Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızz sen ne hızlı çıktın ya maşallah valla imrendim sana kaç yaşındasın Allah gönlündekini versin inşallah

Herşeyi ayarlamaya çalışırken erteleyip duruyoruz yaşımızda ilerliyor peki bu kız senesi işini nasıl ayarlıcaz kafam çorba oldu
Bu sene kimi duysam kiz ama sene işine takılma herksin kızı olack diye bi kaide yok öle yaş konusunda haklısın

kızz sen ne hızlı çıktın ya maşallah valla imrendim sana kaç yaşındasın Allah gönlündekini versin inşallah
Saol cnm Allah razı olsun valla 22 olacam Üçüncüyü istiyorum olmuşken bari üçü beraber büyüsün bari. Hazır kaynanam da karşımda oturuyor biraz yardımı dokunur. Velhasıl inşallah tutar dua edin lütfen

aman ALLAH ım didimmm :O tutun beni bayılazaammmm

K Khvekokusu20 kız az önce geldim eve Folik asit aldım İngiliz karbonatı öğlen gelecek dedi gidip alırım bugün olmazsa yarın keçi boynuzu aldım bide hap pınar su aldım onun Ph sı sakadan daha yüksekti. Unuttuğum bişi varmı. Bşd ekeçş boynuzunu günde n kadar kullanalım bide sadece eşim mi kullansın

Aaa fitil unuttum bide sperm arttırıcı ne kadar pahalıymşş. Hangisinş kullandınız siz kızlar. Eczacı şimdi yok dedi istetecem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…