- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.261
Bende bu yazıyordum kizzPikken mi deneme oldu nie ki
Ayy kız valla bak bunca kişi deneme yaptı sadece senşnkş aklımda kalmış vee sanki geçen ay gibi. Zman çok çabuk geçti ve şimdi kucağında paşaBende bu yazıyordum kizz
He valla bende onu düşünüyorum geçen sene bu zamanlar nasıl olacak diye dusunuyordumAyy kız valla bak bunca kişi deneme yaptı sadece senşnkş aklımda kalmış vee sanki geçen ay gibi. Zman çok çabuk geçti ve şimdi kucağında paşa
Harika allah bağışlasın sanslisin hemde çok benim gibi öncelikle bunu soyleleyimHolgeldin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Sen neler yaptın mesela diyet falan başka Bişey. Benimde bat 24 Aralık adetim bekliyorum sonra deneme olacak Allah izin verirse nerdeyse beraberiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benşnde iki kızm var
Hosgeldin canim. Rabbim gonlundeki hakkina hayirli eylesin insAllahMrb benimde iki prensesim var . Ilk defa ovulasyon takibi ile bu ay deneme yaptık sat 24 kasım pik olduğu gün 3 aralık bat20 aralık.. beklemedeyim..cok araştırdım birşeyler yaptım kendimceallah büyük çok seviyorum erkek çocuklarını kızlarım canım hele büyük kızım arkadaşım..ama işte nasip bakalım köprüden önce son çıkış benimki burada yazdiklarinizi okudum paylaşım yapabiliriz diye katılmak istedim..herkese MeRhABa
Gerçekten o günü hiç unutamam. Su gibi geçti be inşallah seneye bu zamanlar benimkide kucağımda olurHe valla bende onu düşünüyorum geçen sene bu zamanlar nasıl olacak diye dusunuyordum
İnşallah canım rahat ol zaten deneme günü tüm stresi o ise başlarken atiyonGerçekten o günü hiç unutamam. Su gibi geçti be inşallah seneye bu zamanlar benimkide kucağımda olur
Çünkü pik olduğu gün tek ilişki o gün 24 saat içinde..Pikken mi deneme oldu nie ki
O işe başlarken herkese stres atarİnşallah canım rahat ol zaten deneme günü tüm stresi o ise başlarken atiyon
Genelde çatladığı an diyoruz eğer pik uzun sürüyorsa. Kısa sürüyorsa pikken deniyoruz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺Çünkü pik olduğu gün tek ilişki o gün 24 saat içinde..
Tsk ederim insallah seninde hepimizin birer de küçük adamı olurHosgeldin canim. Rabbim gonlundeki hakkina hayirli eylesin insAllah
Gerçekten çok çabalamışsn rabbim çabanı geri çevirmez inşallah bunlarla beraber bşde bol bol dua olduysa oh tadından yenmezHarika allah bağışlasın sanslisin hemde çok benim gibi öncelikle bunu soyleleyimalkali diyet yaptım süt neredeyse 3 ay hiç icmedim sütlü tatlı yemedim.hergun mutlaka avakado yedim muz yedim en az iki tane soda içtik ingiliz karbonatli 1.5 litre şu içtim günde 3 ay boyunca toplamda 3 litre su tükettim normal şu ile birlikte. Ceviz ve çiğ badem yedim hergun aksatmadan abartmadan mayali ekmek hamur işi neredeyse hiç yemedim dikkat ettim ciğer kırmızı et bakliyat ananas haftada iki kez mutlaka tükettim. Ve en önemlisi 2 ay korundum ovulasyon takibini netleştirmek ve diyeti koruma amaçlı tüm bunları dr kontrolünde değil okuyarak araştırarak yaptım son ay yani sat sonrası dr a gittim mantar vs kontrol baktirdimçünkü asla olmayacak asitik olamamk gerek..pik olduğu gün yani t çizgisi ç çizgisinden çok daha koyu olduğu gün tek ilişki 24 saat içinde ve derin mümkünse dogystyle ve ertesi gün aynı koyulukta ç ile t iken yine ilişki tek ..bir kere..ve yine mümkünse siz daha önce orgazm olmalısınız eşiniz sizden sonra..o gün temizlenmeden duş almadan yani yattım uyudum ..(Çok yazdım heralde) heyecanlıyım biraz ondan kusura bakmayın artik çok dua ettim hayirlisini diliyorum buradaki tüm ark için..
Yok ya insanda bı gerginlik ben bı turlu rahatlayamamistim nedenseO işe başlarken herkese stres atar
Öyle valla haklısın aslında çocuk yapma niyetiyle deil o anda sadece ilişkiye odaklanmak lazım stres olmamak içinYok ya insanda bı gerginlik ben bı turlu rahatlayamamistim nedense
Evet o şekilde deneyenlerde var ancak sperm sorunu olan kişilerde uygulaniyor o yöntem ben küçük kızımda ovi test kullanmadım ama yumurtlama günüm az çok biliyordum belirttim yüksek oluyor ama bu durumu bilmiyordum hatta yumurtlama günüm geçti diyerek nasılsa kalmam zor dedim ilaç almadım..ertesi gün hapı.. kasıkağrım vs oldu çok fazla aynen dediğin siliklesme zamanına denk geldi anlayacaginGenelde çatladığı an diyoruz eğer pik uzun sürüyorsa. Kısa sürüyorsa pikken deniyoruz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺
Hiç odaklanamiyon ki aklında Deli sorular ben orgazm bile olmadım sıkıntıdanÖyle valla haklısın aslında çocuk yapma niyetiyle deil o anda sadece ilişkiye odaklanmak lazım stres olmamak için
Amin canim insAllahTsk ederim insallah seninde hepimizin birer de küçük adamı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?