Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
29-30 gun arasi oluyorum. Adet sonrasi neden? O zaman da ihtimal yuksek oldugunu okudum.
O zmn senin yumurtlama 14 15. Gün oluyordur büyük ihtimal. Adetten sonra yumurtlaması olanlar adetten hemen sonra deneme yapar sen yapma risktir erkek bebek için

O zmn senin yumurtlama 14 15. Gün oluyordur büyük ihtimal. Adetten sonra yumurtlaması olanlar adetten hemen sonra deneme yapar sen yapma risktir erkek bebek için
Hic bisey anlamadim. Benim gibi adet dongusu Ilan arkadasim da adetten sonra hamile kaldi oglu oldu. Hani bazen adetten atilmamis yumurta kaliyor da adet sonra hamile kalabiliyormus ya ...

Arkadaşlar merhaba sahihligini bilmiyorum ama bir hadiste; adetin bitiminden sonraki ilk beş gün içerisinde hamile kalınırsa erkek, 5. Günden sonra 8. Güne kadarki 3 günlük sürede hamile kalınırsa kız olacağı bildiriliyor. Bunu deneyip erkek bebek sahibi olan bı kişi taniyorum. Tibben de ihtimal dahilinde bu durum. Zaten ayet ve hadisler tıp ile asla celismez

Benim de dusuk oldugum gebelik adet sonrasi edi bence buyuk ihtimal erkekti. Benim yakin arkadasim da oyle oglunu dogurdu. Ama bu her ay olmayabilir...

Tahminde bulunucam varmı 12 haftalık burda

Eklentiler

• 20191122_233813.webp
    37 KB · Görüntüleme: 59
arkadaşlar merhaba, kafa karışıklığı olmasın diye doktorumun kesin cinsiyet belirtmesini bekledim. Bugün doktorum cinsiyetine erkek dedi.
öncelikle burada fikrini aldığım yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Kendi yaptıklarıma gelince
Öncelikle bir kızım var, bir kızım daha olsa yine çok mutlu olurum psikolojisiyle girdim işe.erkek bebeğe şartlanmadım. Hatta kesin yine kızım olur gözüyle bakıyordum..
1) diyete uyamadım
2) pikten 12 saat sonra ilişki oldu (silikleşmişti biraz)
3) erken yumurtlama oldu, sağ tarafım ağrıyordu
4) 2 ay öncesinde kadın doğumcuya gidip kontrol oldum ve fitil verdi (neopenetran) onu kullandım
5) ilişki anında dolunay yoktu, bioritim uymuyordu, çin takvimi bazı sitelerde kız bazı sitelerde erkek gösteriyordu
6) tüm belirtilerim kız gösteriyordu, herkes kızın olacak diyordu, rüyalarımda gördüğüm şeyler kızı simgeliyordu ( hiç inanmamıştım sanırım oğlum olacağına)
Aklıma gelenler bunlar. Umarım birine faydam dokunur o da bana dua eder, benim buradakilere ettiğim gibi

Hayirli olsun canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh ❤

Hic bisey anlamadim. Benim gibi adet dongusu Ilan arkadasim da adetten sonra hamile kaldi oglu oldu. Hani bazen adetten atilmamis yumurta kaliyor da adet sonra hamile kalabiliyormus ya ...
Vall cnm bilmiyorum ki erken yumurtalama falan değil olmuştur bilmiyorum.

Gözün aydın olsun canim benim çok sevindim. Deneme bir kere mi oldu? Piklerin kaç gün sürüyor? Karbonatlı su içtin mi? Dualarım seninle canım seninde duaların benimle ve burada isteyen arkadaşlarla olsun.

Canim gozun aydin. Cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah.

Saglicakla al kucagina canim cok sevindim. Darisi bizlere insAllah Piklerin kac saat sürüyor canim ve testin biraz siliklesince mi oldu iliski?

Hayril Hayırlı olsun canm aynen bu da kesin kiz olacak diyordun ayni belirtileri yasiyorum demistin rabbim gonlune gore vermis darisi bana ve tum isteyenlere olsun insllah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bana ve burada isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…