Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurtlama gününden çok geçince kız oluyır evet ortam asidikleşiyor ilk saatler yapmak lazım

Gerçekten çok çabalamışsn rabbim çabanı geri çevirmez inşallah bunlarla beraber bşde bol bol dua olduysa oh tadından yenmez
Ettim hemde nasıl inşallah.. sonuçta ol der olur.. bizim ki temkinli davranmak ..belkide olmayacak onu da bilmiyorum. 6 7 dun var adet olacağım belkide inan hiç bilmiyorum o kısım kismete giriyor iste

Ettim hemde nasıl inşallah.. sonuçta ol der olur.. bizim ki temkinli davranmak ..belkide olmayacak onu da bilmiyorum. 6 7 dun var adet olacağım belkide inan hiç bilmiyorum o kısım kismete giriyor iste
Hayırlısı olsun inşallah ☺ oğluşun karnındaysa inşallah hamilesindir

Sizler suan ne durumdasınız bat yakın olan varmı benim gibi belirtiler nasıl.. birde unuttum yazma yi kızlardan birinde sirke banyosu yaptım büyük kısım da çünkü mantar vardı kaşıntı ilk gebelik öncesi bol bol sirke banyosu ve sık sık ilişki..megerse kız bebek isteyenler için kür muş bu

Biz tevekkül ediyoruz gerisi Rabbime kalmış inşallah paşalar sırayla gelir

Anam sende naptın be

Benim bat 24 Aralık adetimde sonra deneme yapacam inşalah

Benim bat 24 Aralık adetimde sonra deneme yapacam inşalah
Inşallah paylasoriz burada güzel hberlerimizi.. karbonatli vajinal duş sıkıntı yaratıyormus onedenle onu da araştırdım sadece ilişki öncesi yüzeysel karbonatli banyo ve soğuk olacak Esinde öncesinde soğuk bölgesel dus almalı ve birde kahve ilişki öncesi mümkünse sodali ve koyu şekersiz ah ah neler yaptım ben şimdi yazınca daha bi heyecan

Evet bende karbonatı yaparsam zaten çokta içe doğru yapmam korkarım. Sadece yıkarım işe yaradı yaradı, yaramadı kendisi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…