Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar eşim uykuda kendi kendine konuşuyor elini falan yukarı kaldırıyor etraf karanlık ve sessiz korkuyorum en iyisi rüyalar alemine dalayım yarın konuşalım öcü gelmeden

Ya bende öyle düşündüm. Biraz sanki riskli gibi

iwashereonce canım oğlus nasil sağlıkla ağrısız sızısız büyüt yavrunu
Semracım oğlumda reflü ve süt alerjisi çıktı düzgün kilo alamadı. Ben de süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum emzirme bitene kadar böyle gidecekmiş. Emziriyorum ama aynı zamanda özel bi mama kullanıyoruz.
Çok şükür dün kırkımız çıktı ve toparlandık da. Rabbim herlesin evladına sağlık versin.
Sen nasılsın? Denemeler ne zaman başlayacak ben çatlayacağım senin yerine beklerken

Canım çok sevindim gerçekten Rabbim dileyen tüm tüm arkadaşlarımıza nasip etsin
Yöntemi denediği halde kızı olan arkadaşlara da eğer hala istiyorlarsa ve haklarında hayırlıysa kazayla oğullarına hamile kalmayı nasip etsin Rabbim.
Doğumda bizleri de eksik etme duandan
Sağlıkla kolaylıkla al evladını kucağına

iwashereonce nasılsın canım bebiş nasıl
Canım senin bu soruyu sorduğun gün benim doğumgünümmüş
Bebeğim iyi teyzesi çok şükür semraya yazdığım gibi biraz sıkıntılarımız oldu ama çok şükür düzene giriyor herşey
Bi de doğumdan sonra kızıma doğumgünü yaptık, oğluma mevlid ardından da türkiyeye geldik bayağı yıprandım buraya da giremedim
Ama bundan sonra eskisi gibi takip etmek istiyorum
Özledim sizleri

iwashereonce cnm napıyırsun nasıl oldun toparlanabildin mi biraz. Bebişinle aran nasıl
Çok tatlı teyzesi özlemişim bebek kokusunu
Ama geceleri uyanmayı hiç özlememişim çok zorlanıyorum hala o kısımda
2. Kez anne olunca daha anaç hissettim kendimi ama zormuş 2 çocuğa yetebilmeye çalışmak

Evet öyle valla ama ben üçüncüye hazırlanıyorum Allah kısmet ederse lütfen dua et yalvarıyorum dün öylece hayal ettim çok güzel bişey iki kızdan sonra erkek haberi vermek bugğn çıkacam gerekli şeyleri almak için lütfen dua edin bana ve tüm isteyenlere. Rabbim bebeğini sana bağışlasın imşalah

Canım geçmiş olsun ek gıdaya geçtiğinde rahatlarsin.Hamdolsun çok sukur okul ev iş rutin geçiyor küçüğümde amasinifina başladı teyzesi getir götür denemelere gelince nasip istiyorum ama cesaretim yok he bide eşim yurtdışı işi var aralık ayında belli olacak nasip diyorum beklemedeyim öp kuzumu benjm yerime sağlıkla büyüt inşeALLAH

Canım Yaradan bide erkek evlad yazmiistir inşeALLAH dua dua dua bol teeccud kıl hacet kıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…