Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla daha takipteyiz ben arlo mimiraculum 3 çiçek annesi falan beklemedeyiz bakalım. Asice hamile Eylülgelini hamile. Aklındakiler bunlar sen napıyon çocuklarla aran nasıl
Canim bende kosusturma icindeyim cocuklar 3 olunca haliylen zaman kalmiyo hic.kizim iki aylik oldu cok mu cok tatli teyzesi umarim sende biran once bebisine hamile kalir gonlundekini kucagina alirsin

Maşaallah buradaki herkes erkek bebek mi istiyor benimde bir oğlum var ikinciyi deli gibi kız istiyodum sağlıklı olsun ama bu kızım olsun çok istedim ama ikinciye hamileyim ve erkekmiş ister istemez bı moral düşüklüğü oldu ama kendime de kızıyorum sonra inşallah hepinize Allah gönlünuze göre verir

Canim bende kosusturma icindeyim cocuklar 3 olunca haliylen zaman kalmiyo hic.kizim iki aylik oldu cok mu cok tatli teyzesi umarim sende biran once bebisine hamile kalir gonlundekini kucagina alirsin
Maşallah yesin teyzesi onu valla bebeklerden bahsedince içim gidiyor bebek kokusu özledim desem yeridir ( sanki benimkiler çok büyük) eşimde çok istiyor bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş Allah herkese gönlündeki versin sanada inşallah. Dördüncüyü düşünüyormısm

Arkadaşlar slvester yum günü mü ilişki oldu yoksa pikken mi sabahtan arıyorum bulamadım. Merak ettim

Tekrardan merhaba arkadaslar, benim de 2 kızım var 5 ve 2 yaşında. Nasipse bende aralıkta erkek bebek icin şansımı deneyeceğim. Bana da dualarınız da yer verir misiniz:) yontemlerinizden bana da biraz bahsedermisiniz
Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah... hoşgeldin aramıza

Kızlar dün akşam yaptım pik mi sizce?

Eklentiler

• 20191114_091211.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…