Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim hayirli olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ins Adetten yumurtlamaya kadar cinsel perhiz mi oldu

Eski tecrübeme göre testte pozitiflik tam 1,5 gün sürüyordu. Akşam pik yapıyor ertesi gün hafif siliklikle devam ediyor bir sonraki gün komple siliniyordu.
Akşam pik yaptı yine, sabah 1 sefer deneme oldu. Test hafif silikleşmeye başlamıştı, yine o gün öyle pozitif devam etti ertesi gün sabah komple silindi. Karbonatlı su içmedim , diyete hiç uyamadım
Ramzi teorisine göre kızdı, belirtiler kızdı.

Hayril
Hayırlı olsun canm aynen bu da kesin kiz olacak diyordun ayni belirtileri yasiyorum demistin rabbim gonlune gore vermis darisi bana ve tum isteyenlere olsun insllah
normalde çok su içen biriyim ama bunu koyunca bi midemi bulandırdı bende anlamadım neyse bi dahakine az koyayım da çakmayım
Erken yumurtlama olunca cinsel perhiz 3 gün olabildi.
Canim sen ne yaptin. Deneme yaptin mi?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bana ve burada isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah
arlo
Kızlar dün adet oldum dedim ya
Dündem beri çokkk silik şekilde geliyor doğru düzgün Bi damla bile gelmedi
Yani afedersinz pedi sürünce belli oluyor öyle yapınca biraz üstüne sürülüyor o kadar
Normalde çok akar yani bildiğiniz
Ne yapayım adet söktürücümü içsem
Yoksa bildiği bişi varmı yediğimde adetim düzene sokacak

Ayip ettin canim adet sokturcu papatya cayi ve biberiye kaynatcan yada bi bag maydonuzu 1 lt kaynamis suda 30 dk demeleyip iccen

Ayip ettin canim adet sokturcu papatya cayi ve biberiye kaynatcan yada bi bag maydonuzu 1 lt kaynamis suda 30 dk demeleyip iccen
Adet söktürücü nasıl Bişey canm hiç kullandın mı. Bide hormonları etkilemez deil mi malum hormonlarım el eman ediyor artık ilaçlardan

Canim normalde boyle olmuyorsa hamile olma ihtimalin olabilir mi? Bi kac gun bekle devami gelmezse bi test yap. Ona gore biseyler icersin.

Yaaaa hayurlı olsun sağlıkla al kucapına inşallah darısı başımıza canım çok utanarak soruyorum ama 2 kızdan sonra tüm ihtimalleri doğru değerlendirmek istiyorum affına sıpınarak soruyorum, ikişkide kadın orgazm olması gerekiyor diyolar doğrumu kızlarımda hep önce olmuştum tabi rasgele o zamanlar böle şeylerden haberimiz yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…