Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yuzdelik bi oran demedi bakti kiz bu bebek dedi emin misiniz gormesem soylemem dedi

Canım bazen nasipten ötesi olmuyor bizim cabamız tedbir, Rabbim nasip ederse o tedbiri takdir eyler.. Rabbim sağlıkla sıhhattle kucağına almayı nasip eylesin umıtlandırmak istemiyorum seni ama eltime de 14 kesin kız dendi 16 da erkek dendi

Rabbimden umut kesilmez kucuk bi umut daha var içimde rabbim ne derse o olur

O kadar bos konusan var ki kiz olunca sanki cok büyük bi hata yapmisiz suç islemisiz gibi laf eden tepki veren küçük gören 2. De kiz olur diyen insani bunlar yipratiyor yoksa rabbimin verdigi basim gözüm ustune

Sizin gibiler derken..Bu kadar insana akıl vermek sana düşmez Sana göre ters ise ne işin var bu topikte Rica ediyorum git işine bak Biz burada çok şükür kocaman bir aileyiz Gereksiz insanların yeri yok burada

O kadar bos konusan var ki kiz olunca sanki cok büyük bi hata yapmisiz suç islemisiz gibi laf eden tepki veren küçük gören 2. De kiz olur diyen insani bunlar yipratiyor yoksa rabbimin verdigi basim gözüm ustune
Sende artık üzme kendini canım Bak bebeğin de etkilenir Ayrica cinsiyeti değişecek diye de kendini hazirlama Sen yine kız diye düşün de keske gittiğinde erkek olduğunu öğren sürpriz olsun Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

3 cicek annesi canm bosver gezer okur okur gidrr dedikodu yapar ugrasmaya degmez
Canim uzulme insallah ikincisi erkek olur. Biliyor musun ben ikincisin de senin gibi oldum. Hele Ayni zamanda hamile olan iki kadın vardı bana hava yapıp durdular Ama ben kızımı kucağıma aldığım da her şeyi unuttum. Allahım bebegim dünyanın en güzel bebeğiydi. Seni anlıyorum. Sadece dua et sağlıklı olsun gerisi gelir. Valla ne yalan söyleyeyim bende bir oğlumun olmasını çok istiyorum

Yok yok bne dediklerinizi yapacam
Çünkü en azindna denemek istiyorum ins olir rabbim buyuk subata kadar onu var mart gibi deneyecem simdi vitamin depolarimzi gucle dirmeyi planliyorum

Öyle yapıyorum zaten canm kiz diyorum artik napim

Insallah canm insllah digrr arkdslarda sağolsun oyle diyorlar doğduğunda kokusunu hissettiginde senden mutlusu olmayacak diyor rabbim sanada nasip etsin tum isteyenlere de bide sakin oyle belirtilere falan kapilmayin herkesde cok farkli oluyor

Be imde ilk cocugum kiz ve cokta mutluyum ama gonul isterki hirde oglus olsun rabbim hayirlisini verisn cevra faktoru cok berbat ciddne bu konuda anliyorum tabini sitem etmiyor kendiside bazen cevre oyle etkiliyorki o arkadasi cok iyi anliyorum rabbim hqyirli evlat versin herseyden once saglikli sihhatli olsunlat ama icimizden geciyor keskeler kim istemezki bide erkegi tatmak ilk cocuk eylul gelini nin olabilir erkek beklentisi yad abelirtilerden oyledir bilemeyiz hamile bir anneyi uzmemek gerekir ne olirsa olsun duygular harap cunku duygusal oluyoruz hamilelikte arkadasim rabbim çocuğunu saglicakla kucajlatsin sana uzme ke dini bebegini sana cok ihtiyaci var

evet iste bu.. yine yapan kadın erkek degıl.

Zaten seni üzen de bunlar yoksa bebeğinin kız olması değil canım arkadaş onu anlayamamış boşver ayrıntılıyı bekle inşallah gönlündeki nasip olmuştur

Canim be
Canim benim sen iyi ol. İnsallah kızının bir de erkek kardeşi olur. İnsallah bir kadın ve anne iki duyguyu da yasarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…