- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.641
Aynen canim bence de Uc ay ancak vücûd kendisini bulur. Benim yeginim de öyle oldu. Evlendiklerinde 5 yıl çocuk istemdi. ÜniversiteSini bitirdi mesleğine başladı derken iste beş yıl zaman gecti. Çocuk olmadı 5 ay beklediler sonra hamile kaldı. Sımdı uc çocuğu varCanim klomen hakkinda bilgim yok ama uzun süre dogum kontrol hapi kullananlarda bazen tekrar yumurtlama olmaya baslamasi ve vucudun eski duzene donmesi ortalama 3 ay kadar suruyor. Ben 2 yil gibi kullandim kizimdan once. Hapi biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim. Ama istersen bir doktora git.
Valla ocağa kadar kendini toparlarsa iyi olur sevgili yumurtalığmAynen canim bence de Uc ay ancak vücûd kendisini bulur. Benim yeginim de öyle oldu. Evlendiklerinde 5 yıl çocuk istemdi. ÜniversiteSini bitirdi mesleğine başladı derken iste beş yıl zaman gecti. Çocuk olmadı 5 ay beklediler sonra hamile kaldı. Sımdı uc çocuğu var
Neden bu kadar ocakta israrlisinValla ocağa kadar kendini toparlarsa iyi olur sevgili yumurtalığm
Evet canim aynen boyle cok ornegi varAynen canim bence de Uc ay ancak vücûd kendisini bulur. Benim yeginim de öyle oldu. Evlendiklerinde 5 yıl çocuk istemdi. ÜniversiteSini bitirdi mesleğine başladı derken iste beş yıl zaman gecti. Çocuk olmadı 5 ay beklediler sonra hamile kaldı. Sımdı uc çocuğu var
Canim kendini ocağı endeksleme valla olmuyor. Rahat bırak kendini gururusun olur yumurtan. İncir ye daha zamanın var.Valla ocağa kadar kendini toparlarsa iyi olur sevgili yumurtalığm
Bilmiyorum ki herkesin bir hedefi varya benşm de o işte. ocağı kesmişim gözüme şubatta olurNeden bu kadar ocakta israrlisin
İncir varmı mi Şimdi. Eşim pazara gitmiş sırf enerji olsun diye ananasa kadar tüm meyveleri almış getirmişCanim kendini ocağı endeksleme valla olmuyor. Rahat bırak kendini gururusun olur yumurtan. İncir ye daha zamanın var.
Onu hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorumİncir varmı mi Şimdi. Eşim pazara gitmiş sırf enerji olsun diye ananasa kadar tüm meyveleri almış getirmiş
Ben inanmıyorum ya o yumurtaya bağlı yani sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsunUnutmazsam buraya yazarım.
Ben adetim bittigi gün hamile kaldım.
yarın cinsiyeti gorebilirsek yazarim size..
bakalim adet bitimi iliskinin cinsiyete etkisi dogru mu
Ben inanmıyorum ya o yumurtaya bağlı yani sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yumurtanız adet bitimi çatlıyorsa olur tabiBende tesadüfen başlığı gorunce bir bakayim dedim..Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin.
yarin bildiricem bakalım.
ama adet bitiminde hamile kaliniyormus gercekten ben sehir efsanesi sanmistim :)
Nasıl anladınız o zmn hamile kaldığınızı takip falan yaptınız mıBende tesadüfen başlığı gorunce bir bakayim dedim..Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin.
ama adet bitiminde hamile kaliniyormus gercekten ben sehir efsanesi sanmistim :)
InsAllah gonlundekini nasip eder rabbim. Benim tahminim erkekUnutmazsam buraya yazarım.
Ben adetim bittigi gün hamile kaldım.
yarın cinsiyeti gorebilirsek yazarim size..
bakalim adet bitimi iliskinin cinsiyete etkisi dogru mu
Anladim canim belki vardir bir hikmeti ocak ayinin. Allah gonlundekini nasip eder insAllahBilmiyorum ki herkesin bir hedefi varya benşm de o işte. ocağı kesmişim gözüme şubatta olureşim bu ay yapalım diyor yok diyorum oda diyor neden ocak neden Aralık değilde ocak. Bilmiyorum ama ocak bana daha cazip geliyor diyorum galiba ilk günden beri ocakta deneme yapacam dedim ya bilmiyorum ama ocak ne erken ne geç sanki benim için.
Adetin kac gun suruyor canim? Ve kac gunde bir adet oluyorsunBende tesadüfen başlığı gorunce bir bakayim dedim..Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin.
Amin inşallah hepimizeAnladim canim belki vardir bir hikmeti ocak ayinin. Allah gonlundekini nasip eder insAllah
Kuru incir yumurta geliştirir. Kuru ye taze degılİncir varmı mi Şimdi. Eşim pazara gitmiş sırf enerji olsun diye ananasa kadar tüm meyveleri almış getirmiş
Canim sen takipdemisin? Yani deneme yapacakmisinKuru incir yumurta geliştirir. Kuru ye taze degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?