- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.021
CanimCanim normalde boyle olmuyorsa hamile olma ihtimalin olabilir mi? Bi kac gun bekle devami gelmezse bi test yap. Ona gore biseyler icersin.
Cnm fitili 2 ay kullandın mıarkadaşlar merhaba, kafa karışıklığı olmasın diye doktorumun kesin cinsiyet belirtmesini bekledim. Bugün doktorum cinsiyetine erkek dedi.
öncelikle burada fikrini aldığım yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Kendi yaptıklarıma gelince
Öncelikle bir kızım var, bir kızım daha olsa yine çok mutlu olurum psikolojisiyle girdim işe.erkek bebeğe şartlanmadım. Hatta kesin yine kızım olur gözüyle bakıyordum..
1) diyete uyamadım
2) pikten 12 saat sonra ilişki oldu (silikleşmişti biraz)
3) erken yumurtlama oldu, sağ tarafım ağrıyordu
4) 2 ay öncesinde kadın doğumcuya gidip kontrol oldum ve fitil verdi (neopenetran) onu kullandım
5) ilişki anında dolunay yoktu, bioritim uymuyordu, çin takvimi bazı sitelerde kız bazı sitelerde erkek gösteriyordu
6) tüm belirtilerim kız gösteriyordu, herkes kızın olacak diyordu, rüyalarımda gördüğüm şeyler kızı simgeliyordu ( hiç inanmamıştım sanırım oğlum olacağına)
Aklıma gelenler bunlar. Umarım birine faydam dokunur o da bana dua eder, benim buradakilere ettiğim gibi
Fitili haziranda kullandım o ayki denemem tutmadı. Düzgünce kullandım bitirdim ve temmuzda deneme yapmadım, ağustos sonunda deneme yaptım ve tuttu.Cnm fitili 2 ay kullandın mı
İki ay içerisinde hiç deneme oldu mu
Yoksa benim yumurtalamam catladi mi yoksa???Hanimlar bakar msnz? Tahmini ne zaman yumurtalamam? Aslinda bugin cok islagim ve acele test yaptim Boyle cikti. Bu islakligi olayi hic anlamiyorum. Yumurtalamadan once mi sonra mi oluyor?
Canim bugun adetin kacinci gunu ve bu testten once yapmadin mi?Yoksa benim yumurtalamam catladi mi yoksa???
Benim durumum biraz farkli canim... 14 kasim kurtaj oldum. Onu ilk gun sayarsak bugin 14.gunu oluyor. Dogru mu? Bundan once yapmadinCanim bugun adetin kacinci gunu ve bu testten once yapmadin mi?
Islakligi nasil olmalidir canim anlatabilir msn? Benim is cikis eve geldigimde asiri bir islakligi hissettim. Islakliktan 2saat sonra yaptigim test bu...Canim bugun adetin kacinci gunu ve bu testten once yapmadin mi?
Canım kürtaj olduysan vücudunda hâlâ hamilelik hormonu olabilir ve o yüzden de böyle çıkmış olabilirIslakligi nasil olmalidir canim anlatabilir msn? Benim is cikis eve geldigimde asiri bir islakligi hissettim. Islakliktan 2saat sonra yaptigim test bu...
Canim bence sen en az bi adetin gecmesini bekle.Benim durumum biraz farkli canim... 14 kasim kurtaj oldum. Onu ilk gun sayarsak bugin 14.gunu oluyor. Dogru mu? Bundan once yapmadin
Katılıyorum Bencede en az bir kez adet olCanim bence sen en az bi adetin gecmesini bekle.
Tabi ki... ben sadece vucudumu tanimaya calisyorum. Hani islakligi falan diyor onu hic anlamiyorum. Aciklarsaniz ...Canim bence sen en az bi adetin gecmesini bekle.
Canim o kisiye gore degisir. Mesela benim yumurtlamadan 3 gun once falan basliyo islaklik, yumurtlama gunu kasiklarim agriyo. Sen takip ederk ogreneceksin vucudunu.Tabi ki... ben sadece vucudumu tanimaya calisyorum. Hani islakligi falan diyor onu hic anlamiyorum. Aciklarsaniz ...
Cnm sabah yine test yaptım net tek çizgi. Olsa çıkardı değil mi. Maydanoz suyu yaptım içtimCanimAsbei sen hamile değilsin stresten birde doğum kontrol haplarını bıraktın vücut kendisini bulmaya çalışıyor. ( kendinden eminsen yani hamile olmadığına)
Ay keşke test yaptım çıkmadıBacim bence bi test daha yap ondan sonra iç Belki Rabbim seni çok ugrastirmadan karnına oğluşu koydu
Hayırlı zamanda gönlüne göre olsun inşallah canımAy keşke test yaptım çıkmadı
Yok ama dünden iyi en azından kırmızı yani az da olsaHayırlı zamanda gönlüne göre olsun inşallah canım
Nasilsin ya şimdi geldi mi adetin iyice
Galiba yavaş yavaş nazlana nazlana gelecek seninki bu ayYok ama dünden iyi en azından kırmızı yani az da olsa
Sorma ya tamda takip ayındaGaliba yavaş yavaş nazlana nazlana gelecek seninki bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?