- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.241
Öylemi tamam pazartesi Bi uğrarımyok canım idrar tahlili ile bakıyorlar ya ondan bahsediyorum lökosit, eritrosit falan
bilmiyorum ki birileri yazmış diye kullandım bende ne ise yarıyor bilmiyorumE iyide kızlar zaten bu biokadın fitili enfeksiyonuda geçirmiyor mu
Efendim sekerim
Belki y spermini öldürüyor ne diye bilmeden kullanıyonbilmiyorum ki birileri yazmış diye kullandım bende ne ise yarıyor bilmiyorum
Vaayy jet hızı cevapEfendim sekerim
Yemek yapiyom napimm çalış çalış gel bide yine sanki calismamis gibi tum ew isini yapVaayy jet hızı cevapnasılsın bebeğim napıyon ☺
Eşin napıyo oda yardım etse ya. Hamile halinle tobe tobee. Kızdım enişteyeYemek yapiyom napimm çalış çalış gel bide yine sanki calismamis gibi tum ew isini yap
Daha gelmedi ewde olsada yemekden anlamaz iyi bol karistirma isi yapar cocuk gibiEşin napıyo oda yardım etse ya. Hamile halinle tobe tobee. Kızdım enişteye
Valla kadınlar olmasa erkekler hiçbişeye yaramıyor. Helal olsun kadınlara beeDaha gelmedi ewde olsada yemekden anlamaz iyi bol karistirma isi yapar cocuk gibi
Valla sadece işte calisiyor çoğu genelleme yapmiyimde kadina sanki calismiyo gibi bakiyor ki cewrede boyle ewin temiz olacak camasir bulasik olmucak derli toplu olacak yoksa aaa ne duznsiz kadin oluyorsunValla kadınlar olmasa erkekler hiçbişeye yaramıyor. Helal olsun kadınlara bee☺❤
Sorma işten gelip kumandaya sarılmayı bilirler sadeceValla sadece işte calisiyor çoğu genelleme yapmiyimde kadina sanki calismiyo gibi bakiyor ki cewrede boyle ewin temiz olacak camasir bulasik olmucak derli toplu olacak yoksa aaa ne duznsiz kadin oluyorsun
Nolduu kizzz
Bişey olmadı sabahtan girmediniz buralarda tek başıma takılıyorumNolduu kizzz
Hercai var hercaiBişey olmadı sabahtan girmediniz buralarda tek başıma takılıyorum
Ne hercaiymş arkadaş ben kocamla arka sokaklar izliyorumHercai var hercai
Holgeldin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Sen neler yaptın mesela diyet falan başka Bişey. Benimde bat 24 Aralık adetim bekliyorum sonra deneme olacak Allah izin verirse nerdeyse beraberiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benşnde iki kızm varMrb benimde iki prensesim var . Ilk defa ovulasyon takibi ile bu ay deneme yaptık sat 24 kasım pik olduğu gün 3 aralık bat20 aralık.. beklemedeyim..cok araştırdım birşeyler yaptım kendimceallah büyük çok seviyorum erkek çocuklarını kızlarım canım hele büyük kızım arkadaşım..ama işte nasip bakalım köprüden önce son çıkış benimki burada yazdiklarinizi okudum paylaşım yapabiliriz diye katılmak istedim..herkese MeRhABa
Pikken mi deneme oldu nie kiMrb benimde iki prensesim var . Ilk defa ovulasyon takibi ile bu ay deneme yaptık sat 24 kasım pik olduğu gün 3 aralık bat20 aralık.. beklemedeyim..cok araştırdım birşeyler yaptım kendimceallah büyük çok seviyorum erkek çocuklarını kızlarım canım hele büyük kızım arkadaşım..ama işte nasip bakalım köprüden önce son çıkış benimki burada yazdiklarinizi okudum paylaşım yapabiliriz diye katılmak istedim..herkese MeRhABa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?