Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birde bişeyi merak ediyorum şu yumurta akı gibi akıntı varya o geldiğinde çatlamış mı demek oluyor yoksa çatlıcak mı demek ? Bi yandanda ateşimi ölçüyorum yataktan çıkmadan dün 36.4 dü bugün 36.5

Uzayan akıntı olunca yumurtan gelişmiş çatlamak üzere dmeek oluyor. Çok sulu ıslak ıslak geliyorsa çatlamış demek

Bu başlık sahibi bi arkadaş var zeyno19 doğum yaptı heralde Allah analı babalı büyütsün o neler yapmış . Geçmiş sayfalara baktım bi türlü parçaları birleştirmiyorum

Tmm sen kocana bol et kuruyemiş bal keçi boynuzu özü falan yedir
Eşime cinsiyet için yapıyorum bunları desem beni gebertir kahve duydum sert iyimiş . Ya bide vajinal duş var karbonatla yumurta akıyla yapanda var o vajinal duşu o kadar çok araştırıyorum ki beynim allak bullak

Eşime cinsiyet için yapıyorum bunları desem beni gebertir kahve duydum sert iyimiş . Ya bide vajinal duş var karbonatla yumurta akıyla yapanda var o vajinal duşu o kadar çok araştırıyorum ki beynim allak bullak
Yok yok sakın yapma vajinal duş falan öneren var ama hem zararlı hemde gebe kalmanı zorlaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…