Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar merhaba burayı hep takip ediyorum 22. bebeğimde erkek istemiştim o yüzdenn hep dediklerinizi not alıyodum ama kaza ile hamile kaldım eşim şehir dışındydı uzun süreli beraberlik olmamıştı ve yumurtlama dönemindeydim akıntımdan anlayabiliyorum ilişki oldu hemen ayağa kalktım yıkadım daha düşünmüyoruz bebek diye çok iyi yıkadım hatta ama ilişki sırasında bende kuru değildim etkisi varmı bilmiyorum. Şuan oğlum geliyo Allahın izniyle bide kızım vardı deneyecek arkadaşlara belki faydalı olur belki yazdıklarım

Ayy cnm çok sevindim burda söylenen herşeyi sende yaptın mı
Kaç haftalıksın

Ne güzel canim Allah gönlündekini vermis. InsAllah Allah bizlere de nasip eder. Yumurtlama günü disinda beslenme, takviye vs dikkat etmismydin

Arkadaşlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım . Benimde dünya tatlısı bi kızım var 5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz . Rabbimden ilk önce dileğim eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat ama bende bi oğlum olsun isterim günlerdir başlığı okumaya çalışıyorum ama roman gibi çözemedim birisi çıkıpta bana bu işin yollarını anlatsa . Dün reglim bitti temizlendim . Adetlerimin düzeni şaştı biraz ovulasyon testi aldım . Lütfen bi el atın

Merhaba hoş geldin. Cnm öncelikle ovulasyon testleri al 2 3 ay takip et kendini adetin kaçıncı günü yumurtluyorsun kaç saat sürüyor diye. Bol potasyum ağırlıklı beslen eşine bol keçi boynuzu özü yedir bol et yedir. Ve tabi bol dua. Deneme yapacağın ay tam yumurtlama günü tek ilişki olmalı. Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hatırladıklsrım bunlar diğer arkadaşlarda gelip yazarlar

Bu ay istiyorum ben . Ovulasyon testlerim var hatta bugün yaptım bi tane 4 saat susuz kaldıktan sonra adetim dün bitti ama meraktan yapmıştım . Böyle çıktı.

Eklentiler

• 20F9C9AD-6316-4A8C-A021-8593B5840420.webp
    17 KB · Görüntüleme: 63
Bu ay istiyorum ben . Ovulasyon testlerim var hatta bugün yaptım bi tane 4 saat susuz kaldıktan sonra adetim dün bitti ama meraktan yapmıştım . Böyle çıktı.
Yani bence en az iki ay takip yap diğer arkadaşlarda yazar ama benşm fikrim bu. Ben geçen ay başladım takibe ocakta deneme yapacam Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…