- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.561
Amin canim.Rabbim hepinizin gönlünden geçeni msdip eylesin L Laladunya3 cicek annesi memleketten yeni döndüm şimdide taşıncam eşya topluyorum ondan pek aktif değilim ama dualarım sizinle
Topikte pek bi sesizdiYok yemedim eltime gittim valla fırsatım olmadı girmeye kusura bakmayın ☺
Hic fikrim yok. Ama bende merak ediyorumkızlar bu catlatma iğnesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 36.saatte kesin çatlıyor mu ? şaşma olur mu sizce?
yarın gidince onu da soracağım,garanti 36. saatte catliyorsa onu da yapabilir sanki dimi, en azından çatlamayı yakalamış oluruz,Hic fikrim yok. Ama bende merak ediyorum
Evet canim bi sor bakalim ne dicekyarın gidince onu da soracağım,garanti 36. saatte catliyorsa onu da yapabilir sanki dimi, en azından çatlamayı yakalamış oluruz,
takvime göre son 4 günEvet canim bi sor bakalim ne dicek
Canim insAllah gonlundekini kucagina alirsin.takvime göre son 4 gün
insallah canim hepimiz alalım insallah, birisi varmış burda tanımam bilmem kuzenimin kv si benim için hamilelik takvimi baktırdı neye göre bakıyorsa artık, çocukların benim falan doğum tarihini verdik. onun hesabına göre bana 2026 nin kasım ayına kadar erkek bebek gorunmuyormus, hiç şaşmamış bu zamana kadar güya, o da kafamı karıştırdı, adamı geri bulamadim da yurt dışına gitmiş, dış gebelik geçirdim onu da söylemem gerekir miydi diye soramadım. dusuk oldu mu falan diye sormuş yok demişler önemli demekkiCanim insAllah gonlundekini kucagina alirsin.
Yalan ya bence herkeste tutmaz bence Çin takvimi gibi bişi takmainsallah canim hepimiz alalım insallah, birisi varmış burda tanımam bilmem kuzenimin kv si benim için hamilelik takvimi baktırdı neye göre bakıyorsa artık, çocukların benim falan doğum tarihini verdik. onun hesabına göre bana 2026 nin kasım ayına kadar erkek bebek gorunmuyormus, hiç şaşmamış bu zamana kadar güya, o da kafamı karıştırdı, adamı geri bulamadim da yurt dışına gitmiş, dış gebelik geçirdim onu da söylemem gerekir miydi diye soramadım. dusuk oldu mu falan diye sormuş yok demişler önemli demekki
Kız iki gündür giremiyorum bari siz girin. Topik pek sessizleşiyor yoksaTopikte pek bi sesizdiyoklugunu belli ediyodun
Öyle şeylere hiç inanma canım Sen dua nı et Rabbim verecek olduktan sonra o adam nerden bilecekinsallah canim hepimiz alalım insallah, birisi varmış burda tanımam bilmem kuzenimin kv si benim için hamilelik takvimi baktırdı neye göre bakıyorsa artık, çocukların benim falan doğum tarihini verdik. onun hesabına göre bana 2026 nin kasım ayına kadar erkek bebek gorunmuyormus, hiç şaşmamış bu zamana kadar güya, o da kafamı karıştırdı, adamı geri bulamadim da yurt dışına gitmiş, dış gebelik geçirdim onu da söylemem gerekir miydi diye soramadım. dusuk oldu mu falan diye sormuş yok demişler önemli demekki
Geçmiyor kardeş geçmiyor. Benşm bu ocak gelmedi beni stresten kanser etti bu ocakNasılsınız arkadaslr ..zaman geçmiyor mu ne..
Sen kendini kaptırma derim ocağaGeçmiyor kardeş geçmiyor. Benşm bu ocak gelmedi beni stresten kanser etti bu ocak
Ya oldu tutmadı mecbur Şubat ayında denersin Mart öyle gider iyisi mi önümüzdeki maclara bakacağız diyeceksinO
O nie gıı
Allah korusunGeçmiyor kardeş geçmiyor. Benşm bu ocak gelmedi beni stresten kanser etti bu ocak
Gelir gelir ocak gelecekse yarında gelirAllah korusundeme öyle.. gelecek elbet de güzel gelsin inşallah bize güzel hber versin.. sıkıldım bugün çok niyeyse geçmiyor..yarin yapicam ya test dayanamıyorum..
Bugunde kaynana gitmissindir diye tahmin ediyordumKız iki gündür giremiyorum bari siz girin. Topik pek sessizleşiyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?