- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.581
Cümlesinin inşallah 3,5 yaşında küçük de büyük de bende kararsızım zaten ikinci çocuktaAllah bağışlasın inşallah büyük mü bari yoksa benimkiler gibi yavrumu daha
Oho doğana kadar 4 5 olur maşallahCümlesinin inşallah 3,5 yaşında küçük de büyük de bende kararsızım zaten ikinci çocukta
geç bile kalmışsın kızOho doğana kadar 4 5 olur maşallahbenşm planladığım gibi giderse üçüncü doğunca küçük kızm 33 aylık olacak inşallah yani 3 yaşına bikaç ay kalacak oda yeter oda
Aynen kızlar lütfen en az 1 saatimizi ibadete ayırıp birbirimize bol dua edelimSelam kızlar bugün kandil Böyle mübarek günlerde birbirimizi unutmayalım Dualarda buluşalım inşallah
Canim Yémek yiyebilirsin ama çorba ve sıvı tüketme. Her test yaptıktan sonra yarım bardak su iç uc dört saat sonra test yap. Ben hep böyle yapıyorumevett ediyorum 2 saat bir şey yemedim akşam. gündüz zaten niyetliydim bi şey yememiştim
Canım testlerini buraya at yardımcı olurlar.Hayırlı kandiller kızlar ben uzun süredir sizleri takip ediyorum sürekli girip yazamıyorum ama bütün sayfalardan haberdarımşimdi ben iki Aydır ovülasyon testi ile takip ediyorum adetin ondördüncü günü piki yakalıyorum hemen hemen oniki saat sonra silikleşiyor ilk defa bu ay deneme yapıcam sizce hangi günü değerlendirmeliyim erkek bebek için sadece pik günü mü yoksa ertesi günü de değerlendirmeli miyim?
Benim nacizane fikrim şu. Eğer pikken ne zmn silikleşeceğini biliyorsan silikleşmeden 2 3 saat öncesini değerlendir. En iyi vakit odur diye düşünüyorum. O zmn yaparsan zaten sperm yumurtaya ulaşana kadar yumurta çatlamış olacak ve erkek spermi önde olduğu için zafer onun olacakkHayırlı kandiller kızlar ben uzun süredir sizleri takip ediyorum sürekli girip yazamıyorum ama bütün sayfalardan haberdarımşimdi ben iki Aydır ovülasyon testi ile takip ediyorum adetin ondördüncü günü piki yakalıyorum hemen hemen oniki saat sonra silikleşiyor ilk defa bu ay deneme yapıcam sizce hangi günü değerlendirmeliyim erkek bebek için sadece pik günü mü yoksa ertesi günü de değerlendirmeli miyim?
Çok sağol Yok canım üçüncü olacak inşallah akşam sekiz gibi dokuzda yaptım pikti. Sabah sekizde silinmişti. Sanırım o geceyi değerlendirmeliyim . Bir de tek ilişki olması mı gerekiyor illa ki ertesi gün de olsa iyi mi olur sizceBenim nacizane fikrim şu. Eğer pikken ne zmn silikleşeceğini biliyorsan silikleşmeden 2 3 saat öncesini değerlendir. En iyi vakit odur diye düşünüyorum. O zmn yaparsan zaten sperm yumurtaya ulaşana kadar yumurta çatlamış olacak ve erkek spermi önde olduğu için zafer onun olacakk
İlk çocukmuydu sizin
Yok tek ilişki olsun. İkincisi biraz risk. Sen tek ilişki yap bırakÇok sağol Yok canım üçüncü olacak inşallah akşam sekiz gibi dokuzda yaptım pikti. Sabah sekizde silinmişti. Sanırım o geceyi değerlendirmeliyim . Bir de tek ilişki olması mı gerekiyor illa ki ertesi gün de olsa iyi mi olur sizce
İki kızın mı var kaç yaşındalarÇok sağol Yok canım üçüncü olacak inşallah akşam sekiz gibi dokuzda yaptım pikti. Sabah sekizde silinmişti. Sanırım o geceyi değerlendirmeliyim . Bir de tek ilişki olması mı gerekiyor illa ki ertesi gün de olsa iyi mi olur sizce
Aaa keşke o gece değerlendirseymişsnÇok sağol Yok canım üçüncü olacak inşallah akşam sekiz gibi dokuzda yaptım pikti. Sabah sekizde silinmişti. Sanırım o geceyi değerlendirmeliyim . Bir de tek ilişki olması mı gerekiyor illa ki ertesi gün de olsa iyi mi olur sizce
Şu an bir kızım var canım geçen yıl ikinci kızım olacaktı ama altı aylıkken kaybettim onu. Daha doğrusu hamileliliğimi sonlandırmak zorunda kaldımİki kızın mı var kaç yaşındalar
Öyle mi melek oldu demek.. Başın sağolsun cnm. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah çok zor gerçektenŞu an bir kızım var canım geçen yıl ikinci kızım olacaktı ama altı aylıkken kaybettim onu. Daha doğrusu hamileliliğimi sonlandırmak zorunda kaldım
Evet gerçekten çok zordu allah kimseye yaşatmasın canım en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah hepimizinÖyle mi melek oldu demek.. Başın sağolsun cnm. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah çok zor gerçekten
İnşallah bu gece bol dua et kendine de bize de isteyen herkeseEvet gerçekten çok zordu allah kimseye yaşatmasın canım en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah hepimizin
Merhaba canim en ideal zaman yumurtlamadan 3-4 saat öncesi. Cünkü yumurtlamadan sonra ortam asidiklesiyor. Tabii bunu ayarlamak bazen zor olabilir canim. Istersen doktora yumurta takibi yaptirabilirsinHayırlı kandiller kızlar ben uzun süredir sizleri takip ediyorum sürekli girip yazamıyorum ama bütün sayfalardan haberdarımşimdi ben iki Aydır ovülasyon testi ile takip ediyorum adetin ondördüncü günü piki yakalıyorum hemen hemen oniki saat sonra silikleşiyor ilk defa bu ay deneme yapıcam sizce hangi günü değerlendirmeliyim erkek bebek için sadece pik günü mü yoksa ertesi günü de değerlendirmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?