- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.761
Rica ederim canim bu arada evlatlarini allah bagislasin gonlundeki rabbim nasip etsin dilegen ve istegen herkese ❤❤Tamam canım ordan bakayım teşekkür ederim
Amin canım inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, Rabbim her ikisininde tadına baktirsinRica ederim canim bu arada evlatlarini allah bagislasin gonlundeki rabbim nasip etsin dilegen ve istegen herkese ❤❤
Hayirli olsun canim saglikli olsun o yeter oysaki uzun zamandir sayfayi surekli takip edip baya bi tercubeliydin demmekki kismetimizdeki oluyomus14. Haftada gittim kiz dedi dahada gitmedim suan 17 haftalik olduk
Canim bende kosusturma icindeyim cocuklar 3 olunca haliylen zaman kalmiyo hic.kizim iki aylik oldu cok mu cok tatli teyzesi umarim sende biran once bebisine hamile kalir gonlundekini kucagina alirsinValla daha takipteyiz ben arlo mimiraculum 3 çiçek annesi falan beklemedeyiz bakalım. Asice hamile Eylülgelini hamile. Aklındakiler bunlarsen napıyon çocuklarla aran nasıl
Maşallah yesin teyzesi onuCanim bende kosusturma icindeyim cocuklar 3 olunca haliylen zaman kalmiyo hic.kizim iki aylik oldu cok mu cok tatli teyzesi umarim sende biran once bebisine hamile kalir gonlundekini kucagina alirsin
Canım bu alıntıladığın benim mesajım değil kimin bilmiyorumAyy cnm çok sevindim burda söylenen herşeyi sende yaptın mı
Kaç haftalıksın
Ben 2-3 ay öncesinde kullanmıştım neopenotran mı neydi
Son 3 aylık döngünüz nasıl?Bu ay istiyorum ben. Ovulasyon testlerim var hatta bugün yaptım bi tane 4 saat susuz kaldıktan sonra adetim dün bitti ama meraktan yapmıştım . Böyle çıktı.
Ayy canım valla sen benden iyisin ben unutmuşum bazı şeyleriYok kullanmadı deneme yapmadan 2 ay önce kullanmıştı kuruluk yaptığı için @Ravzamm kullanmadi
Aslında kasetleri yorumlamak daha kolayCanım birçok test aldım ayrı markalarda ama hepsi kaset tip. Bu uzun şerit halinde olanlardan bulamadım.
Gercektenmi? Bi kaç gün önce 3 ayrı marka kaset tip aldım işime yarar öyleyse sevindimAslında kasetleri yorumlamak daha kolay
Tek eksisi pahalı olması
O hiçbir şey denemedi canımArkadaşlar slvester yum günü mü ilişki oldu yoksa pikken mi sabahtan arıyorum bulamadım. Merak ettim
İnşaAllah canım gönlünce olsunGercektenmi? Bi kaç gün önce 3 ayrı marka kaset tip aldım işime yarar öyleyse sevindim
Canim hatirladigim kadariyla hamile kaldigi ay test kullanmamis. Akintisina gore deneme yapmis.Arkadaşlar slvester yum günü mü ilişki oldu yoksa pikken mi sabahtan arıyorum bulamadım. Merak ettim
Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah... hoşgeldin aramızaTekrardan merhaba arkadaslar, benim de 2 kızım var 5 ve 2 yaşında. Nasipse bende aralıkta erkek bebek icin şansımı deneyeceğim. Bana da dualarınız da yer verir misiniz:) yontemlerinizden bana da biraz bahsedermisiniz
Arada karışıyor ortalık kusura bakma cnmCanım bu alıntıladığın benim mesajım değil kimin bilmiyorum
Ben doğum yaptım oğlum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?