- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.321
Kuzum valla ben soz veremem.Kızlar uyumazsınz deil mi
İnşallah uyumazsın uyusanda sabah bak bişi olmaz. deneme ayı olsa asla yatırman hiç birinizi ona göreKuzum valla ben soz veremem.insAllah uyumam
Deneme olsaydi yatmazdim bende.İnşallah uyumazsın uyusanda sabah bak bişi olmaz. deneme ayı olsa asla yatırman hiç birinizi ona göre
Bide internetim belki sabaha kalmaz çok az kalkmış inşallah bitirmem şimdilik eşime bağlanmışım
Yok canim ayaktayız dahaKızlar uyumazsınz deil mi
Deneme olsaydi yatmazdim bende.dedigin gibi uyursamda sabah bakarim.
Yok canim ayaktayız daha
Teşekkür ederim canım benim 9. Gün oluyor bende testlerimi sipariş verdim eczaneden başlarım insallahBence adetin biter bitmez 2 gün sonrasında başla derim kaçırma diye
Eczaneden mi pahalıdır kız ordanTeşekkür ederim canım benim 9. Gün oluyor bende testlerimi sipariş verdim eczaneden başlarım insallah
Evet canim çok pahalı ama ben bu teste alıştım ondan yapacak bir şey yok 20 tane aldım insallah yeterEczaneden mi pahalıdır kız ordan
20 tane kaç TL. Ben sordum 5 li 35 tlydi sankiEvet canim çok pahalı ama ben bu teste alıştım ondan yapacak bir şey yok 20 tane aldım insallah yeter
Canim ben Türkiye’de yaşamıyorum.20 tane kaç TL. Ben sordum 5 li 35 tlydi sanki
Insllah canm dunyaya gelen sewilmez mi hic rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insllahcanim o Migroplara inat kızını cokkk ama sev çok iyi yetiştir herkes imrenerek baksın çatlat onları sende
Erken adet olmussun yumrutlamanda erken olur bencede 2-3 gun icinde baslaYa kızlar ben bu ay 4 gün önce adet oldum. Yanı 28 günde bir oluyorum ama bu ay 24 günde bir oldum sizce testimi ne zaman yapmaya başlayayım
Sen emin misin c ile t nin yerindenYaklaştık 20 dakka önce içtim su
Kızz hoş geldiinnnErken adet olmussun yumrutlamanda erken olur bencede 2-3 gun icinde basla
He he sağdaki T koyu olan c ben ters tutmuşumSen emin misin c ile t nin yerinden
Ama koyulasma baslamis dedigim gibi kiz ben zaten buradaydım bugun aralikliHe he sağdaki T koyu olan c ben ters tutmuşum
Ha o zmn rahatsın bende kocayı uğurladım ama uykuyaAma koyulasma baslamis dedigim gibi kiz ben zaten buradaydım bugun aralikliyinede hos buldum kocayi işe yol ettim anama geldim
Sabah iş olmasa daha rahat olacamdaHa o zmn rahatsın bende kocayı uğurladım ama uykuyaçocuklar desen çoktan mest olmuş düğünden gelir gelmez uyudular kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?