Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla kadınlar olmasa erkekler hiçbişeye yaramıyor. Helal olsun kadınlara bee☺❤
Valla sadece işte calisiyor çoğu genelleme yapmiyimde kadina sanki calismiyo gibi bakiyor ki cewrede boyle ewin temiz olacak camasir bulasik olmucak derli toplu olacak yoksa aaa ne duznsiz kadin oluyorsun

Valla sadece işte calisiyor çoğu genelleme yapmiyimde kadina sanki calismiyo gibi bakiyor ki cewrede boyle ewin temiz olacak camasir bulasik olmucak derli toplu olacak yoksa aaa ne duznsiz kadin oluyorsun
Sorma işten gelip kumandaya sarılmayı bilirler sadece

Mrb benimde iki prensesim var . Ilk defa ovulasyon takibi ile bu ay deneme yaptık sat 24 kasım pik olduğu gün 3 aralık bat20 aralık.. beklemedeyim..cok araştırdım birşeyler yaptım kendimce allah büyük çok seviyorum erkek çocuklarını kızlarım canım hele büyük kızım arkadaşım..ama işte nasip bakalım köprüden önce son çıkış benimki burada yazdiklarinizi okudum paylaşım yapabiliriz diye katılmak istedim..herkese MeRhABa

Holgeldin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Sen neler yaptın mesela diyet falan başka Bişey. Benimde bat 24 Aralık adetim bekliyorum sonra deneme olacak Allah izin verirse nerdeyse beraberiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benşnde iki kızm var

Pikken mi deneme oldu nie ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…