- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.941
Daha erken cinsiyet icin bence sen naptin deneme yaptin mi yapacak misin takip yapiyormusunAsice canim cinsiyet belli oldumu
Yok canim daha 9. HaftadayımAsice canim cinsiyet belli oldumu
Bu ay yapicam adet biter bitmez baslarımDaha erken cinsiyet icin bence sen naptin deneme yaptin mi yapacak misin takip yapiyormusun
Ne bilim bana ay geçti Sanki heyacanla bekliyom insallah sağlıklı bir erkek evlatdırYok canim daha 9. Haftadayım
Canim nasilsin uzun zamandir yazmiyosun. Cinsiyeti ogrenebildin mi?Kaç haftalık oldun canım?
Sen napıyon deneme ne zamanCanim nasilsin uzun zamandir yazmiyosun. Cinsiyeti ogrenebildin mi?
Canim ben deneme yaptim yine olmadi. Dun adet oldum. Son kez bi daha aralikta denicem olmazsa bi sure ara vericem. Bebek fikri olustugundan beri vucudumun dengesi sasti.Sen napıyon deneme ne zaman
Aynen y’a bende bir turlu tutturamadım. Deneme yaptığım zaman olmadıCanim ben deneme yaptim yine olmadi. Dun adet oldum. Son kez bi daha aralikta denicem olmazsa bi sure ara vericem. Bebek fikri olustugundan beri vucudumun dengesi sasti.
Olur insAllah. Rabbim bizlerede yazmis olsun. Hayirli saglikli salih evlatlar.Aynen y’a bende bir turlu tutturamadım. Deneme yaptığım zaman olmadı
Inşallah canımNe bilim bana ay geçti Sanki heyacanla bekliyom insallah sağlıklı bir erkek evlatdır
Ay sorma benimde adetim geçti bugün 30. Gün hala olmadım adetCanim ben deneme yaptim yine olmadi. Dun adet oldum. Son kez bi daha aralikta denicem olmazsa bi sure ara vericem. Bebek fikri olustugundan beri vucudumun dengesi sasti.
yok ben deneme yapmadım daha sonraki ayı bekliyorum ben halen yumurta takibindeyim@nilisko cnm deneme oldu deil mi varmı bi gelişme.mimiraculum cnm srn naptın deneme yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam deil mi
Hoş geldin. Rabbim o melekle cennette kavuştursun sizi inşallah. Biraz toparlanıp deneme yapacaksın deil mi. Bende takip sürecindeym yumurtlama günü akıntının olduğu zamanı değerlendirecem Allah izin verirse. Sende burayı takip ederek daha çok şey öğrenebilirsnMerhaba hanimlar cok uzun zaman takipten sonra yeni katildim araniza ... benim hikayem de boyle.. 3 tane presesim varhic bi yontem denemeden oldular ama su an dusunuyorum hepsi de yumurtalamadan onceki iliskiden kalmisim. Sizi de arada bir takip ediyordum ve yontemi deneycektim megerse hamilemisim ve bu da adet sonrasi ( hamile kalmam dusuncesiyle) ikiskiden hamile kalmisim ve belirtilerim kizlardan cok farkliydi. Kizlarimda hep mide bulantisi, ayak usume, gogus buyume gibi belietileri ayniydi ama bunda cok farkliydi ve o kadar mutluydim ki kalbi durdugunu ogrenene kadar ... iste 10 gun once kalbi durdugu icin kutajla aldilar ve gene sizin araniza dondum... yontem hakkinda cok bilmiyorum hepinizden dua ve yardiminiza ihtiyacim var. ozellikle yumurtalama zamaninda akinti ve agri nasil olmali onu hic anlamiyorum...
PC: Kazakhstanliyim ve turkiyeden mezun oldum ...
hosgeldiniz allah sabir versin size cok zor bi durum bende uzun zamandir bu grubu takip ediyorum bu ay vucudumu tanima amacli test yapiyorum sizde toparlandiktan bir sure test yapin vucudu tanimak icinMerhaba hanimlar cok uzun zaman takipten sonra yeni katildim araniza ... benim hikayem de boyle.. 3 tane presesim varhic bi yontem denemeden oldular ama su an dusunuyorum hepsi de yumurtalamadan onceki iliskiden kalmisim. Sizi de arada bir takip ediyordum ve yontemi deneycektim megerse hamilemisim ve bu da adet sonrasi ( hamile kalmam dusuncesiyle) ikiskiden hamile kalmisim ve belirtilerim kizlardan cok farkliydi. Kizlarimda hep mide bulantisi, ayak usume, gogus buyume gibi belietileri ayniydi ama bunda cok farkliydi ve o kadar mutluydim ki kalbi durdugunu ogrenene kadar ... iste 10 gun once kalbi durdugu icin kutajla aldilar ve gene sizin araniza dondum... yontem hakkinda cok bilmiyorum hepinizden dua ve yardiminiza ihtiyacim var. ozellikle yumurtalama zamaninda akinti ve agri nasil olmali onu hic anlamiyorum...
PC: Kazakhstanliyim ve turkiyeden mezun oldum ...
Cok tesekkur ederim inshallah cennette kavustursin rabbim.. doktorum 3 ay sonra deneme baslayabilirsin dedi ama insanoglu iste hic beklemek istemiyorum hemencik olsun istiyor. Rabbit hepimizin un kucagi bos birakmasin gonulden ne geciyorsa hakkimizda hayirli eylesin inshallah... duanizda beni de unutmayin lutfenHoş geldin. Rabbim o melekle cennette kavuştursun sizi inşallah. Biraz toparlanıp deneme yapacaksın deil mi. Bende takip sürecindeym yumurtlama günü akıntının olduğu zamanı değerlendirecem Allah izin verirse. Sende burayı takip ederek daha çok şey öğrenebilirsnRabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Adet sonrası yapma canım yumurtlama günü yap bence . Kaç Günde bir adet görüyorsunBen adet sonrasi bir deneme yumurtalama gunu bir deneme yapmaya dusunuyorum bu konuda be dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?