrasepsiyon) Ürün spermisid olabilir ve gebe kalma arzu ediliyorsa kullanılmamalıdır.

Siz ne düşünüyorsunuz

Gunaydın canım ben deneme aşamasında kullandım aşırı kuruluk yaptığı için 2 ay ertelemek zorunda kalmıştım kiminde kuruluk yaptığını söylemişti arkadaşlar

Gunaydın canım ben deneme aşamasında kullandım aşırı kuruluk yaptığı için 2 ay ertelemek zorunda kalmıştım kiminde kuruluk yaptığını söylemişti arkadaşlar
Bendede asiri kuruluk yapti ki hatta ben bu ay uzayan cizgi bile gormedim test olmasa anlamazdim gerci degerlendiremedim ama bide ravzam kuzum sana birsey soracam sen incir yedigin ay yumurtan gecmi olustu benim bu ay yumurtam gec incir yedigim icin oldu anladim yoksa antibotikmi yapti onda anlamdim

Günaydın incir yedim geçen ay çok yumun değişti ya kapida ağacı olunca dayanamadım gömüldüm ama düzenli adetim bile 28 günde olurken 32 güne attı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…