Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
herkes kendi işine bakacaksa sen ne demeye bana yazıyorsun? Ban yemeyeyim diye susuyorum ve sizi Allaha havale ediyorum

Eminim bir süre sonra kızı olacağı için şükürler edecektir, hamile zaten hassas dönemde, birden beklediği dışında bir gelişme olunca şok oldu, gayet normal.. ama eminim 1-2 gün sonra Allaha şükürler edecektir hele kızını görünce tüm dünya onun olacaktır ama şu an sizin yaptığınız yorumun ona hiç bir faydası yok.. hele de hamile bir kadını üzerek günaha siz giriyorsunuz..

herkes kendi işine bakacaksa sen ne demeye bana yazıyorsun? Ban yemeyeyim diye susuyorum ve sizi Allaha havale ediyorum
Birinin sizin gibilere mudahele etmesi lazim ondan yazdim. Sen kimsin ki baskalarinin hassas oldugu konuda yorum yapiyosun git isine bak bos konusma. Allahim seni de goruyo unutma. Hic tanimadigin insanlarin yorumlarina pat diye dalip bide Allah a havale ediyorsun. Isine bak. Dengesiz

Yok tam tersi oldu birinin siz gibilere müdahale etmesi lazımdı ben yazmıştım :) Büyük bir kitlenin sesi oldum bence herkes okuyup aynı şeyleri düşünüyor. Neyse uzatmayacağım söyleyeceğimi söyledim zaten

Cinsiyet mi hassas nokta? Hanımefendi size peygamber efendimizin hadislerine göz atmanızı öneririm biraz Allah korkusu sırf susuyorum bu nedenle uzatmayın

Senin erkek bebek derdin yoksa niye takip ediyorsun topigi.
Bence de uzatma UZAAA

Cinsiyet mi hassas nokta? Hanımefendi size peygamber efendimizin hadislerine göz atmanızı öneririm biraz Allah korkusu sırf susuyorum bu nedenle uzatmayın
Senden din dersi alicak degilim. Susuyorum diyip diyip uzatiyosun. Herkesin bi sorunu olabilir. Bunun hesabini sormak sana dusmemis. Sen kimsin ki bize yorum yapma hakkini kendinde buluyosun. Gercekten cok uzattin kaybol

Ne kadar kendinizi ciddiye almışsınız, Ahlak ve din bekçisi olarak sadece siz varsınız. Geldiniz yorumunuzla herkese haddini bildirdiniz burada, valla bravo bu ne ego..
Buradaki erkek bebek isteyip de kızını kucağına alanlar çok şükür çok mutluyum diye yine burada paylaştılar. Erkek anneleri de kız istiyor bu gayet normal.
Buradaki hata, bazen çok beklentiye giriyorlar anne adayları, ben hiç bir yöntemin %60 tan fazla tuttuğunu düşünmüyorum. Ama denemeye değer değil mi? İnsan gönlündeki için çabalamalı mı?
Hiç çocuğu olmayan anneler cocuk için uğraşırken, biri de gelse yazıklar olsun size onca yetim çocuk var , evlatlık edinseniz hayatları kurtulur dese , hakkı var mı karışmaya?
Allah herkese sağlıklı yavrular nasip etsin..

Agzina saglik canm cok dogru demişsin o zmn bizde diyelim rabbim vermiyorsa niye ugrasiyorsun dr gidiyorsun dedigin gibi o kadar ewlat edinmeyi bekleyen cocuk var ki al bi tane ewlat edin sevaba gir diye herkesin gonlunde yatan baskadir kimse bunu bilemez anlayamaz boyle patavatsizlarda birsey soyledim sanip dolanir

Kendini fazla önemseme az gez biraz hesabımda Neyse hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah asla kimsenin kötülüğünü isteyecek biri değilimdir. Sadece biraz vicdan bu kadar.
İnsanların ne yaşadığını bilmeden yorum yapmayın. Sizin öyle Bi derdiniz yoksa bilemezsiniz tabi. Kimse keyfinden çocuğum erkek olsun diye hobi olsun diye bu kadar ilaç diyet test takip falan yapıp başını ağrıtmaz. Çünkü sebebimiz var. Kızı oldu diye üzülmüyor bu kadar çabadan sonra hayal kırıklığı yaşadı bu kadar. Şimdi insanların duygularıyla dalga geçmekten vazgeç ve hadi başka topiğe

Boşver kız iki haftada bir bunun gibiler gelip laf sokup sokup giderler. Bunlar yüzünden banlanmaya değmez

İnsanların ne yasadıgını bilemeyiz öyle degil mi canım uzaktan yargılama yapmayalım o yuzden herkesin duygusunu yasama ve ifade Sekli farklıdır kimi daha yogun yasar kimi hemen atlatır, arkadasımız cevre baskısı, fazla beklentiye girmesi ve hamileliğin vermiş oldugu duygu durumu nedeniyle böyle ki biz zaten ona özelden senin burda yazdıgın eleştirinin fazlasını yaptık yapıyoruz sürekli kendine gel artık diye uyarıyoruz bu bir geçici süreç biraz daha anlayışlı olabiliriz hepimizin kızları var kimse kızlarını atmıyor emin ol ki senin düşündüğünden cok seviyor, bide sana bişey soracagım kız bebek isteyenler konusunu okuyup oraya da böyle yazıyor musunuz? Yoksa garez sadece erkek bebek isteyenlere mi? Hayır yani büyük kesimin sesi olmussun ya o büyük kesim sesini kesse belki de kimse bu kadar erkek bebegi takıntı haline getirmeyecek.

Aynen bide daha 13. Hafta falan sanırım erken daha. Nasıl böyle kesin konuşmuş ki doktor. Benim hala bş umudum var 8 899eylulgelini

Umarim oyle olur canm 1 ay sonra gitcem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…