- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.501
1 yaşında canım.Kızın kaç yaşında cnm
Küçükmüş ne zmn denemeyi düşünüyorsn. Benimkş de 3 ay sonra 2 yaşına basıyor tam 2 yaşına bastığı ay deneme yapacam inşallah1 yaşında canım.
Canım belirtilere takılma benim yengemin erkekti 5 inci aya kadar kusmaktan maf olmuştuKızımda ne yaşıyorsam aynısı, kusuyorum.. bakıyorum kızı olup da sonra oğlu olanların şikayetleri daha az. Daha hafif geçmiş gebelikleri. Kese konumuna göre de kızımla aynı. Ne bilim umudum kalmadı öyle.. başta daha bir umutluydum, sağdan yumurtlamıştım erken yumurtlamıştım falan.. annenin içine doğar ya, öyle kız doğuyor içime.. Allah bilir tabi
Ben yarın bakayım o zmna 101 e
Ben de 2020 de deneme yapmayı düşünüyorum.Küçükmüş ne zmn denemeyi düşünüyorsn. Benimkş de 3 ay sonra 2 yaşına basıyor tam 2 yaşına bastığı ay deneme yapacam inşallah
1 kızın mı varBen de 2020 de deneme yapmayı düşünüyorum.
Evet canım. inşallah ya isteyen herkese nasip etsin Rabbim1 kızın mı var ☺ Rabbim işini işimizi rast getirsin inşallah
Aminn canimm insallahhh bize oglisler sanada bi prensess gelsin saglikla insallahhNe güzel ya nasipte olan glmis inşeALLAH bizlerede gönlümuzden geçenler nasip olur aminn
Sodada sodyumbikarbonat var canim alkali yapiyor ben ingiliniz karbonati aldim. Ama bir ay bobrek agrisi cektim birakmak zorunda kaldim. Arada hala agriyor sodada bikarbonat oldugu icin onu rahatlikla icebiliyorum. Dr larda ikiye ayrilmis biri yap der biri yapmaYa nie internette doktorlar sodayı önermiyoo
O sodayı bizimkiler de yapıyor canım ama içirmiyor azcık damağına sürüyor bebeğin geröekten geçiriyor gazı doğru yaniSodada sodyumbikarbonat var canim alkali yapiyor ben ingiliniz karbonati aldim. Ama bir ay bobrek agrisi cektim birakmak zorunda kaldim. Arada hala agriyor sodada bikarbonat oldugu icin onu rahatlikla icebiliyorum. Dr larda ikiye ayrilmis biri yap der biri yapmabi tane dr vardi yillar once tvde haberlede yeni dogmus bebeklere bir cay kasigi sade soda verin diyordu gaz sancisini yasamazmis mis herkes birsey diyor istee
Cnm GAP pınar saka ve kardelen su yüksek ph onlara bak istersenKızlar ya bizim evdeki damacana suyun pH 7,58 ben düşük pH li suyu nerden bulcam
Ben kız bebiş istiyorum Allahım inşallah iki oğlum var şükür o yüzden dedim pH düşük ama bir kiloya bir yemek kaşığı sirke katarak içmek gerekmişCnm GAP pınar saka ve kardelen su yüksek ph onlara bak istersen
Kasiklarimda hafiften agrilar var canim bugün biraz arttı ama psikolojik mi diye hazırlamıyorum kendimiAmin canm insllah sende var mi belirti falan
Degildir canm ınsllah benimde 10 gun falan surdu agrim cataldikdan sonra bende psikolojik dedim ama degilmisKasiklarimda hafiften agrilar var canim bugün biraz arttı ama psikolojik mi diye hazırlamıyorum kendimi
Bana yetmedi 2 ay60 lı test istedim yeter mi sizce 3 aya
Inşallah canımDegildir canm ınsllah benimde 10 gun falan surdu agrim cataldikdan sonra bende psikolojik dedim ama degilmis
Yaa Allah bağışlasın. valla onu bilemeyecem ben erkeği bulmakla meşgulümBen kız bebiş istiyorum Allahım inşallah iki oğlum var şükür o yüzden dedim pH düşük ama bir kiloya bir yemek kaşığı sirke katarak içmek gerekmiş
Öylemi kaç tane gider ortalaması. Baksam yetmiyor az kaldığında tekrar alırım inşBana yetmedi 2 ay
Allah razı olsun canimAminn canimm insallahhh bize oglisler sanada bi prensess gelsin saglikla insallahh❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?