Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim takip yapmak icin innovita alabilirsin. Deneme yapicagin zaman miratec alsan iyi olur.

Evde test yaptım böyle çıktı kızlar ? Çizgi beyaz gibi demi

Eklentiler

• E5C2F5E8-D351-42F6-9673-C1E7D199F912.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 65
Çok geçmiş olsun canım. Bende daha yeni hastaneden geldim. Büyük kızım evde babasıyla kaldı bizde acile gittik. ilaclarimizi aldık eve geldik. Neyseki tatile az kaldı.

Prensesim2016 cnim nerelerdesin özlettin kendini inseAllah güzel haberle dönersin duam seninle
Canim valla bisureligine uzak kalmak istedim sadece iyi geldi biraz ama hamile degilim onu soracak olursaniz olmuyo maalesef @zeynoc rahim fipmi cektirdikten sonra hamile kalirsin dedi☺ 12 ekimde rahim filmi de cektirdim tupler kanallar acik rahimde sikimti yoktu doktor herseyin gayet iyi dedi bu seferde adet surem baya uzadi 48. Gun adet oldum yani ben bu duzensizlikle napcam bipmiyrm hangi ilaci kullandiysam bos duzene girmiyo biturlu neyse iste filmden sonra 2 3 ay bekleyin dedi dr ama ben ilk adetimi zaten gec gordum bu ikinci adetimde hast.gidip asilamaya gececez artik pes etmek yok herturlu yola devam inss rabbim guc kuvvet verdigi surece yikilmiycam ayaktaym inss

Ooooooooo kimler gelmişş prenses gelmişş hoş gelmişş valla kız yokluğun belliydi nie girmedin kız. Valla cnm K Khvekokusu20 doğum yaptı iwashereonce doğum yaptı E Elif eylul hira doğum yaptı Asice hamile bikaç hafta sonra cinsiyet öğrenecek 8 899eylulgelini hamile bebeği kız.. ben 3 cicek annesi arlo mimiraculum takip sürecindeyiz falan aklıma gelenler bunlar

Kızlar merhaba, beslenme konusunda kafama takılan birşey var.
Başarılı olanlar et tüketmişler miydi? Beslenmemizde eti bulundurmalı mıyız bulundurmamalı mıyız? iwashereonce senin bu süreçteki beslenme tarzın nasıldı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…