Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canim bence de Uc ay ancak vücûd kendisini bulur. Benim yeginim de öyle oldu. Evlendiklerinde 5 yıl çocuk istemdi. ÜniversiteSini bitirdi mesleğine başladı derken iste beş yıl zaman gecti. Çocuk olmadı 5 ay beklediler sonra hamile kaldı. Sımdı uc çocuğu var

Valla ocağa kadar kendini toparlarsa iyi olur sevgili yumurtalığm

Evet canim aynen boyle cok ornegi var

Neden bu kadar ocakta israrlisin
Bilmiyorum ki herkesin bir hedefi varya benşm de o işte. ocağı kesmişim gözüme şubatta olur eşim bu ay yapalım diyor yok diyorum oda diyor neden ocak neden Aralık değilde ocak. Bilmiyorum ama ocak bana daha cazip geliyor diyorum galiba ilk günden beri ocakta deneme yapacam dedim ya bilmiyorum ama ocak ne erken ne geç sanki benim için.

Canim kendini ocağı endeksleme valla olmuyor. Rahat bırak kendini gururusun olur yumurtan. İncir ye daha zamanın var.
İncir varmı mi Şimdi. Eşim pazara gitmiş sırf enerji olsun diye ananasa kadar tüm meyveleri almış getirmiş

Unutmazsam buraya yazarım.
Ben adetim bittigi gün hamile kaldım.
yarın cinsiyeti gorebilirsek yazarim size..
bakalim adet bitimi iliskinin cinsiyete etkisi dogru mu
Ben inanmıyorum ya o yumurtaya bağlı yani sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben inanmıyorum ya o yumurtaya bağlı yani sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bende tesadüfen başlığı gorunce bir bakayim dedim..Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin.
yarin bildiricem bakalım.
ama adet bitiminde hamile kaliniyormus gercekten ben sehir efsanesi sanmistim :)

Bende tesadüfen başlığı gorunce bir bakayim dedim..Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin.
ama adet bitiminde hamile kaliniyormus gercekten ben sehir efsanesi sanmistim :)
Yumurtanız adet bitimi çatlıyorsa olur tabi

Nasıl anladınız o zmn hamile kaldığınızı takip falan yaptınız mı

Anladim canim belki vardir bir hikmeti ocak ayinin. Allah gonlundekini nasip eder insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…