- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.981
Canim hayirli olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ins Adetten yumurtlamaya kadar cinsel perhiz mi olduarkadaşlar merhaba, kafa karışıklığı olmasın diye doktorumun kesin cinsiyet belirtmesini bekledim. Bugün doktorum cinsiyetine erkek dedi.
öncelikle burada fikrini aldığım yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Kendi yaptıklarıma gelince
Öncelikle bir kızım var, bir kızım daha olsa yine çok mutlu olurum psikolojisiyle girdim işe.erkek bebeğe şartlanmadım. Hatta kesin yine kızım olur gözüyle bakıyordum..
1) diyete uyamadım
2) pikten 12 saat sonra ilişki oldu (silikleşmişti biraz)
3) erken yumurtlama oldu, sağ tarafım ağrıyordu
4) 2 ay öncesinde kadın doğumcuya gidip kontrol oldum ve fitil verdi (neopenetran) onu kullandım
5) ilişki anında dolunay yoktu, bioritim uymuyordu, çin takvimi bazı sitelerde kız bazı sitelerde erkek gösteriyordu
6) tüm belirtilerim kız gösteriyordu, herkes kızın olacak diyordu, rüyalarımda gördüğüm şeyler kızı simgeliyordu ( hiç inanmamıştım sanırım oğlum olacağına)
Aklıma gelenler bunlar. Umarım birine faydam dokunur o da bana dua eder, benim buradakilere ettiğim gibi
Erken yumurtlama olunca cinsel perhiz 3 gün olabildi.Canim hayirli olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ins Adetten yumurtlamaya kadar cinsel perhiz mi oldu
normalde çok su içen biriyim ama bunu koyunca bi midemi bulandırdı bende anlamadım neyse bi dahakine az koyayım da çakmayımİngiliz karbonatı deil mi. Bende 1 litreye yarım çay kaşığı koyuyorum tadında değişiklik olmıuor
Hayril
Hayırlı olsun canm aynen bu da kesin kiz olacak diyordun ayni belirtileri yasiyorum demistin rabbim gonlune gore vermis darisi bana ve tum isteyenlere olsun insllah
normalde çok su içen biriyim ama bunu koyunca bi midemi bulandırdı bende anlamadım neyse bi dahakine az koyayım da çakmayım
Erken yumurtlama olunca cinsel perhiz 3 gün olabildi.
Canim sen ne yaptin. Deneme yaptin mi?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bana ve burada isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah
Ayip ettin canim adet sokturcu papatya cayi ve biberiye kaynatcan yada bi bag maydonuzu 1 lt kaynamis suda 30 dk demeleyip iccenarlo
Kızlar dün adet oldum dedim ya
Dündem beri çokkk silik şekilde geliyor doğru düzgün Bi damla bile gelmedi
Yani afedersinz pedi sürünce belli oluyor öyle yapınca biraz üstüne sürülüyor o kadar
Normalde çok akar yani bildiğiniz
Ne yapayım adet söktürücümü içsem
Yoksa bildiği bişi varmı yediğimde adetim düzene sokacak
Adet söktürücü nasıl Bişey canm hiç kullandın mı. Bide hormonları etkilemez deil mi malum hormonlarım el eman ediyor artık ilaçlardanAyip ettin canim adet sokturcu papatya cayi ve biberiye kaynatcan yada bi bag maydonuzu 1 lt kaynamis suda 30 dk demeleyip iccen
Kiz bildigin papatya dogal adet sokturucu merak etme birsey olmuyo ben temmzda adetim gecikti kullandim hamilede kaldimAdet söktürücü nasıl Bişey canm hiç kullandın mı. Bide hormonları etkilemez deil mi malum hormonlarım el eman ediyor artık ilaçlardan
Canim normalde boyle olmuyorsa hamile olma ihtimalin olabilir mi? Bi kac gun bekle devami gelmezse bi test yap. Ona gore biseyler icersin.arlo
Kızlar dün adet oldum dedim ya
Dündem beri çokkk silik şekilde geliyor doğru düzgün Bi damla bile gelmedi
Yani afedersinz pedi sürünce belli oluyor öyle yapınca biraz üstüne sürülüyor o kadar
Normalde çok akar yani bildiğiniz
Ne yapayım adet söktürücümü içsem
Yoksa bildiği bişi varmı yediğimde adetim düzene sokacak
Yaaaa hayurlı olsun sağlıkla al kucapına inşallah darısı başımızaarkadaşlar merhaba, kafa karışıklığı olmasın diye doktorumun kesin cinsiyet belirtmesini bekledim. Bugün doktorum cinsiyetine erkek dedi.
