- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.001
Var var yarın yaparım ben hemenOlmaya basladiysan gelir büyük ihtimal olmayan geciken 2 gun içinde oluyor yok yok degil varsa bi bag yoksa ne kadar varsa elinde ona gorede suyunu ayarla
Canim burda hersey konuşuluyor bu konuda cok konuşuldu erkek bebek icin once kadin diyen genellikde ama tutanda var tutmayanda ornek sen ikisindede once olmuştum diyorsun kismet işi baska birsey degil biz sadece ihtimali arttirma pesindeyizYaaaa hayurlı olsun sağlıkla al kucapına inşallah darısı başımızacanım çok utanarak soruyorum ama 2 kızdan sonra tüm ihtimalleri doğru değerlendirmek istiyorum affına sıpınarak soruyorum, ikişkide kadın orgazm olması gerekiyor diyolar doğrumu kızlarımda hep önce olmuştum tabi rasgele o zamanlar böle şeylerden haberimiz yoktu
Kız dünden beri pedim leke leke bazen kahverengi bazen pembe çok azda kırmızı akıntı şeklinde geliyorOlmaya basladiysan gelir büyük ihtimal olmayan geciken 2 gun içinde oluyor yok yok degil varsa bi bag yoksa ne kadar varsa elinde ona gorede suyunu ayarla
Şimdi yap niye yarini bekliyon acabasiVar var yarın yaparım ben hemen
Gecikmeli mi oldu adetin o yüzden belki sokmediKız dünden beri pedim leke leke bazen kahverengi bazen pembe çok azda kırmızı akıntı şeklinde geliyor
2 çocuk getirde bak bakalım pestilin çıkınca kalkıp yapabiliyor musnŞimdi yap niye yarini bekliyon acabasi
Normalde 28 günde olması gerekirken bugün 32. Gün. Dğn akşam çokkk hafif pembe leke gördğm sevindim ama kursağımda kaldıGecikmeli mi oldu adetin o yüzden belki sokmedi
Cokda geçikmemiş telasa veriyon hemen ortaligiNormalde 28 günde olması gerekirken bugün 32. Gün. Dğn akşam çokkk hafif pembe leke gördğm sevindim ama kursağımda kaldı
Valla hiç anlamamKızlar sizce ilk haftalar hcg değeri 2 günde 3 yada 4 kat artarsa erkek beğimi oluyo böyle bişey varmı acaba yaşayan varmı
Canim hiçbir söylentiye belirtiye inanma benden sana tavsiye benimde degerim yuksek cikmisti baktim erkek bebeklerde olurmus falan fistn yaziyordu ama yalanKızlar sizce ilk haftalar hcg değeri 2 günde 3 yada 4 kat artarsa erkek beğimi oluyo böyle bişey varmı acaba yaşayan varmı
32. Gün çok kız. az mıCokda geçikmemiş telasa veriyon hemen ortaligirabbim gonlune gore istediğin ay (OCAK) sana oglunu nasip etsin insllah
2 günde fazlamı artıyodu canımCanim hiçbir söylentiye belirtiye inanma benden sana tavsiye benimde degerim yuksek cikmisti baktim erkek bebeklerde olurmus falan fistn yaziyordu ama yalan
2 gunde bir yaptırmadım cnm adetime 2 gun vardi yaptırmıştım kan testi 800 kusur çıkmıştı normalde baktim adeti geçtikten sonra yaptıranlarda 80 90 200 falan cikmisti benimki bayagi yüksek gelmisti kiyaslama yapinca2 günde fazlamı artıyodu canım
Anladım canım çok sağol2 gunde bir yaptırmadım cnm adetime 2 gun vardi yaptırmıştım kan testi 800 kusur çıkmıştı normalde baktim adeti geçtikten sonra yaptıranlarda 80 90 200 falan cikmisti benimki bayagi yüksek gelmisti kiyaslama yapinca
Senin kac cikti kaçıncı gunde yaptırdinAnladım canım çok sağol
2 3 gun bekle canim bisey icmeYok yok olmadı ben hemen getirirm adetciğimi
Benşm ne kadar sabırsız olduğumu anlamışsınızdr hepiniz2 3 gun bekle canim bisey icme
Bisey yoksa zaten kendiliginden gelir
Bacim bence bi test daha yap ondan sonra iç Belki Rabbim seni çok ugrastirmadan karnına oğluşu koyduBenşm ne kadar sabırsız olduğumu anlamışsınızdr hepinizbilmem ki öyle Bi şey oldum hamilelik falan kokktummmm
ya canim bence sen bir doktora git hele bir baktır bakalım sonra sana gerekli bulursa ilac kullan yoksa kullanmaarlo
Kızlar dün adet oldum dedim ya
Dündem beri çokkk silik şekilde geliyor doğru düzgün Bi damla bile gelmedi
Yani afedersinz pedi sürünce belli oluyor öyle yapınca biraz üstüne sürülüyor o kadar
Normalde çok akar yani bildiğiniz
Ne yapayım adet söktürücümü içsem
Yoksa bildiği bişi varmı yediğimde adetim düzene sokacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?