- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.021
Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin kuzum inşallah diğer bebeğin erkek olurMalesef canm dr kiz dedi
Nasip canım Rabbim 2. ye nasip etsin inşallahMalesef canm dr kiz dedi
Canım sağlıkla al kucağına doğunca mis kokusunu çekince herşey biticekMalesef canm dr kiz dedi
Hayirlisi canim saglikli olsunn hayirli evlat olsun insallahMalesef canm dr kiz dedi
Merhaba csnim .ultrason resmi varsa koyMalesef canm dr kiz dedi
Rabbim hayirli saglikli evlat etsin ins.Malesef canm dr kiz dedi
Daha ilk çocuğun canım bu kadar üzme kendini Rabbim 2. De verir inşallahHepiniz sağ olun kizlar ben daha ilk sokumu atlatamadim dr sesi kulagimda çınlıyor
Sagolu' aminn cumleizinkini insallahHos geldin canim allah bagislasin.
Sizin ilk bebeğiniz mi? Kaç aydır uğraşıyorsunuzHepiniz sağ olun kizlar ben daha ilk sokumu atlatamadim dr sesi kulagimda çınlıyor
İlkinde test ne durumda iken oldu Rabbim gönlüne göre versinSimdi kizlar ne yapilmali erkek bebek isteyenler icin soruyorum bid eoglusum ols ahic fena olmazdi tabu hersyein basi saglik 25 yasidnayim bu konud apek bilgili sayilmam ilki ovu trsti ile oldu 2 de dusugum oldu 1 kimyasalim mal m tecrübelerinizi paylasirmisiniz folik aside baslicim aile hekimine gidip yazdirabilir miyim yoks akadin dogumcuya mi gidilmeli illa
2 ci bebegim e daha yeni dusunuyoruz kizimin bir kardesi olsun istiyoruz kizimda istiyo gerci daha 3 yasina yebi girecek sıkılıyor evde tek kalmasin istyoz folik asit alicam kizim 3 u doldursun spiral var cikarticam cok isterim bid e erkek evladi tatmayi ama rabbim hayirlisini versin saglikli olsunda kizda ols afarketmez yinede varsa bi yolu denemzkte isterim erkek bebek icin ne gerekir tek iliski sarti varmi ne bilim soze danisayim istedimSizin ilk bebeğiniz mi? Kaç aydır uğraşıyorsunuz
Valla kopkoyu idi sehir disindaydim esim yanimda degildi yumrtlama akontisi geldiginde test kopkoyuydu o akinti geldiktne bir gun sonra evime dondum ve test yaptim siliklesmisti tabi denedik fakat oncesinde catlama oluşmuş kizcem oldu cok şükür ins bide ogluşum olur rabbim buyul hayirlisiyla hayirli olani versinİlkinde test ne durumda iken oldu Rabbim gönlüne göre versin
Amin canim hakkateb oyle rabbip hersehden once sagikli sıhhat li evlatlar nasip etsinKızlar nekadar yöntem de denense her şey gerçekten Rabbimden geliyor. Uzun zamandır burayı takip ediyorum. Naparsak yapalum aynı şeyleri yapıyoruz ama yine bazımızın kız bazımızın erkek oluyo, sanki hep doğanın dengesi %50 kız %50 erkek şansı hiç bozulmuyo. Ben bunu vücud yapısına metabolizmasına bağlıyorum. Bişeyleri kendimizce değiştiriyor deniyoruz ama vücudumuzu ve eşimizin vücudunu değiştiremiyoruz ki. En önemlisi bizlere ve etrafına hayırlı evlatlarımız olsun inş. kızlı erkekli.
Sağlıkla kucağına al cnm bazen ne yaparsan yap istediğin olmuyorsa Rabbimin bi bildiği vardır senin için belki böylesi hayırlıdırHepiniz sağ olun kizlar ben daha ilk sokumu atlatamadim dr sesi kulagimda çınlıyor
Canim oncelikle hos geldin. Yapicagin ovulasyon testiyle kendini bir kac ay takip etmek. Bide eski yazilari oku bi fikir olusur aklindaVar mi banada bir akil verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?