- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.481
Canım cok sagol inşallah@Elif eylul hira canım çok sevindim sağlıkla büyüt evladını ve kolaylıkla
K Khvekokusu20 canım darısı kolay bi doğumla sana olsun inşAllah
Masallah canım bizde seni özledikCanım senin bu soruyu sorduğun gün benim doğumgünümmüş
Bebeğim iyi teyzesi çok şükür semraya yazdığım gibi biraz sıkıntılarımız oldu ama çok şükür düzene giriyor herşey
Bi de doğumdan sonra kızıma doğumgünü yaptık, oğluma mevlid ardından da türkiyeye geldik bayağı yıprandım buraya da giremedim
Ama bundan sonra eskisi gibi takip etmek istiyorum
Özledim sizleri
Keçi boynuzu eşin içsin sabah aksam birer kasık, unuttuğun bişey yok gibiK Khvekokusu20 kız az önce geldim eve Folik asit aldım İngiliz karbonatı öğlen gelecek dedi gidip alırım bugün olmazsa yarın keçi boynuzu aldım bide hap pınar su aldım onun Ph sı sakadan daha yüksekti. Unuttuğum bişi varmı. Bşd ekeçş boynuzunu günde n kadar kullanalım bide sadece eşim mi kullansın
Biz öyle pek kısıtlamaya gitmedik canım nasıl denkgelirseK Khvekokusu20 @Ceymiceyn ve diğer kızlar ya internette diyetlere bakıyorum da birinde erkek için soda içilir diyor birinde içilmez diyor. Birinde meyve şekerli yiyecekler yiyilir diyor birinde yiyilmez diyor peynir et falan. Siz naptınz ben size göre gideyim en iyisi internettekiler çok karışık
Ben çok taktım cnm ya valla bol tuzlu yemekten kalpten gidecemCanım cok sagol inşallah
Masallah canım bizde seni özledik
Keçi boynuzu eşin içsin sabah aksam birer kasık, unuttuğun bişey yok gibi
Biz öyle pek kısıtlamaya gitmedik canım nasıl denkgelirse
Bence cokta kasmaya gerek yokk canim arada canim cekince yiyorumda iciyorumda bi tanidik arkadas varr masallah herseyi yiyor ilki kiz ikinci erkek ucuncu kiz allah bagislasinnBen çok taktım cnm ya valla bol tuzlu yemekten kalpten gidecem
Kız onu nasıl istedin yaAaa fitil unuttum bide sperm arttırıcı ne kadar pahalıymşş. Hangisinş kullandınız siz kızlar. Eczacı şimdi yok dedi istetecem dedi
Vala bende takınca takıyorum napayımBence cokta kasmaya gerek yokk canim arada canim cekince yiyorumda iciyorumda bi tanidik arkadas varr masallah herseyi yiyor ilki kiz ikinci erkek ucuncu kiz allah bagislasinnbizede kalbimizdekini versin insallahh ❤❤
Sormaaa yemin ederim ağzımdan kelimeler zor çıktıı soğuk terler attım elimi ayağımı sıkarak istedimKız onu nasıl istedin ya
Yap herseyii ama kafana takma bende uyguluyorum hergun iki soda fitilde kullandim neopenatron vitaminde kullaniyorum sut yogurt arada tuketiyorum ayda bir diyelimVala bende takınca takıyorum napayım
Ne güzel ya nasipte olan glmis inşeALLAH bizlerede gönlümuzden geçenler nasip olur aminnBence cokta kasmaya gerek yokk canim arada canim cekince yiyorumda iciyorumda bi tanidik arkadas varr masallah herseyi yiyor ilki kiz ikinci erkek ucuncu kiz allah bagislasinnbizede kalbimizdekini versin insallahh ❤❤
Çok doğru cnm Rabbim yoktan vareder gücü tartışılmaz ne biliim hani keşke şunu da deneseydim şunu da yapsaydım demek istemiyorum eşeği sağlam kazığa bağla gerisi tevekkül Rabbim neylerse güzel eylernasipse olur... gerçekten nasipse olur
Ya nie internette doktorlar sodayı önermiyooYap herseyii ama kafana takma bende uyguluyorum hergun iki soda fitilde kullandim neopenatron vitaminde kullaniyorum sut yogurt arada tuketiyorum ayda bir diyelimesime daha cok uyguluyirum vitamundir keciboynuzu ozudur sodadir badem findik fistik
Maden suyu diyorlar gerçi sodanın adı bile geçmiyor ama hemen hemen aynı ikisiYap herseyii ama kafana takma bende uyguluyorum hergun iki soda fitilde kullandim neopenatron vitaminde kullaniyorum sut yogurt arada tuketiyorum ayda bir diyelimesime daha cok uyguluyirum vitamundir keciboynuzu ozudur sodadir badem findik fistik
Kullanmıyosan hediye kabul edebilirim
Şaka yapıyom kızAzıcık keke katmıştım ağzını açtım ama sonra bantladım istersen vereyim sorun değil canıma101'den almıştım
Ben eczanede sordum önce var dedi gitti baktı yoktu öğlen gelir dedi gidemedim malesef yarın giderim fiyatı 5 tl Di. A 101 de ne kadardı cnm hatırlıyor mısnAzıcık keke katmıştım ağzını açtım ama sonra bantladım istersen vereyim sorun değil canıma101'den almıştım
Kızın kaç yaşında cnmKızlar ben de sizleri takipteyim. Kızımın biraz büyümesini bekliyorum buarada da.
Ben eczanede sordum önce var dedi gitti baktı yoktu öğlen gelir dedi gidemedim malesef yarın giderim fiyatı 5 tl Di. A 101 de ne kadardı cnm hatırlıyor mısn
Ben yarın bakayım o zmna 101 e200 gram 7 liraya almıştım canım ama bence eczanedekinin gramı daha azdır eczanedeki ürünler daima daha pahalı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?