- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.541
Canım labaquick beni yanılttı hata oranı yuksek innovita öneririm sıfır hata :)50 tanesi 52,90 diyor almayım o zaman bunu ?
Ben dikkat etmedim okadar beslenmeye ilaca falan benimki inofolic combi idi pkolu oldugum içinK Khvekokusu20 cnm dün sevecenim le konuştumda folden marka dışındaki tüm Folik asitler zararlı dedi. Ne düşünüyorsun siz ne kullandınız. Benimkş folbiol
Canım yanılma yapıyor labaquick ya baska marka alzeyno kuş çubuk test al dedin ya ben bulamadım ya internetten de baktım hep kaset tipi var laboquik marka mesela onu alsam olur mu
Yok alma onu ondan şikayetçi olan çok. Bide bu innovita yenisi çıkmış daha hassaslaşmış. Yani yeterki yumurtlama olsun kaçırma şansı sıfır50 tanesi 52,90 diyor almayım o zaman bunu ?
Valla bilmiyorum ki benimki 4 günde gekşykr kargo sen yakınsan istanbula daha çabuk gelirtamam canlar teşekkür ederim bir sorum daha olacak ben alana kadar yani gelene kadar siparişim geç kalır mıyım ya adetim biteli 5 gün oldu :/
Zaten akıntım da bi değişik oldu nasıl denir sümüksü gibi böyle öğğhhh kusura bakmayın hamişler çok pardon benzetimim içinValla bilmiyorum ki benimki 4 günde gekşykr kargo sen yakınsan istanbula daha çabuk gelir
AhahahaZaten akıntım da bi değişik oldu nasıl denir sümüksü gibi böyle öğğhhh kusura bakmayın hamişler çok pardon benzetimim için
ama benim bi denemem lazım vücudumu kız dur hele hemen ocakta olmaz galiba ya galiba ben halen kendime güvenemiyom yaa azraamm bana baksana biraz sürtün hele banaAhahahaherkes öyle diyor başka Bi tabiri malesef en iyisi sen diğer aya bırak. Bende ocakta yapacam aramızda çok fark olmamış olur
Orasi oylee ama onume gelincede yok demiyorum yiyorumda iciyorumdaCanım 7.58 yuksek degil onu için daha düşüğü de enfeksiyon yapar biz 8in üstünde içtik hep
Takma bacım okadar ben her gun 2 koca fincan sütlü kahve içtim yumurta yedim peynir yedim ayran içtim
Ayda bir yemek bile diyetttir dikkat etmektir bence
Sürtün derkenama benim bi denemem lazım vücudumu kız dur hele hemen ocakta olmaz galiba ya galiba ben halen kendime güvenemiyom yaa azraamm bana baksana biraz sürtün hele bana
dualarla sürtün ALLAHIM cesaret ver şu kıza de
Sürtün derken
Bendeki cesaretin zerresini ver diyeyim hemen yarın yaparsındualarla sürtün ALLAHIM cesaret ver şu kıza de
Belki gözden kacmistir yazin canim yoksa deneyimli arkadaslar yazarlar burdaki arkadaslar genelde biokadin fitil ve neopenatron kullaniyor bende neopenatron ve gynolomexsin kullandim fitilin amaci rahmi enfeksiyonlardan temizleyip asidik olmaasini bir nebze onluyor diyebilirim. Cogu arkadas adetten hemen once ve sonra kullanip yumurtlamaya yakin birakiyor kimisinde kuruluk kimisinde bel agrisi yapiyor dendi biokadin fitil icinKızlar kaç kez soru sordum ama kimse yazmadı sanırım burda sadece eski olanlar birbirlerine yazıyor.fitilide kimse kullanmamış. Boşuna bu topiğe yazmıyım artık🖐
Kuru seyler yiyebilirsin canim. Corba turu seyler sivi oldugu icin almiyoruz. Teste yarim bardak su ictikten sonra hic sivi almiyorsun iki yada uc saat sonra testi yapabilirsin❤Kızlar bir şey soracağım. Test yaparken 3 saat kadar sıvı almıyoruz ya aynı zamanda birşeyler yemek de mi yasak bu sürede? Siz nasıl biliyorsunuz?
Sağolasın canımBelki gözden kacmistir yazin canim yoksa deneyimli arkadaslar yazarlar burdaki arkadaslar genelde biokadin fitil ve neopenatron kullaniyor bende neopenatron ve gynolomexsin kullandim fitilin amaci rahmi enfeksiyonlardan temizleyip asidik olmaasini bir nebze onluyor diyebilirim. Cogu arkadas adetten hemen once ve sonra kullanip yumurtlamaya yakin birakiyor kimisinde kuruluk kimisinde bel agrisi yapiyor dendi biokadin fitil icin
Özellikle kuruluk yaşayanlarda işe yaradığını okudum.Ya buarada bu Prefert jel bana çok mantıklı geldi kızlar. Acaba hiç deneyen ya da deneyecek olan var mı? Ben şahsen denemeyi düşünüyorum ama benim deneme yapmama daha biraz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?