Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy cnm çok sevindim burda söylenen herşeyi sende yaptın mı
Kaç haftalıksın
yok kuzum ben 2. hamileliğim için burayı takip ediyodum 1 buçuk yaşında kızım var daha gebelik düşünmüyodum plansız oldu hamileliğim o yüzden daha hiç bişey yapmamıştım beslenme yumurtlama takibi fitil birton şey vardı aklımda ama hiç birini yapmak nasip olmadı ama oğlum olcak inşallah 16 haftalığım. çin rus takvimide tutmadı ama baktım ilişki gününde dolunay varmış ozaman erkek ihtimali yüksek yazıyodu. Ben ilişki günü akıntım çok olduğu gündü birde uzun süreli beraberliğimiz olmamıştı.hemen kalkıp yıkadım istemiyodum daha bu sene çünkü o gece sağ tarafıma yatmaya özen gösterdim. belki olur diye. ama hamileliğimi öğrendiğimden beri hep Rabbi Hebli minessalihin duasını okudum.

youtube da ebru ceylan ovulasyon testi hakkında olan videoları izlemeni tavsiye ederim. orda o akıntı gelmeden de çatlanılabilir diyordu

Canim yumurtlamadan sonra belirtileri yasadin mi peki?

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım birşey sormak istiyorum. Bu şerit şeklinde ki testleri nereden alıyorsunuz ben bi türlü bulamiyorum

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım birşey sormak istiyorum. Bu şerit şeklinde ki testleri nereden alıyorsunuz ben bi türlü bulamiyorum
Canim Googlede arama cubuguna ovulasyon testi die yazarsaniz cikar gittigyrda ne11 falan var hepsibrada buralarda satiliyor

Acaba farklı bir ismi mi var
Yok canim innovita ovulasyon diye yaziyorsun cikiyorda suan piyasada yok sanirim bende baktim netten malesef yok ama instagramda birgebeningunlugu die hesap var ordanda alabilirsin onun sprit testleride innovita yesil olanindan yesilller daha guzel❤

Tamam canım ordan bakayım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…