- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.081
Yuzdelik bi oran demedi bakti kiz bu bebek dedi emin misiniz gormesem soylemem dediÖyle Tabiki çok örnek var. Sen üzme kendini erken daha. Doktor yüzde yüz mü dedi yoksa tereddütlü mü
Yuzdelik bi oran demedi bakti kiz bu bebek dedi emin misiniz gormesem soylemem dedi
Napim canim yazmadan duramiyorum iste. Ban falan umrumda olmuyo inan.Boşver kız iki haftada bir bunun gibiler gelip laf sokup sokup giderler. Bunlar yüzünden banlanmaya değmez
Rabbimden umut kesilmez kucuk bi umut daha var içimde rabbim ne derse o olurCanım bazen nasipten ötesi olmuyor bizim cabamız tedbir, Rabbim nasip ederse o tedbiri takdir eyler.. Rabbim sağlıkla sıhhattle kucağına almayı nasip eylesin umıtlandırmak istemiyorum seni ama eltime de 14 kesin kız dendi 16 da erkek dendi
O kadar bos konusan var ki kiz olunca sanki cok büyük bi hata yapmisiz suç islemisiz gibi laf eden tepki veren küçük gören 2. De kiz olur diyen insani bunlar yipratiyor yoksa rabbimin verdigi basim gözüm ustune8 899eylulgelini cnm boş konuşanlara ağzını yorma hamilesin sen ve bebeğin herşeyden kıymetlisiniz öyle düşün seni en iyi sen bilirsin başkasına laf düşmez cinsiyeti ne olursa olsun evin en kıymetlisi olacak sağlıkla kucağına al inş
Sizin gibiler derken..Bu kadar insana akıl vermek sana düşmez Sana göre ters ise ne işin var bu topikte Rica ediyorum git işine bak Biz burada çok şükür kocaman bir aileyiz Gereksiz insanların yeri yok buradaYok tam tersi oldu birinin siz gibilere müdahale etmesi lazımdı ben yazmıştım :) Büyük bir kitlenin sesi oldum bence herkes okuyup aynı şeyleri düşünüyor. Neyse uzatmayacağım söyleyeceğimi söyledim zaten
Sende artık üzme kendini canım Bak bebeğin de etkilenir Ayrica cinsiyeti değişecek diye de kendini hazirlama Sen yine kız diye düşün de keske gittiğinde erkek olduğunu öğren sürpriz olsun Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahO kadar bos konusan var ki kiz olunca sanki cok büyük bi hata yapmisiz suç islemisiz gibi laf eden tepki veren küçük gören 2. De kiz olur diyen insani bunlar yipratiyor yoksa rabbimin verdigi basim gözüm ustune
Canim uzulme insallah ikincisi erkek olur. Biliyor musun ben ikincisin de senin gibi oldum. Hele Ayni zamanda hamile olan iki kadın vardı bana hava yapıp durdular Ama ben kızımı kucağıma aldığım da her şeyi unuttum. Allahım bebegim dünyanın en güzel bebeğiydi. Seni anlıyorum. Sadece dua et sağlıklı olsun gerisi gelir. Valla ne yalan söyleyeyim bende bir oğlumun olmasını çok istiyorum3 cicek annesi canm bosver gezer okur okur gidrr dedikodu yapar ugrasmaya degmez
Çünkü en azindna denemek istiyorum ins olir rabbim buyuk subata kadar onu var mart gibi deneyecem simdi vitamin depolarimzi gucle dirmeyi planliyorumCnm bende yeni başladım Folik asit ama folden marka al. Ben ocak ayında deneme yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Takip ve diyetlere başla şimdiden cnm süt ve süt ürünleri tüketme mesela. Patates muz havuç gibi bol protein tüket. Asitli yiyecek içecek kullanma asit erkek spermin öldürüp kız spermin güçlendirir, şimdilik bunlar galiba. Ha eşinden de keçi boynuzu özü eksik etme
Öyle yapıyorum zaten canm kiz diyorum artik napimSende artık üzme kendini canım Bak bebeğin de etkilenir Ayrica cinsiyeti değişecek diye de kendini hazirlama Sen yine kız diye düşün de keske gittiğinde erkek olduğunu öğren sürpriz olsun Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Insallah canm insllah digrr arkdslarda sağolsun oyle diyorlar doğduğunda kokusunu hissettiginde senden mutlusu olmayacak diyor rabbim sanada nasip etsin tum isteyenlere de bide sakin oyle belirtilere falan kapilmayin herkesde cok farkli oluyorCanim uzulme insallah ikincisi erkek olur. Biliyor musun ben ikincisin de senin gibi oldum. Hele Ayni zamanda hamile olan iki kadın vardı bana hava yapıp durdular Ama ben kızımı kucağıma aldığım da her şeyi unuttum. Allahım bebegim dünyanın en güzel bebeğiydi. Seni anlıyorum. Sadece dua et sağlıklı olsun gerisi gelir. Valla ne yalan söyleyeyim bende bir oğlumun olmasını çok istiyorum
evet iste bu.. yine yapan kadın erkek degıl.İnsanların ne yasadıgını bilemeyiz öyle degil mi canım uzaktan yargılama yapmayalım o yuzden herkesin duygusunu yasama ve ifade Sekli farklıdır kimi daha yogun yasar kimi hemen atlatır, arkadasımız cevre baskısı, fazla beklentiye girmesi ve hamileliğin vermiş oldugu duygu durumu nedeniyle böyle ki biz zaten ona özelden senin burda yazdıgın eleştirinin fazlasını yaptık yapıyoruz sürekli kendine gel artık diye uyarıyoruz bu bir geçici süreç biraz daha anlayışlı olabiliriz hepimizin kızları var kimse kızlarını atmıyor emin ol ki senin düşündüğünden cok seviyor, bide sana bişey soracagım kız bebek isteyenler konusunu okuyup oraya da böyle yazıyor musunuz? Yoksa garez sadece erkek bebek isteyenlere mi? Hayır yani büyük kesimin sesi olmussun ya o büyük kesim sesini kesse belki de kimse bu kadar erkek bebegi takıntı haline getirmeyecek.
Zaten seni üzen de bunlar yoksa bebeğinin kız olması değil canım arkadaş onu anlayamamış boşver ayrıntılıyı bekle inşallah gönlündeki nasip olmuşturO kadar bos konusan var ki kiz olunca sanki cok büyük bi hata yapmisiz suç islemisiz gibi laf eden tepki veren küçük gören 2. De kiz olur diyen insani bunlar yipratiyor yoksa rabbimin verdigi basim gözüm ustune
Canim benim sen iyi ol. İnsallah kızının bir de erkek kardeşi olur. İnsallah bir kadın ve anne iki duyguyu da yasarsinInsallah canm insllah digrr arkdslarda sağolsun oyle diyorlar doğduğunda kokusunu hissettiginde senden mutlusu olmayacak diyor rabbim sanada nasip etsin tum isteyenlere de bide sakin oyle belirtilere falan kapilmayin herkesde cok farkli oluyor
Canim karbonatli suyu ictinmi ?Umarim oyle olur canm 1 ay sonra gitcem tekrar
Cnm senin sanki hangi ayda kız hangi ayda erkek diye Bi takvimin vardı. Herkese tahmin yapıyordn hala yapıyor musunCanim karbonatli suyu ictinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?