- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.401
Hee olabilir uykusuzluk kafa yaptıSade demek istemiş sanırım
İngiliz karbonatı suyun ph ını yükseltiyor canım diger adı sodyum bi karbonat eczaneden alcan
Limonlu soda alma bence sade sodaya limon sıkıp için
Takviye ilaç da eczanede mutlaka vardır ama danış genede eczacıya
Sade yazmak istedim :))Add nerden bulabilirim hiç duymadım ssanki
Tmm cnm öyle yapayım o zmn saolSade yazmak istedim :))
Ya bende öyle düşündüm. Biraz sanki riskli gibiNey canım kacırdım orayı sanırım
Bizim yediğimiz fındık fıstığın haddi hesabı yokama kabak cekirdegi tuzlu cekirdek yiyebilirsiniz canım
Mantar enfeksiyon tedavi ediyor alkali hale getiriyor canım ama önceden bi denemen lazım vucut nasıl tepki verecek
Semracım oğlumda reflü ve süt alerjisi çıktı düzgün kilo alamadı. Ben de süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum emzirme bitene kadar böyle gidecekmiş. Emziriyorum ama aynı zamanda özel bi mama kullanıyoruz.iwashereonce canım oğlus nasil sağlıkla ağrısız sızısız büyüt yavrunu
Canım çok sevindim gerçekten Rabbim dileyen tüm tüm arkadaşlarımıza nasip etsinTabi bu süreçte benimle çok emeği gecenler var K Khvekokusu20 çok bezidrmeidmaynı soruyp 10 defa sorduğumu hatırlarım
ElifAsel54 arayışımız farklı olmasına rağmen çok çabaladı iwashereonce sıkılmadan bildiklerini tek tek yazdı ve burda olmayan biri daha
Allahu teala sizlerden razı olsun kızlar hakkınızı helal edin ne olur gercekten çok emeğiniz var
Canım senin bu soruyu sorduğun gün benim doğumgünümmüşiwashereonce nasılsın canım bebiş nasıl
Çok tatlı teyzesi özlemişim bebek kokusunu
Evet öyle valla ama ben üçüncüye hazırlanıyorum Allah kısmet ederse lütfen dua et yalvarıyorum dün öylece hayal ettim çok güzel bişey iki kızdan sonra erkek haberi vermek bugğn çıkacam gerekli şeyleri almak için lütfen dua edin bana ve tüm isteyenlere. Rabbim bebeğini sana bağışlasın imşalahÇok tatlı teyzesi özlemişim bebek kokusunu
Ama geceleri uyanmayı hiç özlememişimçok zorlanıyorum hala o kısımda
2. Kez anne olunca daha anaç hissettim kendimi ama zormuş 2 çocuğa yetebilmeye çalışmak
Canım geçmiş olsun ek gıdaya geçtiğinde rahatlarsin.Hamdolsun çok sukur okul ev iş rutin geçiyor küçüğümde amasinifina başladı teyzesi getir götür denemelere gelince nasip istiyorum ama cesaretim yok he bide eşim yurtdışı işi var aralık ayında belli olacak nasip diyorum beklemedeyim öp kuzumu benjm yerime sağlıkla büyüt inşeALLAHSemracım oğlumda reflü ve süt alerjisi çıktı düzgün kilo alamadı. Ben de süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum emzirme bitene kadar böyle gidecekmiş. Emziriyorum ama aynı zamanda özel bi mama kullanıyoruz.
Çok şükür dün kırkımız çıktı ve toparlandık da. Rabbim herlesin evladına sağlık versin.
Sen nasılsın? Denemeler ne zaman başlayacak ben çatlayacağım senin yerine beklerken
Canım Yaradan bide erkek evlad yazmiistir inşeALLAH dua dua dua bol teeccud kıl hacet kılEvet öyle valla ama ben üçüncüye hazırlanıyorum Allah kısmet ederse lütfen dua et yalvarıyorum dün öylece hayal ettim çok güzel bişey iki kızdan sonra erkek haberi vermek bugğn çıkacam gerekli şeyleri almak için lütfen dua edin bana ve tüm isteyenlere. Rabbim bebeğini sana bağışlasın imşalah
İnşallah cnm dua edelim birbirimizeCanım Yaradan bide erkek evlad yazmiistir inşeALLAH dua dua dua bol teeccud kıl hacet kıl
Edelim canim inseAllah tabikiİnşallah cnm dua edelim birbirimize
Yarin ikili teste gitcem dewlete ama sonucu alip ozele gitcemSen ne yaptin canim gittin mi doktora
Ayy insllah buradan o güzel haberi alip paylasmak nasip olur inşallahAmin canim insAllah Bu sene erkek senesiinsAllah seninde hayirli haberlerini aliriz
Aaaa sen oyle bişey yapamzdin gayet kararli bi hatunsun aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?