Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar benim bu ay yumurtam gelişmedi 16. Gündeyşm hala pik olmadı hep aynı çizgiler. Gelecek ay klomen kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz. Varmı tavsiyelerinz
Sakın müdahale etme vücuduna
Zaten senelerce doğum kontrol hapı içmişsin
Geçen ayda ertesi gün hapı içmişsin ki o çok ağır bi hap
Ve 2 çocuğun var belli ki yumurtluyorsun normal zamanda
OLacağı varsa da olmaz bu kadar müdahale edersen
Biraz akışına bırak ve tevekkül lütfen

Öyle mi dersin. Peki cnm sence deneme ayında çat iğnesi yaptırayım mı şimdi de onu taktım kafaya

Öyle mi dersin. Peki cnm sence deneme ayında çat iğnesi yaptırayım mı şimdi de onu taktım kafaya
Bunların hiçbirini yaptırma bak böyle böyle vücut dengen bozulur
Senin gibi acele edip herşeyi deneyip kızı olan çok oldu
Gelip burda anlattılar hikayelerini
Sabır sabır sabır lütfen

Sabır sabır sabır lütfen
Ben çok sabırsızm valla cnm ne olacak benşm bu halim bilmiyorum e ocak iyi deil mi sence o zmn olmasa şubatta olur

Sabır sabır sabır lütfen
Valla cnm erken biliyorum çok aceleciyim farkındayım gereken herşeyi yapacam Allahın izniyle. O ne verirse başım üstüne. Hatmimi okuyorum tefriciye okuyorum takibimi yapıyorum eşime takviye veriyorum ben diyete uymaya çalışıyorm bol muz patates havuç yiyiyorum karbonatlı su içiyorum bolsa duamı ediyorum bunlardan sonrada Rabbim kız verirse öpüp başıma koyarım Rabbim vardır senin bildiğin Bişey deyip otururum. İsyan etmek haddim deil Tabiki. Ama gerçekten ama gerçekten erkek çok çok istiyorum o günlerin hayalini kuruyorum şimdiden. kendimden çok eşim için istiyorum
Planlar yapıyorum şöyle şöyle yapacam diye hayaller kuruyorum ama kız ihtimalinide düşünüyorum tabi. Eşimde kız olursa artık yapacak bişi yok diyor başımız üstüne diyor ama içten nasıl yandığını biliyorum sırf onun için erken istiyorum çocuk. Bilmiyorum Rabbim sonumuzu hayretsin inşallah
Beni düşünüyorsunz biliyorum ama gerçekten ben kendimi geçtim artık öyle şeyler gördüm öyle şeyler duydum ki kızlarım hakkında, sağlığımı düşünecek hal kalmadı bende

Canım senin bu yaşadıklarını emin ol bu topikteki herbir kadın yaşadı
Zaten birbirimizi iyi anladığımız için burdayız
Çoğumuz kendinden çok eşi için istedi zaten
Bu kişilerden biri de benim
Eşim de babası da tek erkek eşimde 3 kızdan sonra olmuş zaten
Bizde 2 kız kardeşiz senelerce anneme laf vuruldu oğlu yok diye
Ama kendine müdahale edersen mesela yumurta geliştirici ilaç içtin ve belki o ay 2 yumurtan gelişecek
Sen ilkinin çatlamasını değerlendireceksin belki tutmayacak ve ikinci yumurta geç çatlayınca içerdeki x spermi ile döllenme ihtimali artacak
Ya da çatlatma iğnesi oldun diyelim
O iğneyi olunca vücuda hormon verdikleri için ovulasyon testleri tam doğru sonuç vermeyecek ve belki de zamanlayı tam ayarlayamayacaksın
Bu ihtimalleri düşün ama tabi sen bilirsin canım sn nihayetinde senin hayatın

Onu hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum
Ben Konuda o Kadar cok ugradim ki... belki de Bundandır bu kadar kendi içime kapanmam. Bir tek buraya yazıyorum onun dışında kimseyle paylaşmıyorum. Bilmiyorum iste... yinede şükretmek icin nedenlerim var, İyi bir eşim, dünya tatlısı iki kızım ve iyi bir hayatım var. Yaşım artık ilerliyor aralık ve Ocak kesin deneme yapmam lazım. Artık hamile kalırsam tabii ki erkek bebek istiyorum ama ola kı bir kızım daha olursa bu konuyu tamamen kapatıp öneme bakacağım. Valla konuda çok yoruldum

Tmm cnm bu dediklerini kale alacam ve hiçbirşey yapmayacam akışına bırakacam sadece takip edecem vücudumu. Saol cnm uyardığın için
Ben sadece yapayım mı diye soruyorum siz bildiğiniz varsa uyarın yapma deyin çünkü ben deliyim aklıma takıldı mı araştırmadan duramam

Gerçekten çok zor Bi imtihan özellikle öyle çevremiz olunca

Gönlünce olacak inşAllah canım inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…