- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.081
Rabbim sifa versin insAllah
Geçmiş olsun canm sağlığına kavussun tezelden yavrun
Saolun kızlar Allah razı olsunAllah sifa versin Inşallah kuzuya
Kaç haftalık oldun cnm. Ne zmn gidecen öğrenmeye valla bende çok merak ediyorum inşallah oğluşun tutunmuşturAllah sifa versin Inşallah kuzuya
Amin canımKalp atimi ile bilgim yok ama insAllah gonlundekidir. Hayir ve saglikla
10. Haftadayım canim 13. Haftada çağırdı doktor inşallah buraya oğlum oluyor yazmak nasip olurKaç haftalık oldun cnm. Ne zmn gidecen öğrenmeye valla bende çok merak ediyorum inşallah oğluşun tutunmuştur
Ayy çok heyecanlı inşşşallah gönlündekini duyarsın. Bize de heves olur10. Haftadayım canim 13. Haftada çağırdı doktor inşallah buraya oğlum oluyor yazmak nasip olur
Ben bu hamileligimde de gördüm kayısıBen 3 kizimda da kayisi gordum.
Senin 1 kızın vardı deil mi. Çok unutkanım da10. Haftadayım canim 13. Haftada çağırdı doktor inşallah buraya oğlum oluyor yazmak nasip olur
Ay inşallah çok dua edin Sanki hiç oğlum olmayacak gibi bir his varAyy çok heyecanlı inşşşallah gönlündekini duyarsın. Bize de heves olur
İnanma rüyalara ya bence daha çok bilinçaltı onlarBen bu hamileligimde de gördüm kayısıama tüfek de gördüm Allah büyük inşallah gönlümüzdekileri nasip eder
Yok canım 2 kızım varSenin 1 kızın vardı deil mi. Çok unutkanım da
Benim gibiiiii bende öyleAy inşallah çok dua edin Sanki hiç oğlum olmayacak gibi bir his var
Banada öyle geliyor canim da düşünmeden de edemiyorumİnanma rüyalara ya bence daha çok bilinçaltı onlar
Benşmde 2 ve sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum nedenseYok canım 2 kızım var
Inşallah o his bizi yanıltırBenim gibiiiii bende öyle
En iyisi düşünmemek kendimizi kıza hazırlamak doktor erkekler deyince o anki mutluluk bence tarif edilemezBanada öyle geliyor canim da düşünmeden de edemiyorum
Inşallah Rabbim bizede salih evlat tattırırBenşmde 2 ve sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum nedense
Zaten öyle yapıyorum canim Kendimi daha çok kiza hazırladımEn iyisi düşünmemek kendimizi kıza hazırlamak doktor erkekler deyince o anki mutluluk bence tarif edilemez
İnşallah tersini duymak nasip olur bol dua etZaten öyle yapıyorum canim Kendimi daha çok kiza hazırladım
Kese konumu kızımda daha yuvarlaktı cnm ama şimdiki bebeğimde fasulye gibi uzun kesesi ,ama kızımda 5 haftalıkken gittim boş kese usg resmi vermişti ve 8 haftalıkken gitmiştim kızımda ayda 1 kez çağırırdı şimdiki gebeliğimde2 haftada bir gidiyorum ikinci gebeliğimzor geçiyor ağrılar filan 5 haftalıkken ,7 haftalıkken,9 haftalıkken,11 haftalıkken gittim 7 haftalikken kesenin sağındaydı bebeğim 9 da da sola geçmişti yani kızımla aynı yerde tutunmuş aslında çünkü kızımda da sağ tarafımdaydı ikinci bebeğim de de sağdan bakıyor doktor bende ağrıları sağdan hissediyorum zaten ama çoğu belirti kızımla aynı hayırlısı olsun inşallah gönül iki meyveden de olsun istiyor inşallah olur allahın izniyleKese konumu kalp sayısı senin nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?