Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
tamam canlar teşekkür ederim bir sorum daha olacak ben alana kadar yani gelene kadar siparişim geç kalır mıyım ya adetim biteli 5 gün oldu :/
Valla bilmiyorum ki benimki 4 günde gekşykr kargo sen yakınsan istanbula daha çabuk gelir

Zaten akıntım da bi değişik oldu nasıl denir sümüksü gibi böyle öğğhhh kusura bakmayın hamişler çok pardon benzetimim için
Ahahaha herkes öyle diyor başka Bi tabiri malesef en iyisi sen diğer aya bırak. Bende ocakta yapacam aramızda çok fark olmamış olur

Ahahaha herkes öyle diyor başka Bi tabiri malesef en iyisi sen diğer aya bırak. Bende ocakta yapacam aramızda çok fark olmamış olur
ama benim bi denemem lazım vücudumu kız dur hele hemen ocakta olmaz galiba ya galiba ben halen kendime güvenemiyom yaa azraamm bana baksana biraz sürtün hele bana

Orasi oylee ama onume gelincede yok demiyorum yiyorumda iciyorumda

Kızlar kaç kez soru sordum ama kimse yazmadı sanırım burda sadece eski olanlar birbirlerine yazıyor.fitilide kimse kullanmamış. Boşuna bu topiğe yazmıyım artık🖐

Kızlar kaç kez soru sordum ama kimse yazmadı sanırım burda sadece eski olanlar birbirlerine yazıyor.fitilide kimse kullanmamış. Boşuna bu topiğe yazmıyım artık🖐
Belki gözden kacmistir yazin canim yoksa deneyimli arkadaslar yazarlar burdaki arkadaslar genelde biokadin fitil ve neopenatron kullaniyor bende neopenatron ve gynolomexsin kullandim fitilin amaci rahmi enfeksiyonlardan temizleyip asidik olmaasini bir nebze onluyor diyebilirim. Cogu arkadas adetten hemen once ve sonra kullanip yumurtlamaya yakin birakiyor kimisinde kuruluk kimisinde bel agrisi yapiyor dendi biokadin fitil icin

Kızlar bir şey soracağım. Test yaparken 3 saat kadar sıvı almıyoruz ya aynı zamanda birşeyler yemek de mi yasak bu sürede? Siz nasıl biliyorsunuz?
Kuru seyler yiyebilirsin canim. Corba turu seyler sivi oldugu icin almiyoruz. Teste yarim bardak su ictikten sonra hic sivi almiyorsun iki yada uc saat sonra testi yapabilirsin❤

Sağolasın canım ben gyno lomexın kullandım. Kaç günde ilac atılıyor ben Çarşamba kullandım ama hala ilaç geliyor. Sende de böyle mi oldu? Kuruluk bişey yaptı mı benim 4 gün sonra tahmini ovulasyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…