Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
adetin bittigi gun ki iliskiden hamile kaldım,beebgin kesedeki durus yerine kadar erkegi gisteriyodu tüm oklar :)
daha önce de yazmıştım bu konuya belli olsun cinsiyet yazarım size diye :)
kızım oluyor nasipse ... :)
Hayrilisi olsun canm bende de cogu belirti erkekti sozde ama hicbir belirtiye inancım kalmadi benim bunyeye gore değişiyor bi kiside tutan digerinde tutmuyor ya bide iki secenek var ya tutacak ya tutmayacak inanmamak umut baglamamak en iyisi

Aynen canım sen nub lese kafa hepsi erkekti bizce ama nasip te kız varmış ikinciye inşallah nasip olur

Ta
Nasip ya baska birsey degil pikken silikken esitken hepsinde kizi olanda var oglu olanda var
Tabiki öyle. Ama sakın kız oldu diye üzülme. Tırnağını bile dünyaya değişmeyeceğin annesinin prensesi var karnında hayırlısı buymuş demek

Ta

Tabiki öyle. Ama sakın kız oldu diye üzülme. Tırnağını bile dünyaya değişmeyeceğin annesinin prensesi var karnında hayırlısı buymuş demek
Yok canim alistim artik uzulmuyorum rabbim bana anne olmayi bu muziceyi yasamayi nasip etmis ilkde nankör oluyoruz ama baskilar yuzunden mikrop insanlar yuzunden oluyor o da

Benim bildiğim kadarıyla İstanbul da yapmazlar ama Kıbrıs’ta yapıyorlar. Ama orası da tam ticarethane gibi işliyor. Bence Allah’a sığın ve testle takip yap.

Yok canim alistim artik uzulmuyorum rabbim bana anne olmayi bu muziceyi yasamayi nasip etmis ilkde nankör oluyoruz ama baskilar yuzunden mikrop insanlar yuzunden oluyor o da
canim o Migroplara inat kızını cokkk ama sev çok iyi yetiştir herkes imrenerek baksın çatlat onları sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…