- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.061
Fitil ay tutulmasi haric herseyi denedimCnm sen fitil karbonatlı su vs ya da eşin herhangi bişey kullandı mı bunların bi etkisi var mı yok mu merak ediyorum
herkes kendi işine bakacaksa sen ne demeye bana yazıyorsun? Ban yemeyeyim diye susuyorum ve sizi Allaha havale ediyorumBak canim herkesin bi istegi olabilir. Size dusen buna saygi duymak. Kimse kimsenin ne yasadigini bilemez. Lutfen artik baskalarinin isine burnunuzu sokmaktan vaz gecin. 8 899eylulgelini gidipte hic cocugu olmayanlarin topiginde yazmamis. Herkes kendi isine baksin
İlginç gerçekten hiç düşünmüyor musun ben böyle üzülüyorumda Allahın gücüne gider sağlığımdan olurum ya da çocuğum sağlıksız olursa falan diye? Yani 4-5 kızınız olurda hadi anlamaya çalışırız sizi ama ilk çocukta ne bu ya ona sahip olabilmek için insanlar yıllarca mücadele veriyor. Ayrıca sizin cinsiyetiniz ne ayıptır sorması? annenizin bundan dolayı üzüntü yaşadığını bilseniz ne hissederdiniz?
Birinin sizin gibilere mudahele etmesi lazim ondan yazdim. Sen kimsin ki baskalarinin hassas oldugu konuda yorum yapiyosun git isine bak bos konusma. Allahim seni de goruyo unutma. Hic tanimadigin insanlarin yorumlarina pat diye dalip bide Allah a havale ediyorsun. Isine bak. Dengesizherkes kendi işine bakacaksa sen ne demeye bana yazıyorsun? Ban yemeyeyim diye susuyorum ve sizi Allaha havale ediyorum
Yok tam tersi oldu birinin siz gibilere müdahale etmesi lazımdı ben yazmıştım :) Büyük bir kitlenin sesi oldum bence herkes okuyup aynı şeyleri düşünüyor. Neyse uzatmayacağım söyleyeceğimi söyledim zatenBirinin sizin gibilere mudahele etmesi lazim ondan yazdim. Sen kimsin ki baskalarinin hassas oldugu konuda yorum yapiyosun git isine bak bos konusma. Allahim seni de goruyo unutma. Hic tanimadigin insanlarin yorumlarina pat diye dalip bide Allah a havale ediyorsun. Isine bak. Dengesiz
Cinsiyet mi hassas nokta? Hanımefendi size peygamber efendimizin hadislerine göz atmanızı öneririm biraz Allah korkusu sırf susuyorum bu nedenle uzatmayınBirinin sizin gibilere mudahele etmesi lazim ondan yazdim. Sen kimsin ki baskalarinin hassas oldugu konuda yorum yapiyosun git isine bak bos konusma. Allahim seni de goruyo unutma. Hic tanimadigin insanlarin yorumlarina pat diye dalip bide Allah a havale ediyorsun. Isine bak. Dengesiz
Senin erkek bebek derdin yoksa niye takip ediyorsun topigi.Yok tam tersi oldu birinin siz gibilere müdahale etmesi lazımdı ben yazmıştım :) Büyük bir kitlenin sesi oldum bence herkes okuyup aynı şeyleri düşünüyor. Neyse uzatmayacağım söyleyeceğimi söyledim zaten
Senden din dersi alicak degilim. Susuyorum diyip diyip uzatiyosun. Herkesin bi sorunu olabilir. Bunun hesabini sormak sana dusmemis. Sen kimsin ki bize yorum yapma hakkini kendinde buluyosun. Gercekten cok uzattin kaybolCinsiyet mi hassas nokta? Hanımefendi size peygamber efendimizin hadislerine göz atmanızı öneririm biraz Allah korkusu sırf susuyorum bu nedenle uzatmayın
Cinsiyet mi hassas nokta? Hanımefendi size peygamber efendimizin hadislerine göz atmanızı öneririm biraz Allah korkusu sırf susuyorum bu nedenle uzatmayın
En azından herşeyi denemişsin Rabbimin takdiri bunda da vardır bi Hayır bunları denemeseydin keşke diyecektin acaba Dr benzetti mi yoksa kesin mi dedi bir hafta sonra başka Dr gitsen...Fitil ay tutulmasi haric herseyi denedim
Agzina saglik canm cok dogru demişsin o zmn bizde diyelim rabbim vermiyorsa niye ugrasiyorsun dr gidiyorsun dedigin gibi o kadar ewlat edinmeyi bekleyen cocuk var ki al bi tane ewlat edin sevaba gir diye herkesin gonlunde yatan baskadir kimse bunu bilemez anlayamaz boyle patavatsizlarda birsey soyledim sanip dolanirNe kadar kendinizi ciddiye almışsınız, Ahlak ve din bekçisi olarak sadece siz varsınız. Geldiniz yorumunuzla herkese haddini bildirdiniz burada, valla bravo bu ne ego..
