- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.041
Cok sagol arkadasim once folik aside baslayim kasimda adetin 3 cu gun cikarticam spiral i hayirlisu edindim bilgiye gore adet bitimi ilk 5 gun bi lez iliski olacak deniyim diyorum hayirlisiCanim oncelikle hos geldin. Yapicagin ovulasyon testiyle kendini bir kac ay takip etmek. Bide eski yazilari oku bi fikir olusur aklinda
Canim o herkeste gecerli degil erken yumurtlayanlar icin gecerli. Yine de sen bilirsin tabiCok sagol arkadasim once folik aside baslayim kasimda adetin 3 cu gun cikarticam spiral i hayirlisu edindim bilgiye gore adet bitimi ilk 5 gun bi lez iliski olacak deniyim diyorum hayirlisi
Ovulasyon testi ile bi kaç ay takip edip tam pik yani ultra pıkken deneme olması taraftarıyım siz testle takip edin gerekirse ovu testlerinizi buraya atın yardımcı oluruzCok sagol arkadasim once folik aside baslayim kasimda adetin 3 cu gun cikarticam spiral i hayirlisu edindim bilgiye gore adet bitimi ilk 5 gun bi lez iliski olacak deniyim diyorum hayirlisi
Cidden mi cok teşekkür ederim basladigimda testlere yazarim burayada cok sagolunOvulasyon testi ile bi kaç ay takip edip tam pik yani ultra pıkken deneme olması taraftarıyım siz testle takip edin gerekirse ovu testlerinizi buraya atın yardımcı oluruz
Üzülme canım yaa doğru insan kendini alıştırınca erkek fit diye o şok oluyo bende yaşamıştım 2ci kızımda herkes erkek erkek DİE dıyodu ama Rabbimden ötesi bilmez o nedense o olur ve hakkımızda hayırlısı hangısı ise o olur eli ayağı düzgün olsun demekten başka duamız yok aslında canım sıkma canını ilk çocuğun daha rabbim inş verir sana bir erkek evlat canımMalesef canm dr kiz dedi
kendini cevredekilerde hep dediği için direk erkeğe hazırlamıs benimde aklım hep eylülgelininde sen deneme yaptınmı kuzum nick yazını hergün okuyorum bende yarın öğrenicem cinsiyetimizi8 899eylulgelini nasilsin canim Biraz daha toparladin mi kendini
Asice C ceycey4444 sağolun kizlar sordugunuz icin dünden cok bi farkim yok aileme soyleyemedim eşim biliyor sadece erkek olacagina cok inanmistim hala belki degisir dr yanilir diyorum
Gerçekten miiMalesef canm dr kiz dedi
Cnm sen fitil karbonatlı su vs ya da eşin herhangi bişey kullandı mı bunların bi etkisi var mı yok mu merak ediyorumAsice C ceycey4444 sağolun kizlar sordugunuz icin dünden cok bi farkim yok aileme soyleyemedim eşim biliyor sadece erkek olacagina cok inanmistim hala belki degisir dr yanilir diyorum
Cnm bende yeni başladım Folik asit ama folden marka al. Ben ocak ayında deneme yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Takip ve diyetlere başla şimdiden cnm süt ve süt ürünleri tüketme mesela. Patates muz havuç gibi bol protein tüket. Asitli yiyecek içecek kullanma asit erkek spermin öldürüp kız spermin güçlendirir, şimdilik bunlar galiba. Ha eşinden de keçi boynuzu özü eksik etmeSimdi kizlar ne yapilmali erkek bebek isteyenler icin soruyorum bid eoglusum ols ahic fena olmazdi tabu hersyein basi saglik 25 yasidnayim bu konud apek bilgili sayilmam ilki ovu trsti ile oldu 2 de dusugum oldu 1 kimyasalim mal m tecrübelerinizi paylasirmisiniz folik aside baslicim aile hekimine gidip yazdirabilir miyim yoks akadin dogumcuya mi gidilmeli illa
Evet kullanmıştı cnm eşine vitamin falanda kullandırmıştı. Nerdeyse herşeyi yaptı galiba. Kısmet buymuş demek. Belki doktor yanılıyordur inşallah öyledirCnm sen fitil karbonatlı su vs ya da eşin herhangi bişey kullandı mı bunların bi etkisi var mı yok mu merak ediyorum
İlginç gerçekten hiç düşünmüyor musun ben böyle üzülüyorumda Allahın gücüne gider sağlığımdan olurum ya da çocuğum sağlıksız olursa falan diye? Yani 4-5 kızınız olurda hadi anlamaya çalışırız sizi ama ilk çocukta ne bu ya ona sahip olabilmek için insanlar yıllarca mücadele veriyor. Ayrıca sizin cinsiyetiniz ne ayıptır sorması? annenizin bundan dolayı üzüntü yaşadığını bilseniz ne hissederdiniz?Hepiniz sağ olun kizlar ben daha ilk sokumu atlatamadim dr sesi kulagimda çınlıyor
Bos konusma ya sn kadar bizde biliyoruz bazi seyleri var bi derdimiz sorunumuz ki buradayiz dimi senin erkek cocuk derdin yoksa burda ne isin var sinirimi bozma aklin varsa kendine kullan pat diye gelipde yorum yapmaİlginç gerçekten hiç düşünmüyor musun ben böyle üzülüyorumda Allahın gücüne gider sağlığımdan olurum ya da çocuğum sağlıksız olursa falan diye? Yani 4-5 kızınız olurda hadi anlamaya çalışırız sizi ama ilk çocukta ne bu ya ona sahip olabilmek için insanlar yıllarca mücadele veriyor. Ayrıca sizin cinsiyetiniz ne ayıptır sorması? annenizin bundan dolayı üzüntü yaşadığını bilseniz ne hissederdiniz?
Allah büyük diyorum sadece..Bos konusma ya sn kadar bizde biliyoruz bazi seyleri var bi derdimiz sorunumuz ki buradayiz dimi senin erkek cocuk derdin yoksa burda ne isin var sinirimi bozma aklin varsa kendine kullan pat diye gelipde yorum yapma
Gidip baska topiklerde dedikodumu yapmayi biliyorsun onunda gunah oldugunu biliyorsundur dimi herkes ne yasadigini kendi biliyorAllah büyük diyorum sadece..
Kendini fazla önemseme az gez biraz hesabımdaGidip baska topiklerde dedikodumu yapmayi biliyorsun onunda gunah oldugunu biliyorsundur dimi herkes ne yasadigini kendi biliyor
Bak canim herkesin bi istegi olabilir. Size dusen buna saygi duymak. Kimse kimsenin ne yasadigini bilemez. Lutfen artik baskalarinin isine burnunuzu sokmaktan vaz gecin. 8 899eylulgelini gidipte hic cocugu olmayanlarin topiginde yazmamis. Herkes kendi isine baksinKendini fazla önemseme az gez biraz hesabımdaNeyse hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah asla kimsenin kötülüğünü isteyecek biri değilimdir. Sadece biraz vicdan bu kadar.
Uzun etme git dedikodularina dewam etKendini fazla önemseme az gez biraz hesabımdaNeyse hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun inşallah asla kimsenin kötülüğünü isteyecek biri değilimdir. Sadece biraz vicdan bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?