Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar yardımcı olursanız mutlu olurum erkek veya kız bebeğim olsun diye değil ilk olcağı için farketmiyo ama bişey sormak istiyorum evde iki ovülasyon testim vardı akıntım çok olduğu için dün sabah 11 de test yaptım kopkoyu çıktı misafirim vardı ilişki akşam 8 de oldu ilişkiden sonra diğer testi yaptım siliklerşmişti sizce geçmi kaldım tutma ihtimali varmı acaba koyu olduğundamı değerlendirmeliydim

@zeyno gitme kız arada uğra tabş bebişinden fırsat bulduğun zamanlar rabbim kolay doğumlar nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah ☺
Hesap acık olursa duramam gelirm canım biraz toparlanınca tekrar gelmek istiyorum inşallah Amin inşallah darısı burdaki herkesin basına

canımsın ya ALLAH senden razı olsun bak oğlun olacak ama hala oğlu olanlardan bilgi alıyorsun bizler için ne kadar güzel bir kalbin var senin RABBİM ne muradın varsa versin
Amin inşallah canım cok sagol Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
hesabını niye kapattırıyorsun zeyno yaaa ne olur gitmeee elimiz ayağımız sen :'(
Canım hesap acık olursa duramam girerim en azından bi kac ay gitmem gerek
Aynen daha Azramla ben varız sırada, sensiz mi deneme yapacaz bakalım nolacak
Burdaki arkadaslarda yardımcı olur canım buralarda olursam seve seve yardımcı olurum
He ya kız oda var yaaa. Gerçi benim ocakta inşallah o zmana kadar gelirsin K Khvekokusu20
İnşallah gelirim canım

Merhaba kızlar benimde iki tane kızım var ovülasyon testi kullanarak eylülde hamile kaldım bugün 9+1 günlük olduk ve bir arkadaşım cinsiyetini söylemediğine göre kız dedi sizce de öyle mi tabiki takdir Allahın ama oğlum olsun diye çok isterdim

Yok canim daha bu zamanda cinsiyet söylenmez ki
Inşallah gönlünden geçen olsun

Amin inşallah canım ona 2 aylıkken aynı doktor erkekğe benziyor demiş erken belli edermiş erkek bebek kendini bilemiyprum ya hayırlısı artık
Bazi insanlar sırf moralini bozmak için yapar..O haftalarda cinsiyet falan belli olmaz Boşver sen onları Inşallah zamani gelince oğlun olacağını öğrenir ve onada bir güzel oğlum olacak dersin

Kuzum senin biraz acik soracam ama kusura bakmada bi yorumubda 3 defa iliski oldu demistim yanlismi hatirliyorum acaba hamile kaldigin ayda

Kuzum senin biraz acik soracam ama kusura bakmada bi yorumubda 3 defa iliski oldu demistim yanlismi hatirliyorum acaba hamile kaldigin ayda
Ewet canim silindiginde tutmadigi icin diger denemede pikken ve silinince yaptim o kadar cok kisi var ki pikken oglu olan hatta pikden oncesi iliskisi olan hatta gun aşırı iliski ile oglu olan kismette yoksa olmuyor ne yaparsak yapalim

Ewet canim silindiginde tutmadigi icin diger denemede pikken ve silinince yaptim o kadar cok kisi var ki pikken oglu olan hatta pikden oncesi iliskisi olan hatta gun aşırı iliski ile oglu olan kismette yoksa olmuyor ne yaparsak yapalim
Aynen oyle alin yazimizda ne yazildiysa o oluyor kader kismet isi sende ins sag salim yavrunu kucagina alirsin canim ins

Kızlar hiç etrafınızda yumurtlama gününden 1 gün öncesi gibi deneme ile oğlu olanı duydunuz mu? Yabancı sitelerde böyle olanlar da okudum ben. Yani ozaman pikkenki deneme ile olmuş oluyo sanırım.

Kızlar hiç etrafınızda yumurtlama gününden 1 gün öncesi gibi deneme ile oğlu olanı duydunuz mu? Yabancı sitelerde böyle olanlar da okudum ben. Yani ozaman pikkenki deneme ile olmuş oluyo sanırım.
Bende cok sitede okudum canm olunca oluyor pikten 1 gun onceden de erkek olan var pik gunu de catlama gunude çık işin içinden çıkabiliyorsan

Valla canim bu konu karisik bir konu. Ben yurtdisinda yasiyorum ve ingilizce sitelerde dolasirken hep pikken erkek bebek icin uygun zaman deniliyor.

Canım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Güzel günlerini gör inşAllah

Üzülme ihtimal var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…