Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oh be neyse sorun yaratmaz dimi bu fitil
Hayır tabiki destekler birde neden olmadı diyorsun hiç anlamadım herkeste farklı ben rahat 1000 den fazla ovi test incelemisimdir emin ol sen yumurtlamissin illaki koyu daha koyu diye birsey yok bence gidişatına bakacaksin koyulugun ve rahat olacaksın bu kadar sıvı ali mi da sadece bi saat yeter kesmek abartmaya gerek yok

Piki görmeyince insanın inanası gelmşyor. Çok saol canm rahatlattın beni

Piki görmeyince insanın inanası gelmşyor. Çok saol canm rahatlattın beni ☺
Neye göre baktığına bağlı in anki kısa sürüyor ve çok güçlü değilse bu sekilde çıkar ve bazen yumurtlama olmaz bazı aylar bunu yaşayan ve öncesinde sonrasında çocuk sahibi olan o kadar çok insan var ki ama sen yumurtlamissin biraz incir destekle yumurtaliklarin icin bu ara tavsiye bir sonrakinde daha koyu goreceksin bak..

İnciri şimdi başlasam mı. Kurı incir dimi. Nasıl yiuecem

Evet kuru incir eğer yapabilir sen akşamdan koy bardaga sabah önce suyunu sonra incileri ye en etkili bu sekilde ama yumuşak sevmiyorsan gün içinde ishal yapmayacak kadar tuket sabah saatleri akşam degil
Valla bende şaırdım artık maydanoz suyu mu soğan suyu mu incir mi böğürtlen kökü mü yiyin. Ye ye bitki olacam sonunda

Evet kuru incir eğer yapabilir sen akşamdan koy bardaga sabah önce suyunu sonra incileri ye en etkili bu sekilde ama yumuşak sevmiyorsan gün içinde ishal yapmayacak kadar tuket sabah saatleri akşam degil
Tmm pazar günü çıkacam bulursam alacam inşallah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…