Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Simdi kizlar ne yapilmali erkek bebek isteyenler icin soruyorum bid eoglusum ols ahic fena olmazdi tabu hersyein basi saglik 25 yasidnayim bu konud apek bilgili sayilmam ilki ovu trsti ile oldu 2 de dusugum oldu 1 kimyasalim mal m tecrübelerinizi paylasirmisiniz folik aside baslicim aile hekimine gidip yazdirabilir miyim yoks akadin dogumcuya mi gidilmeli illa

İlkinde test ne durumda iken oldu Rabbim gönlüne göre versin

Sizin ilk bebeğiniz mi? Kaç aydır uğraşıyorsunuz
2 ci bebegim e daha yeni dusunuyoruz kizimin bir kardesi olsun istiyoruz kizimda istiyo gerci daha 3 yasina yebi girecek sıkılıyor evde tek kalmasin istyoz folik asit alicam kizim 3 u doldursun spiral var cikarticam cok isterim bid e erkek evladi tatmayi ama rabbim hayirlisini versin saglikli olsunda kizda ols afarketmez yinede varsa bi yolu denemzkte isterim erkek bebek icin ne gerekir tek iliski sarti varmi ne bilim soze danisayim istedim

İlkinde test ne durumda iken oldu Rabbim gönlüne göre versin
Valla kopkoyu idi sehir disindaydim esim yanimda degildi yumrtlama akontisi geldiginde test kopkoyuydu o akinti geldiktne bir gun sonra evime dondum ve test yaptim siliklesmisti tabi denedik fakat oncesinde catlama oluşmuş kizcem oldu cok şükür ins bide ogluşum olur rabbim buyul hayirlisiyla hayirli olani versin

Kızlar nekadar yöntem de denense her şey gerçekten Rabbimden geliyor. Uzun zamandır burayı takip ediyorum. Naparsak yapalum aynı şeyleri yapıyoruz ama yine bazımızın kız bazımızın erkek oluyo, sanki hep doğanın dengesi %50 kız %50 erkek şansı hiç bozulmuyo. Ben bunu biraz da vücud yapısına metabolizmasına bağlıyorum. Bişeyleri kendimizce değiştiriyor deniyoruz ama vücudumuzu ve eşimizin vücudunu değiştiremiyoruz ki. En önemlisi bizlere ve etrafına hayırlı evlatlarımız olsun inş. kızlı erkekli.

Amin canim hakkateb oyle rabbip hersehden once sagikli sıhhat li evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…