Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
K Khvekokusu20 iwashereonce ve diğer kızlar ya internette diyetlere bakıyorum da birinde erkek için soda içilir diyor birinde içilmez diyor. Birinde meyve şekerli yiyecekler yiyilir diyor birinde yiyilmez diyor peynir et falan. Siz naptınz ben size göre gideyim en iyisi internettekiler çok karışık

İngiliz karbonatlı suyu eşimizle mi içecez. Kızlar ben fitil olarak gyno lomexın vardı evde onu kullansam olur mu? Burda yazan biokadın fitili sperm öldürücüymüş. Diğer yazan fitil de mantar bakteri gibi şeylere iyi geliyor Muş gyno lomexın de içeriği aynı. Siz ne zaman kullandınız.

Bende de gyno vardı iki tane kullandım iyileşince gerisini çöpe attım

Kız sen neden içiyorsun bir kilo suya bir yemek kaşığı sırke koy iç

Ben bunu önceden almıştım evde bulunsun lazım olur diye ayy sirke hiç içemem midemi bulandırıyor ben bişey yapmadan böyle devam edeyim nasibimde varsa tutar

Erkek bebiş yöntemleri pek masraflıymış Allahım bizlere kız evlat nasip et inşallah

Amin canım amin benim ablam şuan yaklaşık 4 aylık hamile onunda bi tane oğlu var bu 2.işte doktor 2 hafta önce demişki "kesin olmamakla beraber büyük ihtimal kız"
Ablam havalara uçtu tabi gerçi oğlanda olsa yine sevinirde... Kızı yok onu daha çok istiyo tabi. İlk oğlundada bundada sadece ayda 1 defa denedi hemde öyle gelişigüzel tam anlamda bile değil üstelik yumurtlama gününüde bilmiyodu hiç hesap yapmadı
1 defacık düşünsene hemde aylar sonra ilk deneyişte mâşallah subhânallah...
Şimdi o 2 hamileliğindede aynı şekilde kaldı eğer bu gerçekten kızsa demekki yöntemler bişey ifade etmiyo. Sonuç kesinleşince yazarım

Benim ablamda iki çocuğuna da tedaviyle kaldı özellikle Çatalsöğüt günleri değerlendirdi çatlama iğnesi kullandı bir kız bir oğlan nasip oldu yöntem değil yazgı Canım hepsi biz yapmamız gerekeni yapıp duamızı edelim takdir Rabbimin herşeyin ötesi hayırlı ve sağlıklı evlat olsun ötesi yok bir tüyünü yapamıyoruz Rabbim nasip etmedikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…