- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.121
Canim takip yapmak icin innovita alabilirsin. Deneme yapicagin zaman miratec alsan iyi olur.Kızlar hangi ovulasyon testini almamı öneriyorsunuz, hiçbirşey bilmiyorum, sizinle bende başarıcam 2 kızımdan sonra inşallah nasipseben testleri şimdiden fırsat buldukça alıp stok yapmak istiyorum, kendimi tanımaya başlayınca çok şazım olacak sanırım
Çok saol canımCanim takip yapmak icin innovita alabilirsin. Deneme yapicagin zaman miratec alsan iyi olur.
Kaç günde bir adet oluyorsun cnm.Çok saol canımtakibimi bile nasıl yapacağımı bilmiyorum, nasıl neye göre yapicam vs vs... Lafamda delii sorularrrr
Canim sen testi alinca yaz yardimci oluruz insAllahÇok saol canımtakibimi bile nasıl yapacağımı bilmiyorum, nasıl neye göre yapicam vs vs... Lafamda delii sorularrrr
Başınız sağolsun canımCanım ya amcamı ve eşimin babannesini kaybettik giremedim çok yoğun geçti günler
Peşpeşe vefat ettiler yoksa aklıma geldiniz hep
Çok geçmiş olsun canım. Bende daha yeni hastaneden geldim. Büyük kızım evde babasıyla kaldı bizde acile gittik. ilaclarimizi aldık eve geldik. Neyseki tatile az kaldı.Kız dün acile götürdük şimdi iyi çok şükür deee hastalık gitmeden benle ablasına da bulaştırdı öyle iyileşti. Şimdi benle büyük kızım yataktayız salya sümük peçete yetişmiyor
Basınız sağ olsun canimCanım ya amcamı ve eşimin babannesini kaybettik giremedim çok yoğun geçti günler
Kiz korkmayin bisure buralarda degildim evet ama korkulacak bisi yok baya sayfa birikmis okuyamaycgm maalesef sizler nasilsiniz hepiniz iyisinizdir insallah varmi iyi haberler sen anlat kizz
Canim valla bisureligine uzak kalmak istedim sadece iyi geldi birazPrensesim2016 cnim nerelerdesin özlettin kendini inseAllah güzel haberle dönersin duam seninle
Yaptı canim@zeynoc dogum yaptimi acaba
Basin sagolsun canimCanım ya amcamı ve eşimin babannesini kaybettik giremedim çok yoğun geçti günler
Ooooooooo kimler gelmişş prenses gelmişş hoş gelmişşCanim valla bisureligine uzak kalmak istedim sadece iyi geldi birazama hamile degilim onu soracak olursaniz olmuyo maalesef @zeynoc rahim fipmi cektirdikten sonra hamile kalirsin dedi☺ 12 ekimde rahim filmi de cektirdim tupler kanallar acik rahimde sikimti yoktu doktor herseyin gayet iyi dedi bu seferde adet surem baya uzadi 48. Gun adet oldum yani ben bu duzensizlikle napcam bipmiyrm hangi ilaci kullandiysam bos duzene girmiyo biturlu neyse iste filmden sonra 2 3 ay bekleyin dedi dr ama ben ilk adetimi zaten gec gordum bu ikinci adetimde hast.gidip asilamaya gececez artik pes etmek yok herturlu yola devam inss rabbim guc kuvvet verdigi surece yikilmiycam ayaktaym inss
Doğum yaptı Bi süreliğine hesabını kapattı bebeğiyle daha iyi ilgilenmek için@zeynoc dogum yaptimi acaba
Ceymiceynin amcası ve eşinin babannesini kaybettiKimin akrabasi ölmüş anlamadim ama allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun ins
Biz eti çok tukettik canımKızlar merhaba, beslenme konusunda kafama takılan birşey var.
Başarılı olanlar et tüketmişler miydi? Beslenmemizde eti bulundurmalı mıyız bulundurmamalı mıyız?iwashereonce senin bu süreçteki beslenme tarzın nasıldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?