Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba hanimlar cok uzun zaman takipten sonra yeni katildim araniza ... benim hikayem de boyle.. 3 tane presesim var hic bi yontem denemeden oldular ama su an dusunuyorum hepsi de yumurtalamadan onceki iliskiden kalmisim. Sizi de arada bir takip ediyordum ve yontemi deneycektim megerse hamilemisim ve bu da adet sonrasi ( hamile kalmam dusuncesiyle) ikiskiden hamile kalmisim ve belirtilerim kizlardan cok farkliydi. Kizlarimda hep mide bulantisi, ayak usume, gogus buyume gibi belietileri ayniydi ama bunda cok farkliydi ve o kadar mutluydim ki kalbi durdugunu ogrenene kadar ... iste 10 gun once kalbi durdugu icin kutajla aldilar ve gene sizin araniza dondum... yontem hakkinda cok bilmiyorum hepinizden dua ve yardiminiza ihtiyacim var. ozellikle yumurtalama zamaninda akinti ve agri nasil olmali onu hic anlamiyorum...
PC: Kazakhstanliyim ve turkiyeden mezun oldum ...

Hoş geldin. Rabbim o melekle cennette kavuştursun sizi inşallah. Biraz toparlanıp deneme yapacaksın deil mi. Bende takip sürecindeym yumurtlama günü akıntının olduğu zamanı değerlendirecem Allah izin verirse. Sende burayı takip ederek daha çok şey öğrenebilirsn Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Allah sabir versin insallah
hosgeldiniz allah sabir versin size cok zor bi durum bende uzun zamandir bu grubu takip ediyorum bu ay vucudumu tanima amacli test yapiyorum sizde toparlandiktan bir sure test yapin vucudu tanimak icin

Cok tesekkur ederim.
Cok tesekkur ederim inshallah cennette kavustursin rabbim.. doktorum 3 ay sonra deneme baslayabilirsin dedi ama insanoglu iste hic beklemek istemiyorum hemencik olsun istiyor. Rabbit hepimizin un kucagi bos birakmasin gonulden ne geciyorsa hakkimizda hayirli eylesin inshallah... duanizda beni de unutmayin lutfen first buldukca yazarim takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…