- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.301
Yok cnm pik değil daha. Burda pik mi görünüyor T c den açıkcanim testin pik yapmış sımdı çok dikkatli yapman lazım. Kaç saat sonra çatlayacak
Yaklaştık 20 dakka önce içtim suKoyulasma baslamis canm 10 gibi sivi almadiysan tekrar yap derim
Ben sanki pik gibi gördüm ama o zaman yakın bence yarın dimiYok cnm pik değil daha. Burda pik mi görünüyor T c den açık
Koyu olan taraf c çizgisi sağdaki T oluyor.Ben sanki pik gibi gördüm ama o zaman yakın bence yarın dimi
Bence adetin biter bitmez 2 gün sonrasında başla derim kaçırma diyeYa kızlar ben bu ay 4 gün önce adet oldum. Yanı 28 günde bir oluyorum ama bu ay 24 günde bir oldum sizce testimi ne zaman yapmaya başlayayım
Canim adetin kac gun suruyoYa kızlar ben bu ay 4 gün önce adet oldum. Yanı 28 günde bir oluyorum ama bu ay 24 günde bir oldum sizce testimi ne zaman yapmaya başlayayım
Canim yarin yaparsanda sabah erken kalk ilk idrarini yap bi cay bardagi su ic saat 11 gibi test yapKoyu olan taraf c çizgisi sağdaki T oluyor.
Yarın yapiyim en iyisi yada uykuya dalmasam 12 gibi falan yaparım
Su içiyim mi normalde içmeden yapıyorumCanim yarin yaparsanda sabah erken kalk ilk idrarini yap bi cay bardagi su ic saat 11 gibi test yap
Ic canimSu içiyim mi normalde içmeden yapıyorum
TmmIc canim
bence yatmadan yap bir tane dahaKoyu olan taraf c çizgisi sağdaki T oluyor.
Yarın yapiyim en iyisi yada uykuya dalmasam 12 gibi falan yaparım
Kız dayanıp yatmazsambence yatmadan yap bir tane daha
7 gün sürüyor bugün sadece lekelenme tarzında varCanim adetin kac gun suruyo
Kız dayanıp yatmazsambugün düğün vardı bide yorgunum bşde baktın yatmışım
Canim 9. Gunu baslayabilirsin.7 gün sürüyor bugün sadece lekelenme tarzında var
Teşekkür ederim canım benimCanim 9. Gunu baslayabilirsin.
Rica edrim canim ne demek.Teşekkür ederim canım benim
Kızlar uyumazsınz deil miRica edrim canim ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?