- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.281
Yumurtlama gününden çok geçince kız oluyır evet ortam asidikleşiyorEvet o şekilde deneyenlerde var ancak sperm sorunu olan kişilerde uygulaniyor o yöntem ben küçük kızımda ovi test kullanmadım ama yumurtlama günüm az çok biliyordum belirttim yüksek oluyor ama bu durumu bilmiyordum hatta yumurtlama günüm geçti diyerek nasılsa kalmam zor dedim ilaç almadım..ertesi gün hapı.. kasıkağrım vs oldu çok fazla aynen dediğin siliklesme zamanına denk geldi anlayacagin
Ayy korkutma beniHiç odaklanamiyon ki aklında Deli sorular ben orgazm bile olmadım sıkıntıdan
Ettim hemde nasıl inşallah.. sonuçta ol der olur.. bizim ki temkinli davranmak ..belkide olmayacak onu da bilmiyorum.Gerçekten çok çabalamışsn rabbim çabanı geri çevirmez inşallah bunlarla beraber bşde bol bol dua olduysa oh tadından yenmez☺
Hayırlısı olsun inşallah ☺ oğluşun karnındaysa inşallah hamilesindirEttim hemde nasıl inşallah.. sonuçta ol der olur.. bizim ki temkinli davranmak ..belkide olmayacak onu da bilmiyorum.6 7 dun var adet olacağım belkide inan hiç bilmiyorum o kısım kismete giriyor iste
Korkma canimmmm herzamanki yaptığın issAyy korkutma beni
Biz tevekkül ediyoruz gerisi Rabbime kalmış inşallah paşalar sırayla gelirEttim hemde nasıl inşallah.. sonuçta ol der olur.. bizim ki temkinli davranmak ..belkide olmayacak onu da bilmiyorum.6 7 dun var adet olacağım belkide inan hiç bilmiyorum o kısım kismete giriyor iste
Öyle de insan stres olunca yumurtlamayı engelliyor diye korkuyorumKorkma canimmmm herzamanki yaptığın iss
Anam sende naptın beSizler suan ne durumdasınız bat yakın olan varmı benim gibi belirtiler nasıl.. birde unuttum yazma yi kızlardan birinde sirke banyosu yaptım büyük kısım da çünkü mantar vardı kaşıntı ilk gebelik öncesi bol bol sirke banyosu ve sık sık ilişki..megerse kız bebek isteyenler için kür muş bu
Benim bat 24 Aralık adetimde sonra deneme yapacam inşalahSizler suan ne durumdasınız bat yakın olan varmı benim gibi belirtiler nasıl.. birde unuttum yazma yi kızlardan birinde sirke banyosu yaptım büyük kısım da çünkü mantar vardı kaşıntı ilk gebelik öncesi bol bol sirke banyosu ve sık sık ilişki..megerse kız bebek isteyenler için kür muş bu
zeyno19 un bi mesajında denk gelmiştim canım dedim vardır bi bildiğiBelki y spermini öldürüyor ne diye bilmeden kullanıyon
Sanki ben çok biliyormuşm gibi
He iyi yaptın şakalaşıyom kızma hemenzeyno19 un bi mesajında denk gelmiştim canım dedim vardır bi bildiği
Inşallah paylasoriz burada güzel hberlerimizi..Benim bat 24 Aralık adetimde sonra deneme yapacam inşalah
Evet bende karbonatı yaparsam zaten çokta içe doğru yapmam korkarım. Sadece yıkarım işe yaradı yaradı, yaramadı kendisi bilirInşallah paylasoriz burada güzel hberlerimizi..karbonatli vajinal duş sıkıntı yaratıyormus onedenle onu da araştırdım sadece ilişki öncesi yüzeysel karbonatli banyo ve soğuk olacak Esinde öncesinde soğuk bölgesel dus almalı ve birde kahve ilişki öncesi mümkünse sodali ve koyu şekersiz ah ah neler yaptım ben şimdi yazınca daha bi heyecan
yok canısı kızar mıyım, ya benim erken olacak heralde yumurtlama, kasiklarim ağrımaya başladı, inşallah pazartesinden önce olmaz yaaaHe iyi yaptın şakalaşıyom kızma hemen
Kaçıncı gündü bugün 9 muyduyok canısı kızar mıyım, ya benim erken olacak heralde yumurtlama, kasiklarim ağrımaya başladı, inşallah pazartesinden önce olmaz yaaa
Evet bende karbonatı yaparsam zaten çokta içe doğru yapmam korkarım. Sadece yıkarım işe yaradı yaradı, yaramadı kendisi bilir ☺
aynen canim 9.gün bugünKaçıncı gündü bugün 9 muydu
Test yap bence yaptın mıaynen canim 9.gün bugün
Canım peki sence yumurtlama gününe kadar özel bölgeyi karbonat ile silsem yüzeysel olur mu kiaynen öyle.. allah kalbine göre versin sesli güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?