öncelikle burada fikrini aldığım yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Kendi yaptıklarıma gelince
Öncelikle bir kızım var, bir kızım daha olsa yine çok mutlu olurum psikolojisiyle girdim işe.erkek bebeğe şartlanmadım. Hatta kesin yine kızım olur gözüyle bakıyordum..
1) diyete uyamadım
2) pikten 12 saat sonra ilişki oldu (silikleşmişti biraz)
3) erken yumurtlama oldu, sağ tarafım ağrıyordu
4) 2 ay öncesinde kadın doğumcuya gidip kontrol oldum ve fitil verdi (neopenetran) onu kullandım
5) ilişki anında dolunay yoktu, bioritim uymuyordu, çin takvimi bazı sitelerde kız bazı sitelerde erkek gösteriyordu
6) tüm belirtilerim kız gösteriyordu, herkes kızın olacak diyordu, rüyalarımda gördüğüm şeyler kızı simgeliyordu ( hiç inanmamıştım sanırım oğlum olacağına)
Aklıma gelenler bunlar. Umarım birine faydam dokunur o da bana dua eder, benim buradakilere ettiğim gibi
Yok hapına dedim bitkilere deil der ben papatyayı nerden bulayım. Maydanoz var elimde sadeceKiz bildigin papatya dogal adet sokturucu merak etme birsey olmuyo ben temmzda adetim gecikti kullandim hamilede kaldim
2 gün önce yaptım test baktım adetin gecikiyor korktum yaptım bişi yoktuCanim normalde boyle olmuyorsa hamile olma ihtimalin olabilir mi? Bi kac gun bekle devami gelmezse bi test yap. Ona gore biseyler icersin.
Yok hapına dedim bitkilere deil der ben papatyayı nerden bulayım. Maydanoz var elimde sadece
Aktar burda nerdeeee. Benim olduğum bölgede zor bulunurparkdan yonacak degilsin deli aktardan alacaksin maydonoz varsa onu yap
Bende az önce araştırdım hepsinde gebelik ihtimali var yazıyor. Yok ya yoktur Bee diyin banaCanim normalde boyle olmuyorsa hamile olma ihtimalin olabilir mi? Bi kac gun bekle devami gelmezse bi test yap. Ona gore biseyler icersin.
Aktar burda nerdeeee. Benim olduğum bölgede zor bulunurbide uğraşamam
Hemen gelir mi sevgili adetim. Bide bir bağ maydanoz çok deil mio zmn yap maydonuzu canm hap kullanmakdan iyidir kaynat 1 lt suyu kapa altini at maydonuzu icine oldugu gibi 30 dk demlensin sonra ic 2-3 saat icinde afiyet olsun içebilirsen tabi
Ocak yalan mi oldu yoksaBende az önce araştırdım hepsinde gebelik ihtimali var yazıyor. Yok ya yoktur Bee diyin bana
Yok yok olmadı ben hemen getirirm adetciğimiOcak yalan mi oldu yoksa
Olmaya basladiysan gelir büyük ihtimal olmayan geciken 2 gun içinde oluyor yok yok degil varsa bi bag yoksa ne kadar varsa elinde ona gorede suyunu ayarlaHemen gelir mi sevgili adetim. Bide bir bağ maydanoz çok deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?