Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cümlesinin inşallah 3,5 yaşında küçük de büyük de bende kararsızım zaten ikinci çocukta
Oho doğana kadar 4 5 olur maşallah benşm planladığım gibi giderse üçüncü doğunca küçük kızm 33 aylık olacak inşallah yani 3 yaşına bikaç ay kalacak oda yeter oda

Hayırlı kandiller kızlar ben uzun süredir sizleri takip ediyorum sürekli girip yazamıyorum ama bütün sayfalardan haberdarım şimdi ben iki Aydır ovülasyon testi ile takip ediyorum adetin ondördüncü günü piki yakalıyorum hemen hemen oniki saat sonra silikleşiyor ilk defa bu ay deneme yapıcam sizce hangi günü değerlendirmeliyim erkek bebek için sadece pik günü mü yoksa ertesi günü de değerlendirmeli miyim?

Canım testlerini buraya at yardımcı olurlar.

Benim nacizane fikrim şu. Eğer pikken ne zmn silikleşeceğini biliyorsan silikleşmeden 2 3 saat öncesini değerlendir. En iyi vakit odur diye düşünüyorum. O zmn yaparsan zaten sperm yumurtaya ulaşana kadar yumurta çatlamış olacak ve erkek spermi önde olduğu için zafer onun olacakk
İlk çocukmuydu sizin

Çok sağol Yok canım üçüncü olacak inşallah akşam sekiz gibi dokuzda yaptım pikti. Sabah sekizde silinmişti. Sanırım o geceyi değerlendirmeliyim . Bir de tek ilişki olması mı gerekiyor illa ki ertesi gün de olsa iyi mi olur sizce

Yok tek ilişki olsun. İkincisi biraz risk. Sen tek ilişki yap bırak

İki kızın mı var kaç yaşındalar

Aaa keşke o gece değerlendirseymişsn hayırlısı cnm

Şu an bir kızım var canım geçen yıl ikinci kızım olacaktı ama altı aylıkken kaybettim onu. Daha doğrusu hamileliliğimi sonlandırmak zorunda kaldım
Öyle mi melek oldu demek.. Başın sağolsun cnm. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah çok zor gerçekten

Merhaba canim en ideal zaman yumurtlamadan 3-4 saat öncesi. Cünkü yumurtlamadan sonra ortam asidiklesiyor. Tabii bunu ayarlamak bazen zor olabilir canim. Istersen doktora yumurta takibi yaptirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…