Buradaki erkek bebek isteyip de kızını kucağına alanlar çok şükür çok mutluyum diye yine burada paylaştılar. Erkek anneleri de kız istiyor bu gayet normal.
Buradaki hata, bazen çok beklentiye giriyorlar anne adayları, ben hiç bir yöntemin %60 tan fazla tuttuğunu düşünmüyorum. Ama denemeye değer değil mi? İnsan gönlündeki için çabalamalı mı?
Hiç çocuğu olmayan anneler cocuk için uğraşırken, biri de gelse yazıklar olsun size onca yetim çocuk var , evlatlık edinseniz hayatları kurtulur dese , hakkı var mı karışmaya?
Allah herkese sağlıklı yavrular nasip etsin..
İnsanların ne yaşadığını bilmeden yorum yapmayın. Sizin öyle Bi derdiniz yoksa bilemezsiniz tabi. Kimse keyfinden çocuğum erkek olsun diye hobi olsun diye bu kadar ilaç diyet test takip falan yapıp başını ağrıtmaz. Çünkü sebebimiz var. Kızı oldu diye üzülmüyor bu kadar çabadan sonra hayal kırıklığı yaşadı bu kadar. Şimdi insanların duygularıyla dalga geçmekten vazgeç ve hadi başka topiğeKendini fazla önemseme az gez biraz hesabımdaNeyse hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah asla kimsenin kötülüğünü isteyecek biri değilimdir. Sadece biraz vicdan bu kadar.
Boşver kız iki haftada bir bunun gibiler gelip laf sokup sokup giderler. Bunlar yüzünden banlanmaya değmezBirinin sizin gibilere mudahele etmesi lazim ondan yazdim. Sen kimsin ki baskalarinin hassas oldugu konuda yorum yapiyosun git isine bak bos konusma. Allahim seni de goruyo unutma. Hic tanimadigin insanlarin yorumlarina pat diye dalip bide Allah a havale ediyorsun. Isine bak. Dengesiz
İnsanların ne yasadıgını bilemeyiz öyle degil mi canım uzaktan yargılama yapmayalım o yuzden herkesin duygusunu yasama ve ifade Sekli farklıdır kimi daha yogun yasar kimi hemen atlatır, arkadasımız cevre baskısı, fazla beklentiye girmesi ve hamileliğin vermiş oldugu duygu durumu nedeniyle böyle ki biz zaten ona özelden senin burda yazdıgın eleştirinin fazlasını yaptık yapıyoruz sürekli kendine gel artık diye uyarıyoruz bu bir geçici süreç biraz daha anlayışlı olabiliriz hepimizin kızları var kimse kızlarını atmıyor emin ol ki senin düşündüğünden cok seviyor, bide sana bişey soracagım kız bebek isteyenler konusunu okuyup oraya da böyle yazıyor musunuz? Yoksa garez sadece erkek bebek isteyenlere mi? Hayır yani büyük kesimin sesi olmussun ya o büyük kesim sesini kesse belki de kimse bu kadar erkek bebegi takıntı haline getirmeyecek.Yok tam tersi oldu birinin siz gibilere müdahale etmesi lazımdı ben yazmıştım :) Büyük bir kitlenin sesi oldum bence herkes okuyup aynı şeyleri düşünüyor. Neyse uzatmayacağım söyleyeceğimi söyledim zaten
Aynen bide daha 13. Hafta falan sanırım erken daha. Nasıl böyle kesin konuşmuş ki doktor. Benim hala bş umudum var 8 899eylulgelini8 899eylulgelini Canım bir de sonradan değişmeler de olabiliyor. Örn. benim 15.haftada doktor, yanılmışım farklı cinsiyet demişti.Değişmişti. Hatta önce erkek demişti sonra kız oldu. Bence bi detaylı ultrasona kadar bi bekle.
Umarim oyle olur canm 1 ay sonra gitcem tekrar8 899eylulgelini Canım bir de sonradan değişmeler de olabiliyor. Örn. benim 15.haftada doktor, yanılmışım farklı cinsiyet demişti.Değişmişti. Hatta önce erkek demişti sonra kız oldu. Bence bi detaylı ultrasona kadar bi bekle.
14 +2 bugun canm bilmiyorum ki 7. Ayda değişen bile olmus doğumda bile tersi dogan olmus allahdan umut kesilmezAynen bide daha 13. Hafta falan sanırım erken daha. Nasıl böyle kesin konuşmuş ki doktor. Benim hala bş umudum var 8 899eylulgelini
Öyle Tabiki çok örnek var. Sen üzme kendini erken daha. Doktor yüzde yüz mü dedi yoksa tereddütlü mü14 +2 bugun canm bilmiyorum ki 7. Ayda değişen bile olmus doğumda bile tersi dogan olmus allahdan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?