- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.741
Sus kız benim daha var ocağa yapacam benim hedef ocakBak bu ay yapalım ağustosta doğurucaz yaz çocuğu kış gelmeden palazlanır çocuk dirayetli olur
Yap bu ay takibini tam ovulasyon günü yapalımSus kız benim daha var ocağa yapacam benim hedef ocak
Yok kalsın saolYap bu ay takibini tam ovulasyon günü yapalımoğlan hem önümüzdeki hafta ay dolunayda
Fikrin değişirse haber etYok kalsın saol
SanmiyorumFikrin değişirse haber et
yok kuzum ben 2. hamileliğim için burayı takip ediyodum 1 buçuk yaşında kızım var daha gebelik düşünmüyodum plansız oldu hamileliğim o yüzden daha hiç bişey yapmamıştım beslenme yumurtlama takibi fitil birton şey vardı aklımda ama hiç birini yapmak nasip olmadı ama oğlum olcak inşallah 16 haftalığım. çin rus takvimide tutmadı ama baktım ilişki gününde dolunay varmış ozaman erkek ihtimali yüksek yazıyodu. Ben ilişki günü akıntım çok olduğu gündü birde uzun süreli beraberliğimiz olmamıştı.hemen kalkıp yıkadım istemiyodum daha bu sene çünkü o gece sağ tarafıma yatmaya özen gösterdim. belki olur diye. ama hamileliğimi öğrendiğimden beri hep Rabbi Hebli minessalihin duasını okudum.Ayy cnm çok sevindim burda söylenen herşeyi sende yaptın mı
Kaç haftalıksın
14. Haftada gittim kiz dedi dahada gitmedim suan 17 haftalik olduk8 899eylulgelini canim senin cinsiyet bellimi takip edemedigim icin kacirdim galiba
youtube da ebru ceylan ovulasyon testi hakkında olan videoları izlemeni tavsiye ederim. orda o akıntı gelmeden de çatlanılabilir diyorduBirde bişeyi merak ediyorum şu yumurta akı gibi akıntı varya o geldiğinde çatlamış mı demek oluyor yoksa çatlıcak mı demek ? Bi yandanda ateşimi ölçüyorum yataktan çıkmadan dün 36.4 dü bugün 36.5
Canim yumurtlamadan sonra belirtileri yasadin mi peki?yok kuzum ben 2. hamileliğim için burayı takip ediyodum 1 buçuk yaşında kızım var daha gebelik düşünmüyodum plansız oldu hamileliğim o yüzden daha hiç bişey yapmamıştım beslenme yumurtlama takibi fitil birton şey vardı aklımda ama hiç birini yapmak nasip olmadı ama oğlum olcak inşallah 16 haftalığım. çin rus takvimide tutmadı ama baktım ilişki gününde dolunay varmış ozaman erkek ihtimali yüksek yazıyodu. Ben ilişki günü akıntım çok olduğu gündü birde uzun süreli beraberliğimiz olmamıştı.hemen kalkıp yıkadım istemiyodum daha bu sene çünkü o gece sağ tarafıma yatmaya özen gösterdim. belki olur diye. ama hamileliğimi öğrendiğimden beri hep Rabbi Hebli minessalihin duasını okudum.
Tamam canım İzlerimyoutube da ebru ceylan ovulasyon testi hakkında olan videoları izlemeni tavsiye ederim. orda o akıntı gelmeden de çatlanılabilir diyordu
takiple anlamadım zaten kuzum sadece akıntım çoktu ve vucudum sıcaktıCanim yumurtlamadan sonra belirtileri yasadin mi peki?
Kimine yapiyo kimine yapmiyo sen bilirsinBen aldım ama kullanmakttan korkuyorum kuruluk falan yapar mu acep
Canim Googlede arama cubuguna ovulasyon testi die yazarsaniz cikar gittigyrda ne11 falan var hepsibrada buralarda satiliyorArkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım birşey sormak istiyorum. Bu şerit şeklinde ki testleri nereden alıyorsunuz ben bi türlü bulamiyorum
Canım birçok test aldım ayrı markalarda ama hepsi kaset tip. Bu uzun şerit halinde olanlardan bulamadım.Canim Googlede arama cubuguna ovulasyon testi die yazarsaniz cikar gittigyrda ne11 falan var hepsibrada buralarda satiliyor
Acaba farklı bir ismi mi varCanim Googlede arama cubuguna ovulasyon testi die yazarsaniz cikar gittigyrda ne11 falan var hepsibrada buralarda satiliyor
Yok canim innovita ovulasyon diye yaziyorsun cikiyorda suan piyasada yok sanirim bende baktim netten malesef yok ama instagramda birgebeningunlugu die hesap var ordanda alabilirsin onun sprit testleride innovita yesil olanindan yesilller daha guzel❤Acaba farklı bir ismi mi var
Tamam canım ordan bakayım teşekkür ederimYok canim innovita ovulasyon diye yaziyorsun cikiyorda suan piyasada yok sanirim bende baktim netten malesef yok ama instagramda birgebeningunlugu die hesap var ordanda alabilirsin onun sprit testleride innovita yesil olanindan yesilller daha guzel❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?