- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.061
Aynen valla doğru söylüyorsun bende dellendim an öyle güzel şeyler hayal ediyorum bi an önce olsun bitsin doğsun diyorum sanki olmuşta tutmuşda erkek tutmuş ben doğumu falan düşünüyorum. Hayal kırıklığı yaşamak da var. Allah en iyisini bilendir ben sabredeyim en iyisi.Sabir et kiz daha dogru duzgun gormedin yumurtlamaniocagi bekle hatta subatta olur dönüşü yok canm sabir et rabbim oglani nasip etsin
Aynen canim sabirli ol bilinçli hareket et nasbinde ne varsa o olacak ama en azindan herseyi denedim dersin pismanlik fayda etmiyor biliyorsun sen kuluçkaya yat yumurtalarina bakAynen valla doğru söylüyorsun bende dellendim an öyle güzel şeyler hayal ediyorum bi an önce olsun bitsin doğsun diyorum sanki olmuşta tutmuşda erkek tutmuş ben doğumu falan düşünüyorum. Hayal kırıklığı yaşamak da var. Allah en iyisini bilendir ben sabredeyim en iyisi.
Böğrüme taş basıp oturayım da yumurtamı takip edeyim
Öyle yapayım en iyisiAynen canim sabirli ol bilinçli hareket et nasbinde ne varsa o olacak ama en azindan herseyi denedim dersin pismanlik fayda etmiyor biliyorsun sen kuluçkaya yat yumurtalarina bak
ben bu ay yapmayacam ama bana güvenip neym yapma haDesene hemen hemen beraber yumırtlayacazacep bende bu ay mı yapsam
Yok karar verdim ocaktan dönmeyecem Bi dahaki adetim bitsin o zmn deneyecemben bu ay yapmayacam ama bana güvenip neym yapma ha
RABBİM şifasını versin inşallah burnunu açmayı ihmal etmeKızlar küçük kızım çok hasta dünden beri ateşi inmiyor
Gece kalktı anne sıcakk dedi ateşine baktım yanıyorrr. Yatmadık ateşinden
Hala öyle ne yaptıysak inmedi dua edin kuzuma
Tmm Saol cnm Allah razı olsunRABBİM şifasını versin inşallah burnunu açmayı ihmal etme
Allah sifa versin Inşallah kuzuyaKızlar küçük kızım çok hasta dünden beri ateşi inmiyor
Kizimda kayısı görüyordum sürekli ama suanki hamileligimde hem kiza yorulan hem erkege yorulan rüyalar görüyorumHerkese merhaba erkek veya kiz bebek bekleyenler rüyanızda hangi meyveleri görmüştünüz genelde bazı meyve ler cinsiyete yorarlar ya ben üst üste aynı rüyaları görüyorum 11 haftalık hamileyim Allahim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bende kızım da erik salatalık görmüştüm bunda da sürekli salatalık arada erik görüyorum acaba aslı var mı rüyaların genelde kime sorsam çıkıyor ama hala bir umut diyorumKizimda kayısı görüyordum sürekli ama suanki hamileligimde hem kiza yorulan hem erkege yorulan rüyalar görüyorum
Tutmayan da var cnm ama önemli olan 6.7.haftalarda duyulan doğru çıkıyor deniliyor sonraki haftaların pek doğruluğu yokmuş öyle duymuştumKizlar ben ilk 7. Haftada gittiğimde bebeğin kalbi dakikada 110 atıyordu ama 9 haftalikken gittiğimde 170 atiyordu Bu kalbin cinsiyetle bi alakasi var mi Varsa ben hangisini baz alacam Öğrenmeye az kalınca beni bi telaşe bi heyecan basti Dua edin ne olur
Kese konumu kalp sayısı senin nasıl canımTutmayan da var cnm ama önemli olan 6.7.haftalarda duyulan doğru çıkıyor deniliyor sonraki haftaların pek doğruluğu yokmuş öyle duymuştum
Geçmiş olsun canm sağlığına kavussun tezelden yavrunKızlar küçük kızım çok hasta dünden beri ateşi inmiyor
Rabbim sifa versin insAllahKızlar küçük kızım çok hasta dünden beri ateşi inmiyor
Ben 3 kizimda da kayisi gordum.Herkese merhaba erkek veya kiz bebek bekleyenler rüyanızda hangi meyveleri görmüştünüz genelde bazı meyve ler cinsiyete yorarlar ya ben üst üste aynı rüyaları görüyorum 11 haftalık hamileyim Allahim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Kalp atimi ile bilgim yok ama insAllah gonlundekidir. Hayir ve sagliklaKizlar ben ilk 7. Haftada gittiğimde bebeğin kalbi dakikada 110 atıyordu ama 9 haftalikken gittiğimde 170 atiyordu Bu kalbin cinsiyetle bi alakasi var mi Varsa ben hangisini baz alacam Öğrenmeye az kalınca beni bi telaşe bi heyecan basti Dua edin ne olur
Herkese merhaba erkek veya kiz bebek bekleyenler rüyanızda hangi meyveleri görmüştünüz genelde bazı meyve ler cinsiyete yorarlar ya ben üst üste aynı rüyaları görüyorum 11 haftalık hamileyim Allahim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?