Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
@Elif eylul hira canım çok sevindim sağlıkla büyüt evladını ve kolaylıkla
K Khvekokusu20 canım darısı kolay bi doğumla sana olsun inşAllah
Canım cok sagol inşallah
Masallah canım bizde seni özledik
Keçi boynuzu eşin içsin sabah aksam birer kasık, unuttuğun bişey yok gibi
Biz öyle pek kısıtlamaya gitmedik canım nasıl denkgelirse

Canım cok sagol inşallah

Masallah canım bizde seni özledik

Keçi boynuzu eşin içsin sabah aksam birer kasık, unuttuğun bişey yok gibi

Biz öyle pek kısıtlamaya gitmedik canım nasıl denkgelirse
Ben çok taktım cnm ya valla bol tuzlu yemekten kalpten gidecem

Ben çok taktım cnm ya valla bol tuzlu yemekten kalpten gidecem
Bence cokta kasmaya gerek yokk canim arada canim cekince yiyorumda iciyorumda bi tanidik arkadas varr masallah herseyi yiyor ilki kiz ikinci erkek ucuncu kiz allah bagislasinn bizede kalbimizdekini versin insallahh ❤❤

Bence cokta kasmaya gerek yokk canim arada canim cekince yiyorumda iciyorumda bi tanidik arkadas varr masallah herseyi yiyor ilki kiz ikinci erkek ucuncu kiz allah bagislasinn bizede kalbimizdekini versin insallahh ❤❤
Vala bende takınca takıyorum napayım

Vala bende takınca takıyorum napayım
Yap herseyii ama kafana takma bende uyguluyorum hergun iki soda fitilde kullandim neopenatron vitaminde kullaniyorum sut yogurt arada tuketiyorum ayda bir diyelim esime daha cok uyguluyirum vitamundir keciboynuzu ozudur sodadir badem findik fistik

Ne güzel ya nasipte olan glmis inşeALLAH bizlerede gönlümuzden geçenler nasip olur aminn

Yap herseyii ama kafana takma bende uyguluyorum hergun iki soda fitilde kullandim neopenatron vitaminde kullaniyorum sut yogurt arada tuketiyorum ayda bir diyelim esime daha cok uyguluyirum vitamundir keciboynuzu ozudur sodadir badem findik fistik
Ya nie internette doktorlar sodayı önermiyoo

Maden suyu diyorlar gerçi sodanın adı bile geçmiyor ama hemen hemen aynı ikisi

Azıcık keke katmıştım ağzını açtım ama sonra bantladım istersen vereyim sorun değil canım a101'den almıştım
Ben eczanede sordum önce var dedi gitti baktı yoktu öğlen gelir dedi gidemedim malesef yarın giderim fiyatı 5 tl Di. A 101 de ne kadardı cnm hatırlıyor mısn

Ben eczanede sordum önce var dedi gitti baktı yoktu öğlen gelir dedi gidemedim malesef yarın giderim fiyatı 5 tl Di. A 101 de ne kadardı cnm hatırlıyor mısn

200 gram 7 liraya almıştım canım ama bence eczanedekinin gramı daha azdır eczanedeki ürünler daima daha pahalı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…