- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.281
Hayrilisi olsun canm bende de cogu belirti erkekti sozde ama hicbir belirtiye inancım kalmadi benim bunyeye gore değişiyor bi kiside tutan digerinde tutmuyor ya bide iki secenek var ya tutacak ya tutmayacak inanmamak umut baglamamak en iyisiadetin bittigi gun ki iliskiden hamile kaldım,beebgin kesedeki durus yerine kadar erkegi gisteriyodu tüm oklar :)
daha önce de yazmıştım bu konuya belli olsun cinsiyet yazarım size diye :)
kızım oluyor nasipse ... :)
Aynen canım sen nub lese kafa hepsi erkekti bizce ama nasip te kız varmış ikinciye inşallah nasip olurHayrilisi olsun canm bende de cogu belirti erkekti sozde ama hicbir belirtiye inancım kalmadi benim bunyeye gore değişiyor bi kiside tutan digerinde tutmuyor ya bide iki secenek var ya tutacak ya tutmayacak inanmamak umut baglamamak en iyisi
Aynen canım sen nub lese kafa hepsi erkekti bizce ama nasip te kız varmış ikinciye inşallah nasip olur
[/Q3UOTE] amin canm insllah bi bunu dogurayim ikinciyi yapcam
Pikden sonra oldu canm esit gibiye yakindi 2 degil 3 iliski olduHele bunu Bi halletbenim hala bi umudum var yalnız ama sen pikken yapmıştın dimi kız bide iki ilişki olmuştu değil mi
8 899eylulgelini
E maşallah daha ne olsunPikden sonra oldu canm esit gibiye yakindi 2 degil 3 iliski oldu
Nasip ya baska birsey degil pikken silikken esitken hepsinde kizi olanda var oglu olanda varE maşallah daha ne olsun
Tabiki öyle. Ama sakın kız oldu diye üzülme. Tırnağını bile dünyaya değişmeyeceğin annesinin prensesi var karnında hayırlısı buymuş demekNasip ya baska birsey degil pikken silikken esitken hepsinde kizi olanda var oglu olanda var
Yok canim alistim artik uzulmuyorum rabbim bana anne olmayi bu muziceyi yasamayi nasip etmis ilkde nankör oluyoruz ama baskilar yuzunden mikrop insanlar yuzunden oluyor o daTa
Tabiki öyle. Ama sakın kız oldu diye üzülme. Tırnağını bile dünyaya değişmeyeceğin annesinin prensesi var karnında hayırlısı buymuş demek
Yok canim alistim artik uzulmuyorum rabbim bana anne olmayi bu muziceyi yasamayi nasip etmis ilkde nankör oluyoruz ama baskilar yuzunden mikrop insanlar yuzunden oluyor o da
Aynen canım nasipte ne varsa o geliyoNasip ya baska birsey degil pikken silikken esitken hepsinde kizi olanda var oglu olanda var
Koyulasma baslamis canm 10 gibi sivi almadiysan tekrar yap derim
Benim bildiğim kadarıyla İstanbul da yapmazlar ama Kıbrıs’ta yapıyorlar. Ama orası da tam ticarethane gibi işliyor. Bence Allah’a sığın ve testle takip yap.Arkadaşlar bir şey danışıcm 2 kızım var ve 42 yaşındayım acaba İstanbul da cinayete bağlı tüp bebek yaptırabilirmiyim? Yardımcı olurlar mı? Sonuçta yaşım ileri ve zaten 2 kızım var ne dersiniz?
canim testin pik yapmış sımdı çok dikkatli yapman lazım. Kaç saat sonra çatlayacak
Aynen sana katılıyoru. Bir arkadaş yazmıştı tam 4 iliski ile oğlu olmustu. Nasipten ötesi yokmuş gerçekten.Nasip ya baska birsey degil pikken silikken esitken hepsinde kizi olanda var oglu olanda var
Benimde ardksim düşük yapti sonrasında iki günde bi denedi oglu oldu sozde sık iliski ile kiz olur ama nasipde olunca oluyorAynen sana katılıyoru. Bir arkadaş yazmıştı tam 4 iliski ile oğlu olmustu. Nasipten ötesi yokmuş gerçekten.
canim o Migroplara inat kızını cokkk ama sev çok iyi yetiştir herkes imrenerek baksın çatlat onları sendeYok canim alistim artik uzulmuyorum rabbim bana anne olmayi bu muziceyi yasamayi nasip etmis ilkde nankör oluyoruz ama baskilar yuzunden mikrop insanlar yuzunden oluyor o da
Aynen valla öyle katılıyorum artık gerçekten kabullenip sevmek lazımBenimde ardksim düşük yapti sonrasında iki günde bi denedi oglu oldu sozde sık iliski ile kiz olur ama nasipde olunca oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?