Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bebeğin Cinsiyetini kadın belirlemiyor ki... Erkekte bulunan spermlerin yarısı y yarısı x’i taşıyor (kadın için xx, erkek için xy basit biyoloji) kadındaki yumurta da x’i taşıyor. Yani y spermi döllerse erkek x döllerse kız çocuk oluyor. Yapılan seksin zamanı vs ne gibi bir etki edebilir ki? Bahsettiğiniz zamanlama olayı sadece çocuk sahibi olma olasılığını arttırır, cinsiyeti değil. Bahsi geçen şunu yapın olur bunu yapın olur gibi şeylerin bilimsel bir dayanağı yok ama yüzde 50 işe yarıyorlar :) çünkü iki cinsiyet var. Yani amuda kalkarak da yapsanız %50 erkek çocuğunuz olur.

Kızlar iyi akşamlar beni tanıyanlar biliyo geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi olmuştum bugün kan verdim beta hcg 7.42 çıktı ? Sizce gebelik var mı ? Bu değer çıkan var mı ?
Canim hakkında hayirlisi olsun dr gidip catladigini da görmüştün insllah tutmustur ama 15 uzeri gebelik var diye biliyorum ewde test yaptin mi peki

Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah

Kızlar iyi akşamlar beni tanıyanlar biliyo geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi olmuştum bugün kan verdim beta hcg 7.42 çıktı ? Sizce gebelik var mı ? Bu değer çıkan var mı ?
Canim catlatma ignesinin icinde hcg varmis diye biliyorum. En dogru sonucu 2 gun sonra kan testi yaptirirsan anca anlayabilirsin. Rabbim gonlune gore versin insAllah

Yarin

Benim de kucuk kızım öyle atesli valla. Sezon başladı. Kızım gece yatmadı burnu tıkalı
Kız dün acile götürdük şimdi iyi çok şükür deee hastalık gitmeden benle ablasına da bulaştırdı öyle iyileşti. Şimdi benle büyük kızım yataktayız salya sümük peçete yetişmiyor

Canım hayır olsun inşAllah
Bende hamile kalmadan önce rüyamda test yapıyordum pozitifti ama cinsiyetini bilemiyordum
Birazda bilinçaltı sanırım
Simgesel rüyalar daha belirleyici oluyor mesela ben çok güzel bi ayva görmüştüm
Güzel yüzlü erkek bebek demekmiş öyle de oldu çok şükür

Maşallah bizede nasip olur inşallah.
Ben şuan adetim Bi dahaki adetten sonra deneme olacak inşallah dua et bana ve herkese

Kızlar hangi ovulasyon testini almamı öneriyorsunuz, hiçbirşey bilmiyorum, sizinle bende başarıcam 2 kızımdan sonra inşallah nasipse ben testleri şimdiden fırsat buldukça alıp stok yapmak istiyorum, kendimi tanımaya başlayınca çok şazım olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…