Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Harika allah bağışlasın sanslisin hemde çok benim gibi öncelikle bunu soyleleyim alkali diyet yaptım süt neredeyse 3 ay hiç icmedim sütlü tatlı yemedim.hergun mutlaka avakado yedim muz yedim en az iki tane soda içtik ingiliz karbonatli 1.5 litre şu içtim günde 3 ay boyunca toplamda 3 litre su tükettim normal şu ile birlikte. Ceviz ve çiğ badem yedim hergun aksatmadan abartmadan mayali ekmek hamur işi neredeyse hiç yemedim dikkat ettim ciğer kırmızı et bakliyat ananas haftada iki kez mutlaka tükettim. Ve en önemlisi 2 ay korundum ovulasyon takibini netleştirmek ve diyeti koruma amaçlı tüm bunları dr kontrolünde değil okuyarak araştırarak yaptım son ay yani sat sonrası dr a gittim mantar vs kontrol baktirdimçünkü asla olmayacak asitik olamamk gerek..pik olduğu gün yani t çizgisi ç çizgisinden çok daha koyu olduğu gün tek ilişki 24 saat içinde ve derin mümkünse dogystyle ve ertesi gün aynı koyulukta ç ile t iken yine ilişki tek ..bir kere..ve yine mümkünse siz daha önce orgazm olmalısınız eşiniz sizden sonra..o gün temizlenmeden duş almadan yani yattım uyudum ..(Çok yazdım heralde) heyecanlıyım biraz ondan kusura bakmayın artik çok dua ettim hayirlisini diliyorum buradaki tüm ark için..

Hosgeldin canim. Rabbim gonlundeki hakkina hayirli eylesin insAllah

Gerçekten çok çabalamışsn rabbim çabanı geri çevirmez inşallah bunlarla beraber bşde bol bol dua olduysa oh tadından yenmez

Genelde çatladığı an diyoruz eğer pik uzun sürüyorsa. Kısa sürüyorsa pikken deniyoruz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺
Evet o şekilde deneyenlerde var ancak sperm sorunu olan kişilerde uygulaniyor o yöntem ben küçük kızımda ovi test kullanmadım ama yumurtlama günüm az çok biliyordum belirttim yüksek oluyor ama bu durumu bilmiyordum hatta yumurtlama günüm geçti diyerek nasılsa kalmam zor dedim ilaç almadım..ertesi gün hapı.. kasıkağrım vs oldu çok fazla aynen dediğin siliklesme zamanına denk geldi anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…