- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.341
Bi ol bitirde canm sonra yardim edek
Hesap acık olursa duramam gelirm canım biraz toparlanınca tekrar gelmek istiyorum inşallah@zeyno gitme kız arada uğra tabş bebişinden fırsat bulduğun zamanlarrabbim kolay doğumlar nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah ☺
Amin inşallah canım cok sagol Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahcanımsın ya ALLAH senden razı olsun bak oğlun olacak ama hala oğlu olanlardan bilgi alıyorsun bizler için ne kadar güzel bir kalbin var senin RABBİM ne muradın varsa versin
Canım hesap acık olursa duramam girerim en azından bi kac ay gitmem gerekhesabını niye kapattırıyorsun zeyno yaaa ne olur gitmeeeelimiz ayağımız sen :'(
Burdaki arkadaslarda yardımcı olur canım buralarda olursam seve seve yardımcı olurumAynen daha Azramla ben varız sırada, sensiz mi deneme yapacaz bakalım nolacak
İnşallah gelirim canım
Yok canim daha bu zamanda cinsiyet söylenmez kiMerhaba kızlar benimde iki tane kızım var ovülasyon testi kullanarak eylülde hamile kaldım bugün 9+1 günlük olduk ve bir arkadaşım cinsiyetini söylemediğine göre kız dedi sizce de öyle mi tabiki takdir Allahın ama oğlum olsun diye çok isterdim
Amin inşallah canım ona 2 aylıkken aynı doktor erkekğe benziyor demiş erken belli edermiş erkek bebek kendini bilemiyprum ya hayırlısı artıkYok canim daha bu zamanda cinsiyet söylenmez ki
Inşallah gönlünden geçen olsun
Bazi insanlar sırf moralini bozmak için yapar..O haftalarda cinsiyet falan belli olmaz Boşver sen onları Inşallah zamani gelince oğlun olacağını öğrenir ve onada bir güzel oğlum olacak dersinAmin inşallah canım ona 2 aylıkken aynı doktor erkekğe benziyor demiş erken belli edermiş erkek bebek kendini bilemiyprum ya hayırlısı artık
Kuzum senin biraz acik soracam ama kusura bakmada bi yorumubda 3 defa iliski oldu demistim yanlismi hatirliyorum acaba hamile kaldigin aydaEksik yaptim dedigim sey fitil kullanmadim bide dolunaya denk gelmedi onun disinda cinsel perhiz esime vitamin keçiboynuzu özü 2-3 ay oncesinden kullandi ilsiki oncesi sert kahve 2 hafta oncesi hergun soda icimi ben 3-4 aydir alkali bi karboantli su yani ictim cin takvimi arkdalar baska hesaplar yapmisti erkek çıkmıştı pikden sonra iliski oldu derin ilsiki saga dönüp yatma falan fistan denedim herseyi ama kismette yokmus
Ewet canim silindiginde tutmadigi icin diger denemede pikken ve silinince yaptim o kadar cok kisi var ki pikken oglu olan hatta pikden oncesi iliskisi olan hatta gun aşırı iliski ile oglu olan kismette yoksa olmuyor ne yaparsak yapalimKuzum senin biraz acik soracam ama kusura bakmada bi yorumubda 3 defa iliski oldu demistim yanlismi hatirliyorum acaba hamile kaldigin ayda
Aynen oyle alin yazimizda ne yazildiysa o oluyor kader kismet isi sende ins sag salim yavrunu kucagina alirsin canim insEwet canim silindiginde tutmadigi icin diger denemede pikken ve silinince yaptim o kadar cok kisi var ki pikken oglu olan hatta pikden oncesi iliskisi olan hatta gun aşırı iliski ile oglu olan kismette yoksa olmuyor ne yaparsak yapalim
Sağol cnm aminnAynen oyle alin yazimizda ne yazildiysa o oluyor kader kismet isi sende ins sag salim yavrunu kucagina alirsin canim ins
Cnm nedense ben hala ümitliyim senden yerinde olsam hemen başka bi dr giderdim nasip kısmet şansımı denerdimSağol cnm aminn
Kızlar hiç etrafınızda yumurtlama gününden 1 gün öncesi gibi deneme ile oğlu olanı duydunuz mu? Yabancı sitelerde böyle olanlar da okudum ben. Yani ozaman pikkenki deneme ile olmuş oluyo sanırım.Ewet canim silindiginde tutmadigi icin diger denemede pikken ve silinince yaptim o kadar cok kisi var ki pikken oglu olan hatta pikden oncesi iliskisi olan hatta gun aşırı iliski ile oglu olan kismette yoksa olmuyor ne yaparsak yapalim
Bende cok sitede okudum canm olunca oluyor pikten 1 gun onceden de erkek olan var pik gunu de catlama gunudeKızlar hiç etrafınızda yumurtlama gününden 1 gün öncesi gibi deneme ile oğlu olanı duydunuz mu? Yabancı sitelerde böyle olanlar da okudum ben. Yani ozaman pikkenki deneme ile olmuş oluyo sanırım.
Pazartesi gittik canm baskasina dr alttanda bakti %80 kiz dediCnm nedense ben hala ümitliyim senden yerinde olsam hemen başka bi dr giderdim nasip kısmet şansımı denerdim
Valla canim bu konu karisik bir konu. Ben yurtdisinda yasiyorum ve ingilizce sitelerde dolasirken hep pikken erkek bebek icin uygun zaman deniliyor.Kızlar hiç etrafınızda yumurtlama gününden 1 gün öncesi gibi deneme ile oğlu olanı duydunuz mu? Yabancı sitelerde böyle olanlar da okudum ben. Yani ozaman pikkenki deneme ile olmuş oluyo sanırım.
Canım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum var. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsuninşallah bir gün hepiniz gönlünüzdeki yavrularınıza saglıklı bir sekilde kavusursunuz sizin için dua edecegim sizlerde beni unutmayın dualarınızda ♥
Üzülme ihtimal varKızlar yardımcı olursanız mutlu olurum erkek veya kız bebeğim olsun diye değil ilk olcağı için farketmiyo ama bişey sormak istiyorum evde iki ovülasyon testim vardı akıntım çok olduğu için dün sabah 11 de test yaptım kopkoyu çıktı misafirim vardı ilişki akşam 8 de oldu ilişkiden sonra diğer testi yaptım siliklerşmişti sizce geçmi kaldım tutma ihtimali varmı acaba koyu olduğundamı değerlendirmeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?