- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.101
Canim hakkında hayirlisi olsun dr gidip catladigini da görmüştün insllah tutmustur ama 15 uzeri gebelik var diye biliyorum ewde test yaptin mi pekiKızlar iyi akşamlar beni tanıyanlar biliyogeçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi olmuştum bugün kan verdim beta hcg 7.42 çıktı ? Sizce gebelik var mı ? Bu değer çıkan var mı ?
Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallahKese konumu kızımda daha yuvarlaktı cnm ama şimdiki bebeğimde fasulye gibi uzun kesesi ,ama kızımda 5 haftalıkken gittim boş kese usg resmi vermişti ve 8 haftalıkken gitmiştim kızımda ayda 1 kez çağırırdı şimdiki gebeliğimde2 haftada bir gidiyorum ikinci gebeliğimzor geçiyor ağrılar filan 5 haftalıkken ,7 haftalıkken,9 haftalıkken,11 haftalıkken gittim 7 haftalikken kesenin sağındaydı bebeğim 9 da da sola geçmişti yani kızımla aynı yerde tutunmuş aslında çünkü kızımda da sağ tarafımdaydı ikinci bebeğim de de sağdan bakıyor doktor bende ağrıları sağdan hissediyorum zaten ama çoğu belirti kızımla aynı hayırlısı olsun inşallah gönül iki meyveden de olsun istiyor inşallah olur allahın izniyle
Canim catlatma ignesinin icinde hcg varmis diye biliyorum. En dogru sonucu 2 gun sonra kan testi yaptirirsan anca anlayabilirsin. Rabbim gonlune gore versin insAllahKızlar iyi akşamlar beni tanıyanlar biliyogeçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi olmuştum bugün kan verdim beta hcg 7.42 çıktı ? Sizce gebelik var mı ? Bu değer çıkan var mı ?
Yumurta çatladıktan sonra mı ilşki oldu acabaKızlar iyi akşamlar beni tanıyanlar biliyogeçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi olmuştum bugün kan verdim beta hcg 7.42 çıktı ? Sizce gebelik var mı ? Bu değer çıkan var mı ?
Evet tam 36 saat sonra .Yumurta çatladıktan sonra mı ilşki oldu acaba
Amiiin inşallah hepimizin gönlünden geçen sağlıklı hayırlı şekilde kucağında olsun inşallah...Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah
Anladım canım bende klomen tedavisindeydim iki gün süren yumurtlama bi günde bitti o yüzde çatlamadan sonra ilişki oldu tutarmı bilmiyorumEvet tam 36 saat sonra .
Benim oldu tuttu galiba bakalım pazartesi sonucaAnladım canım bende klomen tedavisindeydim iki gün süren yumurtlama bi günde bitti o yüzde çatlamadan sonra ilişki oldu tutarmı bilmiyorum
Yarin
Benim de kucuk kızım öyle atesli valla. Sezon başladı. Kızım gece yatmadı burnu tıkalıKızlar küçük kızım çok hasta dünden beri ateşi inmiyor
Gece kalktı anne sıcakk dedi ateşine baktım yanıyorrr. Yatmadık ateşinden
Hala öyle ne yaptıysak inmedi dua edin kuzuma
Nedense bende öyle hep hissediyorum sanki ben erkek bebek yapamıyorum gibi hissediyorumBenşmde 2 ve sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum nedense
Cnm sen akıntı olduktan sonra oldu deil mi kaç saat sonra ilişki oldu akıntı durumu nasıldı. Anladın mı yumurtanın çatladığınıBenim oldu tuttu galiba bakalım pazartesi sonuca
Kız dün acile götürdük şimdi iyi çok şükür deee hastalık gitmeden benle ablasına da bulaştırdı öyle iyileşti. Şimdi benle büyük kızım yataktayız salya sümük peçete yetişmiyorYarin
Benim de kucuk kızım öyle atesli valla. Sezon başladı. Kızım gece yatmadı burnu tıkalı
Canım ya amcamı ve eşimin babannesini kaybettik giremedim çok yoğun geçti günler
Canım hayır olsun inşAllahKızlar bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Gebelik testi yaptım pozitifti çok sevinmiştim yaşasın oğlum geliyor dedim emindim yani erkek olduğuna ama daha yeni hamileydim. İçşn rahat değildi bşr yane daha yaptım bir tane daha yaptım hepsinde pozitifti. Sonra kuaföre gittim sanırım düğünümüz vardı makyaj fakan yaptım süslendim. Nerdryse 1 haftadır gebelik le ilgili rüyalar görüyorum hayrolsun inşallah. @Ceymiceyn @899eylulgelini @3 cicek annesi @arlo ve diğer kızlar. Hele bi yorumlayın
Ya başın sağolsun mekanları cennet olsun inşallahCanım ya amcamı ve eşimin babannesini kaybettik giremedim çok yoğun geçti günler
Peşpeşe vefat ettiler yoksa aklıma geldiniz hep
Maşallah bizede nasip olur inşallah.Canım hayır olsun inşAllah
Bende hamile kalmadan önce rüyamda test yapıyordum pozitifti ama cinsiyetini bilemiyordum
Birazda bilinçaltı sanırım
Simgesel rüyalar daha belirleyici oluyor mesela ben çok güzel bi ayva görmüştüm
Güzel yüzlü erkek bebek demekmiş öyle de oldu çok şükür
Basin sagolsun canim. Rabbim sabirlar versin insAllah.Canım ya amcamı ve eşimin babannesini kaybettik giremedim çok yoğun geçti günler
Peşpeşe vefat ettiler yoksa aklıma geldiniz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?