Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim normalde boyle olmuyorsa hamile olma ihtimalin olabilir mi? Bi kac gun bekle devami gelmezse bi test yap. Ona gore biseyler icersin.
Canim Asbei sen hamile değilsin stresten birde doğum kontrol haplarını bıraktın vücut kendisini bulmaya çalışıyor. ( kendinden eminsen yani hamile olmadığına)

Cnm fitili 2 ay kullandın mı
İki ay içerisinde hiç deneme oldu mu

Hanimlar bakar msnz? Tahmini ne zaman yumurtalamam ? Aslinda bugin cok islagim ve acele test yaptim Boyle cikti. Bu islakligi olayi hic anlamiyorum. Yumurtalamadan once mi sonra mi oluyor?

Eklentiler

• AF87D68E-33E7-46D8-A1DA-E2B8352D8E6B.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 51
Islakligi nasil olmalidir canim anlatabilir msn? Benim is cikis eve geldigimde asiri bir islakligi hissettim. Islakliktan 2saat sonra yaptigim test bu...
Canım kürtaj olduysan vücudunda hâlâ hamilelik hormonu olabilir ve o yüzden de böyle çıkmış olabilir

Tabi ki... ben sadece vucudumu tanimaya calisyorum. Hani islakligi falan diyor onu hic anlamiyorum. Aciklarsaniz ...
Canim o kisiye gore degisir. Mesela benim yumurtlamadan 3 gun once falan basliyo islaklik, yumurtlama gunu kasiklarim agriyo. Sen takip ederk ogreneceksin vucudunu.

Canim Asbei sen hamile değilsin stresten birde doğum kontrol haplarını bıraktın vücut kendisini bulmaya çalışıyor. ( kendinden eminsen yani hamile olmadığına)
Cnm sabah yine test yaptım net tek çizgi. Olsa çıkardı değil mi. Maydanoz suyu yaptım içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…