Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kaç haftalık oldun cnm. Ne zmn gidecen öğrenmeye valla bende çok merak ediyorum inşallah oğluşun tutunmuştur
10. Haftadayım canim 13. Haftada çağırdı doktor inşallah buraya oğlum oluyor yazmak nasip olur

Kese konumu kalp sayısı senin nasıl canım
Kese konumu kızımda daha yuvarlaktı cnm ama şimdiki bebeğimde fasulye gibi uzun kesesi ,ama kızımda 5 haftalıkken gittim boş kese usg resmi vermişti ve 8 haftalıkken gitmiştim kızımda ayda 1 kez çağırırdı şimdiki gebeliğimde2 haftada bir gidiyorum ikinci gebeliğimzor geçiyor ağrılar filan 5 haftalıkken ,7 haftalıkken,9 haftalıkken,11 haftalıkken gittim 7 haftalikken kesenin sağındaydı bebeğim 9 da da sola geçmişti yani kızımla aynı yerde tutunmuş aslında çünkü kızımda da sağ tarafımdaydı ikinci bebeğim de de sağdan bakıyor doktor bende ağrıları sağdan hissediyorum zaten ama çoğu belirti kızımla aynı hayırlısı olsun inşallah gönül iki meyveden de olsun istiyor inşallah olur allahın izniyle

Kızlar iyi akşamlar beni tanıyanlar biliyo geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi olmuştum bugün kan verdim beta hcg 7.42 çıktı ? Sizce gebelik var mı ? Bu değer çıkan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…