- 28 Eylül 2019
- 157
- 269
- 18
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.161
İyim canım hamdolsun beklemedeyim dün sabah ilk idrarle test yaptım ama negatif 11. Sabah oluyo nasip artık yapacak bişey yokCanım nasılsın
Eve neşe gelmiştir cennet kokuyodur Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende ona bağlıyorum ama
Sen zaten panik yapmıstın biraz canım önümüzdeki ay daha sakin kalarak denersinİyim canım hamdolsun beklemedeyim dün sabah ilk idrarle test yaptım ama negatif 11. Sabah oluyo nasip artık yapacak bişey yok
İnşallah canımSen zaten panik yapmıstın biraz canım önümüzdeki ay daha sakin kalarak denersin
Basi skisan sana geliyo canim Allah razi olsun valla herkez yapmaz senin yaptigini Allah kolay dogumlar nasip.etsin ins sana ve tum arkadaslaraSen zaten panik yapmıstın biraz canım önümüzdeki ay daha sakin kalarak denersin
Olsun canım cümlemizden razı olsun Rabbim, keske faydam dokunsaBasi skisan sana geliyo canim Allah razi olsun valla herkez yapmaz senin yaptigini Allah kolay dogumlar nasip.etsin ins sana ve tum arkadaslara
Emziriyon mu canım
Oylemi cok sevindim .ozel mesajlarda ismini zar zor buldum .yazan cok oldugu icin.Bebisinin cinsiyeti neeBebeğim oldu yeni
Allahım yarabbim yaaaaaa evlat hasreti çekenleri düşünün kardeşimbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Aminnn Allah razı bidenem sağ salim kavus paşanaOlsun canım cümlemizden razı olsun Rabbim, keske faydam dokunsaamin inşallah, Allahım burda olan tum arkadaşlarıma saglıklı hayırlı erkek evlatlar nasip etsin inşallah ElifAsel54 ve M mely15 ciğime de saglıklı hayırlı kız evlatlar
Kuzum dun gittim erkek gibi dedi ama emin olmak icin bikac hafta bekliyelim dediC ceycey4444 canm naptin cinsiyeti ogrendin mi umarim senin gonlundeki olmuştur
Amin ins canim Rabbim herkezin gonlundekini nasip etsin ins gonlumuzdeki duamizi omrumuze yazsin insOlsun canım cümlemizden razı olsun Rabbim, keske faydam dokunsaamin inşallah, Allahım burda olan tum arkadaşlarıma saglıklı hayırlı erkek evlatlar nasip etsin inşallah ♥ ElifAsel54 ve M mely15 ciğime de saglıklı hayırlı kız evlatlar
Hadi hayirli olsun canm gözün aydinKuzum dun gittim erkek gibi dedi ama emin olmak icin bikac hafta bekliyelim dedi
Saol kuzum.benim Allah razi olsunHadi hayirli olsun canm gözün aydin
ayyy cnm sana da hayırlı doğumlar sağlıkla gelsin ogluş amin inşallah dua tek dayanakOlsun canım cümlemizden razı olsun Rabbim, keske faydam dokunsaamin inşallah, Allahım burda olan tum arkadaşlarıma saglıklı hayırlı erkek evlatlar nasip etsin inşallah ♥ ElifAsel54 ve M mely15 ciğime de saglıklı hayırlı kız evlatlar
Gözün aydın cnm sağlıkla al kucağına sen de burda söylenenleri yaptın mı ya da neler denedinSaol kuzum.benim Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?