Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ya bizim evdeki damacana suyun pH 7,58 ben düşük pH li suyu nerden bulcam
Canım 7.58 yuksek degil onu için daha düşüğü de enfeksiyon yapar biz 8in üstünde içtik hep
Ben çok taktım cnm ya valla bol tuzlu yemekten kalpten gidecem
Takma bacım okadar ben her gun 2 koca fincan sütlü kahve içtim yumurta yedim peynir yedim ayran içtim
Yap herseyii ama kafana takma bende uyguluyorum hergun iki soda fitilde kullandim neopenatron vitaminde kullaniyorum sut yogurt arada tuketiyorum ayda bir diyelim esime daha cok uyguluyirum vitamundir keciboynuzu ozudur sodadir badem findik fistik
Ayda bir yemek bile diyetttir dikkat etmektir bence

Kızlar eczaneden aldığım karbonat. bu deil mi

Eklentiler

• 15707769112148728908174874698168.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar eczaneden aldığım karbonat. Bu deil mi

Eklentiler

• 15707773076528976782137603377775.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar mesajım geliyormu off nie öyle olduu

Günaydınlarrr herkese hayırlı günler dilerim bugün nasılsınızz?
İyiyiz çok şükür kızlar ya sizlere bişi soracam ben hap kullanıyordum ya normalde pazartesi yeni kutuya başlamam lazım ama başlamayacam. Şimdi adetliyim. Acaba bu ay test yapsam çıkar mı yumurtlama yoksa hormonlardan dolayı olmaz mı yada ne zmn başlayayım. K Khvekokusu20 iwashereonce 8 899eylulgelini ve diğer arkadaşlar

Canm hic o tarz ilac kullanamdim tecrubem yok canm

K Khvekokusu20 cnm dün sevecenim le konuştumda folden marka dışındaki tüm Folik asitler zararlı dedi. Ne düşünüyorsun siz ne kullandınız. Benimkş folbiol

zeyno kuş çubuk test al dedin ya ben bulamadım ya internetten de baktım hep kaset tipi var laboquik marka mesela onu alsam olur mu

zeyno kuş çubuk test al dedin ya ben bulamadım ya internetten de baktım hep kaset tipi var laboquik marka mesela onu alsam olur mu
Yokk instagramda al bence innovita daha iyi. Birgebeningünlüğü sayfasına bak o hem test satıyor hemde takibini kendisi yapıyor. Ben 60 tane 130 TL ye aldım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…