- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.461
Plastik olmaz mıAynen tahta kasikla yedi esimde kiz ver pilav kasigiylagoz karari yesin iste bi çorba kasigi olacak sekilde ama bak bulursan al uzun sure yicek vitamini kaybolmasin
Metal olmaz diyorlar ama plastik olur mu bilmiyorumPlastik olmaz mı
Bende de gyno vardı iki tane kullandım iyileşince gerisini çöpe attımİngiliz karbonatlı suyu eşimizle mi içecez. Kızlar ben fitil olarak gyno lomexın vardı evde onu kullansam olur mu? Burda yazan biokadın fitili sperm öldürücüymüş. Diğer yazan fitil de mantar bakteri gibi şeylere iyi geliyor Muş gyno lomexın de içeriği aynı. Siz ne zaman kullandınız.
Kız sen neden içiyorsun bir kilo suya bir yemek kaşığı sırke koy içBu evet üstüne yazıyor zaten içilir suyu alkalileştirir ph arttırır diye☺
Slvester doğurdu 4. Kızını aldı kucağına
Kız sen neden içiyorsun bir kilo suya bir yemek kaşığı sırke koy iç
Kızlar bi yerde okudum çatladıktan 12 saat sonra değerlendirenlerin kızı olmuş genelde
Erkek bebiş yöntemleri pek masraflıymışAllahım bizlere kız evlat nasip et inşallah
Kızlar keçi boynuzunun tadı çokk kötüü bikaç damla zor yiyrbildim
Buraya pek ugramiyorum biliyorum 4.kizina hamileydi rabbim saglikli hayirli ewlat nasip etsinSlvester doğurdu 4. Kızını aldı kucağına
Benim ablamda iki çocuğuna da tedaviyle kaldı özellikle Çatalsöğüt günleri değerlendirdi çatlama iğnesi kullandı bir kız bir oğlan nasip oldu yöntem değil yazgı Canım hepsi biz yapmamız gerekeni yapıp duamızı edelim takdir Rabbimin herşeyin ötesi hayırlı ve sağlıklı evlat olsun ötesi yok bir tüyünü yapamıyoruz Rabbim nasip etmedikçeAmin canım aminbenim ablam şuan yaklaşık 4 aylık hamile onunda bi tane oğlu var bu 2.işte doktor 2 hafta önce demişki "kesin olmamakla beraber büyük ihtimal kız"
Ablam havalara uçtu tabigerçi oğlanda olsa yine sevinirde... Kızı yok onu daha çok istiyo tabi. İlk oğlundada bundada sadece ayda 1 defa denedi hemde öyle gelişigüzel tam anlamda bile değil üstelik yumurtlama gününüde bilmiyodu hiç hesap yapmadı
1 defacık düşünsene hemde aylar sonra ilk deneyiştemâşallah subhânallah...
Şimdi o 2 hamileliğindede aynı şekilde kaldı eğer bu gerçekten kızsa demekki yöntemler bişey ifade etmiyo. Sonuç kesinleşince yazarım☺
Diğer topikte yazmıştı dört çocuk olunca giremiyodur tabiBuraya pek ugramiyorum biliyorum 4.kizina hamileydi rabbim saglikli hayirli ewlat nasip etsin
Aynen oyledir cnm gayet normal olarakDiğer topikte yazmıştı dört çocuk olunca giremiyodur tabi
Çok şükür bişeyim yokta burda fitil yazmışlar y kullanayım dedimBende de gyno vardı iki tane kullandım iyileşince gerisini çöpe attım
Özü zaten hunnap eczaneden aldımKız sen yemesen de olur özünü al pekmez gibi eşin yesin birde deneme dönemlerinde kürünü yap eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?